Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Doğum Günü İkramlıkları Catering

Doğum Günü İkramlıkları Catering

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
148
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Doğum Günü İkramlıkları Catering için en iyi profesyonel listesi
4.8 697 oy
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
185 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Mels Parti Organizasyon
Mels Parti Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
31 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Konyaaltı, Antalya
My Organizasyon
My Organizasyon
4.8
Çevrimiçi
107 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Adora Organizasyon
Adora Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Büşra Açıkgöz
Büşra Açıkgöz
4.9
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Sincan, Ankara
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Doğum Günü İkramlıkları Catering Fiyatları 2024

Doğum Günü İkramlıkları Catering fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.700 TL ile 3.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Doğum Günü İkramlıkları Catering fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Doğum Günü İkramlıkları Catering Müşteri Yorumları

E
Emin Karagöz
Davet etkinliğimiz için ümay catering ile çalıştık. Fiyatları oldukça uygun, lezzeti ve çalışanların ilgisi de oldukça tatmin ediciydi.

H
Hüseyin
Kaliteli ve temiz yemek gönderiyorlar

H
Havva Sarı
Doğum günümde catering müzik dahil herseyi emanet ettim ,süslenip gittim herşey kusursuzdu ,pınar hanıma ayrıca teşekkür ederim .seneye görüşmek üzere

Ö
Özge S.
20 şubatta 250 kişilik düğünümüz için Thrya Organizasyon ile anlaştık. Ekip, işini çok severek yapan işinin ehli bir ekip. Özellikle Şive hanımın organizasyonlarda bulunuyor ve her şeyle ilgileniyor olması bizi çok rahatlattı. Her sorumuzu cevapladı ve bize anahtar teslim bir düğün yaptı. Masalar, sandalyeler, 8 kişilik orkestra, tamamı canlı çiçekli güller beyaz menülü catering hizmeti, fotoğrafçılar, garsonlar. Biz sadece hazırlandık ve kendi düğünümüze misafir gibi geldik. Ve sadece şive hanımla muhatap olduk geri kalan yönlendirmeleri şive hanım yaptı. Çok teşekkür ederiz . İYİ Kİ THRYA ORGANİZASYON ❤️❤️

V
Veli Uzuncca
Şirket organize ettiler. Çok memnun kaldık. Herkes yemekleri çok beğendi. Aldığınız ücreti sonuna yemeğimizi kadar hakediyorsunuz. Teşekkürler. 👌🏽


Doğum Günü İkramlıkları Catering Talepleri

D Dilek G.
Atakule sinema da kızım ve arkadaşları film izleyecekler.Ben ve anneler sinemanın hemen önünde ki masalarda oturacağız.Çocukları beklerken atıştırmalık birşeyler yiyeceğiz. Bu arada 15 tanede çocuk olacak.Sizden bir çocuklu bir de çocuksuz teklif rica ediyorum.Doğumgünü yarın akşam 17:00-21:00 arası olacak.
H Hande U.
sitemizin sosyal tesisinde düzenleyeceğimiz doğum günü için 20 çocuk + 20 yetişkin için ikramlık (börek/poaça/kısır/salata) tarzı hem çocukların hem yetişkinlerin yiyebileceği ikramlıklar ve yetişkinler için yiyecek tabak&pasta tabaklarının sağlanması işi. (çocuklar için kağıt tabaklar olacak)
M Mustafa S.
Evde yapılacak olan 30 kişilik doğum günü organizasyonu için 4-5 çeşit muffin, meyve, çerez, kanepe vb tarzda ikramlıklar, doğum günü pastası ve alkol sunumu için kadeh kokteyl ve bira bardağı, kokteyl standı gibi malzemeler için hizmet almak istiyorum
A Aysu D.
Sitenin lokalinde yapılacak 5 yaş doğumgünü için ortalama çocuklar ile birlikte 40 misafir olacak. bir kısım ikramlık için desteğe ihtiyacım var. 5 çeşit yeterli olacaktır. 3 tuzlu 2 tatlı olabilir. Pasta için başka bir yer ile anlaşıldı.
D Deniz S.
iş yerimizde doğum günü kutlaması için sarma+poğaça+mercimek köftesi+tatlı ve tuzlu kurabiyeler+ 100 kişilik pasta ve pasta üzerinde tasarlamış olduğumuz görsel olacak. servis için bir personele ihtiyacımız bulunmamaktadır.
C Caner G.
Sarma, makarna salatası, kanepe veya poaça, kısır, patlamış mısır, börek gibi ürünler olması içecek olarakta çay, ayran ve limonata olması yeterli. Servis için gerekli melzemeleri getiriyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.
B Burcu B.
7 yasinda bir kiz cocugu dogum gunu icin, 10 kisilik kisir, eynirlibpogaca, yaprak sarma, islak kek ,peynirli borek 8 eylul aksam 19 da teslim edilecek sekilde fiyat bilgisi talep ediyorum, ( adres: icadiye uskudar)
L Liubov T.
Site içindeki mekanda yapılacak doğum gününde 15 kişilik 5 çeşit ikramlik istiyoruz. İkramlik çeşitleri Rus salatası, havuçlu cup kek, zeytinli poğaça, kısır, yaprak sarma ve benzeri ürünler olabilir
B Buse Ö.
Oğlumun doğum gününü yapacağız. Anneler ve çocuklarıyla birlikte ortalama 25 kişiyi geçmeyin. 7 yaş doğum gününe uygun pastanın yanına ikramliklar istiyorum. Tarih yakın. Maltepedeyiz.
E Esra A.
İstanbul bahçeköyde açık mekanda 2yaş doğum günü için yaklaşık 60 70 kişilik ikramlıkların yapılmasını istiyorum sarma kanepe kısır börek poğaça meze tarator tarzı ikramlıklar olabilir

Doğum Günü Catering Firması Arayan Müşteriler Ne Talep Ediyor?

#1 Ayın24 ü gibi yapacağımız çocuk doğum günü organizasyonu için doğum günü catering istiyoruz. Yaprak sarma, mercimek köfte ve Amerikan salatası

#2 Çocuğumun 1 yaş doğum günü kutlaması için 10 kişilik börek, yaprak sarma ve cupcake içeren doğum günü catering hizmeti almak istiyorum.

#3 Kanepeler, kuru yemişler içecek. Doğum günü daveti verilecek kokteyl olacak

#4 Bebek doğum günü catering hizmeti, Kanepeler, börek , kısır Ve servis/ hizmet elemanı.

#5 Çay Kahve içecek - Simit, peynir, sakallı, kurabiye, kanepe, tatlı vb.

#6 Organize edeceğimiz doğum günü organizasyonu için doğum günü catering ihtiyacımız bulunuyor. 22 eylül perşembe saat 14:30-16:00 arası

#7 Sitenin bahçesinde yapılacak Yetişkin doğumgünü için 10 kişilik börek, kurabiye, kısır, sarma, kuruyemiş. Su, çay, kahve. Gerekli ekipmanlar ve 1 servis elemanı

#8 Soğuk meze tarzı ve yerli içki olacak. Şarap rakı vs içeren doğum günü catering hizmeti

#9 30 kişilik ikram için çeşitli ikramlıklar. 2 çeşit alkol. 4-5 bistro masa. Alkolsüz içecekler çay kahve. Konsept doğum günü organizasyon için doğum günü catering hizmeti. 2 personel

#10 20 Kişilik Çorba Börek Salata Zeytinyağlı Tatlı olacak şekilde hafta sonu doğum günü organizasyonu için catering hizmeti almak istiyoruz.

#11 küçük bir çay bahçesi tarzında aile arasında bir doğum günü organizasyonumuz bulunuyor. bir kaç çeşit atıştırmalık/ikramlık menüye ihtiyacımız var

#12 Merhaba, Kasım ayı ilk haftalarında İTÜ Taşkışla kampüsünde gayrimenkul sektörüne yönelik 100-150 kişilik bir etkinliğimiz olacak. Bitiminde 18:19:00 gibi mini bir alkolsüz kokteyl düşünüyoruz. Yiyeceklerin sade az çeşit ve doyurucu olmasını tercih ederiz. Fiyat,menü ve süreç ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.

#13 Icli pilav yada pilav uzeri kavurma et icli kofte mercimek kofte taze yesil biber baklava Ayran su iki servis elemanı Normal servis tabağı kagit olmayacak

#14 Evimizde 20-25 kişilik nişan törenim için toplamda 5 çeşit olacak şekilde, kırmızı et ve pilav içeren menü içeriklerinizi görmek isterim. Tarih 29 ekim, saat belli değil.

#15 50 KİŞİLİK KINA DAVETLİLERİNE EVDE YİYEBİLECEKLERİ PAKETLİ İÇECEKLİ YEMEK DAĞITIMI YAPILMASINI DÜŞÜNÜYORUM

Doğum Günü Cupcake Tarifleri, En Güzel Doğum Günü Menüsü Fikirleri

Doğum gününüz için kendinizi şımartmak istiyorsanız ve pastadan farklı bir tatlıyla kutlamak istiyorsanız cupcake de yapabilirsiniz. Cupcakeler hem daha kolay hazırlanır hem de küçük porsiyonlar halinde olduğu için daha kolay tüketilir. Doğum günü cupcake tarifleri öğrenerek nefis tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Doğum Günü Cupcake Tarifleri

Doğum günü cupcake tarifleri ile kendinize lezzetli cupcakeler hazırlayabilirsiniz. Cupcake hazırlamak oldukça kolay. Bu yazımızdan hem cupcake tariflerini hem de cupcake yapmanın püf noktalarını okuyabilirsiniz.

Cupcake Hamuru Nasıl Olmalı?

Cupcake hamuru için kullanacağınız yumurta oda sıcaklığında beklemeli. Buzdolabından çıkardığınız yumurta hamur için fazla soğuk olacaktır. Yumurta ve toz şekeri iyice çırpmak önemli. Beyaz bir renk alana kadar iyice çırpmalısınız. Yağ olarak sıvı yağ kullanabilirsiniz. Süt ya da biraz yoğurt da koymalısınız. Kabartma tozunu biraz limon suyuyla karıştırabilirsiniz.

Kakaolu Cupcake Tarifi

Kakaolu cupcake için gerekli malzemeler; 2 adet yumurta (oda sıcaklığında bekletilmiş), 1 su bardağı kadar toz şeker, yarım su bardağı ayçiçek yağı, yarım su bardağı süt, yaklaşık 1,5 su bardağı kadar un, 1 adet rendelenmiş limon kabuğu, 3 yemek kaşığı kadar kakao ve 1 paket kabartma tozu. Kreması için; 1 su bardağı çiğ krema, 4 yemek kaşığı kadar pudra şekeri, 1 paket toz krem şanti ve 90 gram kadar bitter ya da sütlü çikolata.

Kakaolu Cupcake Yapılışı

İyice kıvamını alması için ilk önce kremayı hazırlayın. Çiğ kremanızı küçük bir tencerenin içinde kısık ateşte kaynatın. Çikolataları küçük parçalar halinde kesin kremaya ekleyin ve iyice karıştırın. Kendi sıcaklığında eriyecektir. Çikolatalar eridikten sonra krem şanti ve pudra şekerini ekleyin. Mikser yardımıyla çırpın ve buzdolabına koyun. Yumurtaları ve toz şekeri mikser yardımıyla iyice çırpın. Beyaz bir renk alana kadar çırpmaya devam edin. Ayçiçek yağınızı, sütü, vanilyaları, rendelenmiş limon kabuklarını içine koyarak çırpmaya devam edin. Elediğiniz unu, kabartma tozunu, kakaoyu koyduktan sonra tahta kaşıkla karıştırın. Muffin kalıplarının içerisine kağıtları yerleştirin ve üçer yemek kaşığı harç koyun. Önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarttıktan sonra 5 dakika bekletmeniz yeterli. Fırından çıkarttıktan sonra kremayı, sıkma torbasına alın. Cupcakelerin üzerini krema ile kaplayın. İsterseniz üzerini şeker ve çikolata parçalarıyla süsleyebilirsiniz.

En Güzel Kalpli Pasta Modelleri

Doğum günü için kalpli pastalar da hazırlayabilir ya da yaptırabilirsiniz. Sizin için derlediğimiz en güzel modelleri görmek için En Güzel Kalpli Pasta Modelleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.

En Lezzetli Doğum Günü Yemekleri ve Pratik Doğum Günü Menüsü

Doğum günü yemekleri her zaman kategori olarak doğum günü partisine hazırlanacak olan listede en kabarık alanı alır. Doğum günü yemekleri denilince akla doğal olarak tatlı ve tuzlu kategorisi gelmektedir. Peki, doğum gününde ne hazırlanır?

Doğum Günü Yemekleri İçin İlk Dört Adım

Doğum günü partilerinde yemek hazırlama telaşı en tatlı telaşlardan bir tanesi. Doğum günü yemekleri hazırlamak istiyorsanız ilk dört adıma karar vermeniz gerekiyor. Tatlı kategorisi, tuzlu kategorisi, küçük atıştırmalıklar ve doğum günü pastası. Bu dört aşama menüye karar vermenize oldukça yardımcı olacak.

Pratik Doğum Günü Menüsü

Doğum günlerinde parti hazırlıkları birkaç gün önceden başladığı için hazırlayacağınız yemek menüsü de oldukça pratik olmalı. Öncelikle sizi saatlerce uğraştıracak yiyeceklerden uzak durmalısınız. Eğer menünüzü geniş tutacaksanız herşeyden bolca değil azar azar yapmanızda fayda var.

Doğum Günü Menüleri Örnekleri

Doğum günü menüsüne karar veremediğiniz durumlarda farklı doğum günü menülerine göz atarak sizden önce doğum günü kutlayan kişilerin menülerine ne eklediğini kaydedebilir ve bu doğrultuda kendi menünüzü oluşturabilirsiniz. Bu araştırma size menü konusunda yeni bakış açısı kazandıracaktır.

Kızımın Doğum Günü Menüsü

Kızımın doğum günü var ve menüsüne ne ekleyebilirim diye kara kara düşünüyorsanız öncelikle renkli şekerlemelerden başlayabilirsiniz. Hazırladığınız yiyecekler mutlaka hem misafirlerin hem de kızınızın yiyeceği ağırlıkta olmalıdır.

Doğum Gününde Yiyecek Neler Yapılır?

Doğum gününde yiyecek neler yapılır sorusu ilk defa doğum günü partisi hazırlayanlar için sıklıkla soruluyor. Fakat evde doğum günü kutlayanlar doğum günü menüsünü oldukça geniş tutuyor. Özellikle süslemeler açısından doğum günü menüleri geniş. Çikolatalı yiyecekler tatlı seçiminde şerbetli tatlılardan ziyade ilk sırada.

1 Yaş Doğum Günü Menüsü

1 yaş doğum günü menüsünde bebeğinizin ne yiyeceğine değil davet ettiğiniz misafirlerinize yönelik bir hazırlık içinde olmalısınız. Börek çeşitlerinden ,tatlı çeşitlerine, sarma ve dolma çeşitlerinden, tuzlu pastalara kadar her çeşitten menünüze ekleme yapabilirsiniz. Dilerseniz, En Güzel 1 Yaş Doğum Günü Menüsü Fikirleri başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Doğum Günü Masasında Neler Olmalı?

Doğum günü masasında yer alacak olan yiyeceklerin başında mutlaka meyveler gelmelidir. Doğum günü partisini evde yapıyor olsanız bile akşam yemeği gibi bir masa kurmamalısınız. Menünüzün bu doğrultuda oldukça renkli olması gerekiyor. Truf çeşitleri doğum günü menülerinde sıklıkla tercih ediliyor. Bunun dışında çikolata topları hazırlayabilir, tuzlu olarak hafif börek çeşitlerinden birini seçebilirsiniz.

Oğlumun Doğum Günü Menüsü

Oğlunuzun doğum günü menüsünde hazırlayacağınız yiyecek ve içecekler çocuklara hitap ettiği için oldukça faydalı olmalıdır. Doğum günü menülerinde kullanacağınız içecekler kategorisine taze sıkılmış meyve sularını ya da el yapımı meyveli sütleri ekleyebilirsiniz. Doğum günü çocuklara hitap ettiğinden meyveleri uzun çubuklara geçirerek süsleyip yemeye hazır hale getirebilirsiniz.

Doğum Günü Yemekleri İçin Hazır Sipariş Yöntemi

Doğum günü yemekleri için hazır sipariş yönteminden faydalanabilirsiniz. Eğer menüye tek başınıza karar veremiyorsanız ve bu menüyü hazırlayacak vaktiniz yoksa bir yemek şirketinden yardım alabilirsiniz. Bu durumda hem profesyonel bir iş çıkarmış, hem de zamandan kazanmış olacaksınız. Doğum gününde hazırlatmak istediğiniz menüyü mutlaka kendi zevkleriniz doğrultusunda oluşturmalısınız. Daha sonra hazırladığınız menüyü titiz olduğunuzu belirterek şirkete aktarabilirsiniz.

En Güzel 1 Yaş Doğum Günü Menüsü Tarifleri ve Örnekleri

Doğum günleri sevdiklerinizi özel hissettirmek için en ideal günlerdir. Hızlıca büyüyen güzel çocuklarınıza doğum günü menüsü hazırlamak, doğru hediyeleri seçmek, her tarafı süslemek ve tüm arkadaşları partiye davet etme görevi tabi ki bu durumda anne ve babalara düşmektedir.

Partilerde Tasarımlar Nasıl Yapılmalıdır?

Doğum günü temaları en duygusal anlarda heyecan katan, insanları eğlenceye çeken, partinin zihinlere kazınmasını sağlayacak tasarımlardır. Çocukların partilerinde genellikle renkler ve çiziği film karakterleri üzerinden gidilen tasarımlara yer verilmektedir. Doğum günü menüleri örnekleri tasarımlara uygun olarak seçilmelidir. Tema olarak cinsiyetçi tasarımlardan ziyade ortak ilgilenilen kahramanlar üzerinden yapılan tasarımlar çocukların kişilikleri üzerinde daha olumlu etkide bulunacaktır.

Doğum Günü Menüsü için En Çok Tercih Edilen Yiyecekler Nelerdir?

Doğum günlerinde amaç doymak değil, en lezzetli en farklı tatları bir arada görsel bir şölen halinde misafirlere sunmaktır. Tabi ki anneler bu durumda dahi araya faydalı besinleri değişik şekillerde sunarak harikalar yaratmayı başarırlar. Çalışan veya organizasyonun tamamı ile kendiler uğraşan anneler biraz daha pratik doğum günü menüsü arayışına girerler. Hem lezzetli, hem görsel olarak eğlenceli ve alımlı hem de esin değeri oldukça yüksek yiyecekleri bir şekilde bu menülerin içinde barındırırlar.

En Görkemli Sürpriz Olan Doğum Günü Pastasının Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Doğum günü pastaları şeker hamuru kaplamalı olarak veya sadece krema ile süslenerek birçok farklı şekilde sunulabilir. Çocukların tercihi genellikle şeker hamurundan yana olmaktadır. Annelerin tercihine göre bu içerik değişmektedir. Pasta görseli en önemli unsurlardan biri olsa da, içinin lezzeti tadım safhasında her şeyi daha üst bir boyuta taşıyabilmektedir. Meyveli, çikolatalı, fıstıklı standart tatlar en fazla tercih edilenlerdir. Pasta ile bir doğum günü menüsü sadece taçlanabilir. Gelen misafirlere yapılan hazırlıkta doğum günü sahibi için bir önemli soruda “Doğum günü pastasının yanında ne ikram edilir?” sorusudur.

1 Yaş Partilerinde Ortak Tatlar Nelerdir?

1 yaş anne ve babalar için özellikle önemlidir. Artık çevresini iyice tanımaya başlayan bebekleri için yapılan bu kutlamada birey olarak onlara da hitap etmek gerekir. Her şeyi yiyemeyecek olan çocuklara sağlıklı ve sade yiyecekler içerisinden “Doğum gününde yiyecek neler yapılır?” sorusu ile karar verilebilmektedir. Meyveler bu seçenekte favori olan ürünlerdir.

Oğlumun Doğum Günü Menüsü İçinde Ne Olmalı Diyorsanız?

Çocuklar doğum günlerini heyecanla beklerler. Doğum günlerinde bile bir sonraki doğum günleri için gün saymaya başlarlar. Çünkü onlar için doğum günü bir yaş daha yaşlanmak değil, büyümek, hediyeler ve parti anlamına geliyor. Oğlunuzun doğum günü yaklaşıyorsa ve oğlumun doğum günü menüsü için ne hazırlamalıyım diye düşünüyorsanız yazımızın devamını okumalısınız.

Oğlumun Doğum Günü Menüsü

Oğlumun doğum günü menüsü eksiksiz olmalı diyorsanız doğum günü yaklaşmadan önce menü ayarlamanızı iyi yapmalısınız. Doğum günü ve menü için bir çalışma yaparak eksiksiz plan yapabilirsiniz. Planınızı düzgün yaparsanız doğum gününde sürprizler yaşamazsınız.

Doğum Günü Masasında Neler Olmalı?

Doğum günü masasında ikram edeceğiniz her şeyi bulundurabilirsiniz. Pastayı da bu masanın tam ortasına koyarak etrafını güzel bir şekilde süsleyebilirsiniz. Eğer bir konsept belirlediyseniz masayı bu konsepte göre süsleyebilirsiniz. Doğum günü için değişik tarifler araştırıp yaparak bu masanın en dikkat çekici yerinde doğum günü ikramlıklarınızı sergileyebilirsiniz.

Doğum Gününde Yiyecek Neler Yapılır?

Doğum gününde tek tatlı şey pasta olmalı diye düşünmeyin. Pasta dışında ufak tatlı ikramlıklar da misafirlerinizin ağzını tatlandırabilir. Popcakeler büyük-küçük herkesin favorisi. Renkli görüntüleri, masanızın genel görünümü için de hoş bir ayrıntı olacaktır. Sebzeli kiş, tuzlu kurabiye, mini hamburger, tavuklu tortilla böreği gibi yiyecekler de hazırlanabilir.

Doğum Günü Pastasının Yanında Ne İkram Edilir?

Doğum günü pastasının yanında hazırlayacağınız ikramlıklar için doğum günü menü örnekleri inceleyebilirsiniz. Başka insanların hazırladıkları doğum günü menüleri size fikir verebilir. Doğum günü pastasının yanında tatlı ikramlıklar da tuzlu ikramlıklar da hazırlayabilirsiniz.

Doğum Günü İkram Listesi

Doğum günü ikram listenizi tatlı ve tuzlu yiyeceklerden oluşturabilirsiniz. Pastanın yanında tatlı olmaz diye düşünmeyin. Tatlı atıştırmalıklar pastanın yanında ikram edilebilir. Çok aşırıya kaçmadan tatlı ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Tatlı ikramlıkların yanında tuzlu ikramlıklar da olmalı. Tuzlu kurabiyeler, poğaçalar, börekler, eğer istiyorsanız kısır gibi ikramlıklar da hazırlanabilir.

1 Yaş Doğum Günü Menüsü Fikirleri, Fiyatları ve En Güzel Örnekleri

Bebeğinizin ilk yaş gününü kutlamak için unutulmaz bir doğum günü partisi düzenlemeyi düşünüyorsanız 1 yaş doğum günü menüsü fikirlerini özenle hazırlamalısınız. Size bu konuda yardımcı olacak doğum günü menüleri örnekleri listemiz var.

En Güzel 1 Yaş Doğum Günü Menüsü

1 yaş doğum günü menüsü için fikirler sunduğumuz bu yazıda tatlıdan tuzluya birbirinden lezzetli atıştırmalıklarla doğum günü partinizin lezzet köşesini hazırlayabilirsiniz.

1 yaş doğum günü menüsü için sağlıklı şeyler hazırlamaya özen gösterin

Doğum günü partinizin konuklarınızı düşünerek sağlıklı, zararsız ve hem çocukların hem de yetişkinlerin severek tüketeceği şeyler hazırlamalısınız. Bunun için size farklı bir önerimiz var; karpuz dolusu meyve! Bir karpuzun içini oyun ve birbirinden lezzetli meyveleri içine doldurup servis edin. Bu fikirler, en güzel doğum günü menüleri içinde yer almaktadır.

Meyveleri tek tek de servis edebilirsiniz

Bebek doğum günü partisi menüsü için hiç düşünmeden tercih edebileceğini ve üzerine ufak çubuklar ya da kürdan batırarak da meyve servisi yapabilirsiniz. Doğum günü partiniz yaz mevsiminde gerçekleşecekse karpuz, çilek, kiraz gibi meyveler tercih edebilirsiniz.

Kraker köşesi!

1 yaş doğum günü menüsü içinde çocukların severek yiyeceği krakerler de olabilir. Sağlıklı olmasını istiyorsanız bu krakerleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

Mini pizza, patlamış mısır, balık kraker...

Bebek doğum günü yemekleri ile lezzetli bir doğum günü pastasını tamamlayacak birbirinden güzel atıştırmalık önerilerimiz var. Meyve çubuklarının yanı sıra mini pizzalar, patlamış mısır, balık krakerler de hazırlayabilirsiniz. Ayrıca ev yapımı limonata ya da meyve suyu da 1 yaş doğum günü menüsü için ilgi çekici olabilir. Bu tasarımlar özellikle erkek bebek doğum günü menüsü için tercih edilebilir.

Mini sandviçler

İlk yaş günü menüsü için mini sandviçler hazırlamak da iyi bir fikir olabilir. Peynirli, jambonlu, zeytin ezmeli, marmelatlı sandviçler hazırlayarak konuklarınızın gönlünü kazanabilirsiniz.

Şekerlemeler

1 yaş doğum günü menüsü listenize ekleyeceğiniz farklı şekerlemeler partinizin minik konuklarını mutlu edecektir. Elma şekeri, renkli şekerler, çikolatalar... Lezzetli yiyeceklerden oluşan doğum günü masanızın bir köşesini tatlılara ayırabilirsiniz. Bebek doğum günü menüleri hazırlığının en önemli detaylarından olabilir.

Kurabiyeler!

Bir yaş doğum günü menüsü için kurabiye, baby shower partisinden doğum günü partilerine kadar her kutlamada konsepte uygun şekilde farklı figürlerle hazırlanabiliyor. Bebeğinizin ilk yaşını sembolize eden farklı kurabiyeler hazırlayabilirsiniz. Bu kurabiyeleri süslerken şeker hamurundan faydalanabilirsiniz.

Doğum Günü için İkramlıklar Listesi ve En İyi Doğum Günü Menüleri

Doğum günü çok özeldir ve bu özel günlerde ekranlarında özel ve kaliteli olması gerekir. İnsanların bir arada olduğu ve mutluluklarını paylaştığı günlerde lezzetli seçenekler ve ikramlar çok büyük önem taşımaktadır. Özenle hazırlanmış olan doğum günü için ikramlıklar kutlamakta olduğunuz doğum gününe renk katacaktır.

En İyi Doğum Günü İçin İkramlıklar Listesi

Üzerine hazırladığınız bir menü içerisinde tatlılar pastalar ve kek çeşitleri önemli bir yer tutmaktadır. Genellikle tercih edilen ve özenle hazırlanan doğum günü için ikramlıklar bu mutlu günlerin unutulmaz olmasında da önemli bir etkendir.

Doğum Günü İçin Birbirinden Lezzetli Kurabiye Seçenekleri

Son derece özenli ve kaliteli bir şekilde üretilmiş olan kurabiye seçenekleri eğlenceli bir günü daha da ilgi çekici hale getirebilir. Lezzetli paylaşımlar her zaman için insanlar adına büyük önem taşımıştır.

Doğum Günü Menüsü İçin Birbirinden Güzel Kek Çeşitleri

Çikolatalı meyveli ve değişik aromalarla desteklenmiş kaliteli kek seçenekleri, doğum gününüz için iyi bir tercih olabilir. Eğer siz sadece organize ediyorsanız, çocuğunuzun veya sevdiğinizin doğum günü çok daha renkli geçecektir.

Doğum Gününe Özel İçecek İkramı

Kola, gazlı içecekler ve gazoz çeşitleri, doğum günü için her zaman en iyi tercihler arasında yer almıştır. Eğer katılımcılar daha çok çocuk ise size bu konuda tavsiyemiz birbirinden güzel meyve suyu seçenekleri olacaktır.

Doğum Gününde Paylaşılan Mutluluklar Çoğalır

Çoğu insan unutulmaz bir doğum günü partisi hazırlamanın gayreti içerisinde olmalıdır. Zaman geçse bile unutulmayacak bir doğum günü partisi için, lezzetli ikramlar gerçekten önemli bir yer tutmaktadır.

Doğum Günü Organizasyonları Kusursuz Olmalıdır

Doğum günü ikram listesi içinde genellikle sürpriz bir doğum günü hazırlığı çok ilgi çekici olabiliyor. Renkli ışıltılı ve etkileyici seçenekler doğum günü partisi için fark yaratıyor. Burada konuklarımızı düşünüyorsanız, ikramlar konusunda daha çok cömert davranmalısınız.

Doğum Günü Pastanız Size Özel Olsun

Doğum günü için pratik tarifler içinde doğum gününe özel büyük bir dikkatle ve özenle hazırlanmış üzerinde isim yazan pasta seçenekleri, gerçekten göz kamaştırıyor. Katılımcıların sayısına göre ayarlayabileceğiniz siparişler, bugünü çok daha özel ve renkli yapacaktır.

Eksiksiz Bir Doğum Günü Hazırlığı Mükemmel Bir Kutlama İçin Önemlidir

Doğum günü için en olmazsa olmazlar arasında yer alan doğum günü için ikramlıklar, insanların unutamayacağı bir gün için gerçekten çok büyük önem taşımaktadır. Siz de eğlenceli ve kaliteli bir seçenek unutulmaz bir organizasyon için ikramlar konusuna dikkat edin.

Doğum Günü Pastasının Yanında Ne İkram Edilir? Doğum Günü Menüsü Fikirleri

Doğum günü partisi planı yapıyorsanız kafanızda yankılanan doğum günü pastasının yanında ne ikram edilir sorusunun cevabı için yazımızı okumanız yeterli. Harika bir parti için muhteşem ikramlar hazırlayabilir ve konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.

Doğum Günü Pastasının Yanında Ne İkram Edilir?

Çocuk doğum günü partisi ya da yetişkinler için yapılan ev partilerinde partinin yıldızı genellikle pastadır. Ancak doğum günü pastası yanındaki ikramlıklarla birlikte tamamlanmalıdır. İşte sizin için derlediğimiz harika doğum günü menüsü fikirleri ve lezzetli ikramlıklar

Tatlı İkramlıklar ve Harika Sunumlar

Doğum günü partilerinde her ne kadar tatlı ihtiyacını doğum günü pastası karşılıyor olsa da pastanın yanında tatlı ikramlıklar da şart. Pastanın yanında sunulacak olan ikramlıkların göze hitap etmesi de son derece önemli. Bunun için cupcake, kurabiye, şeker hamurlu kurabiyeler yapabilirsiniz.

Tuzlu Atıştırmalıklar ve Pratik Tarifler

Doğum günü menüsü hazırlarken tuzlu atıştırmalıkları da es geçmemelisiniz. Bunun için lezzetli kanepeler, mini hambugerler, mini sosisliler ya da krakerler hazırlayabilirsiniz. Bu atıştırmalıkların en güzel tarafı hem yapımının hem de yenmesinin pratik olması.

Doğum günü pastasının yanında ne ikram edilir?

Oturup kara kara doğum günü pastasının yanında ne ikram edilir diye düşünüyorsanız kesinlikle göze hitap edecek ikramlıklara karar vermelisiniz. Özellikle doğum günü temasına uyan renklerde atıştırmalıklar yaparsanız çok daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Çikolata topları bunun için en ideal seçimlerden biri.

Türk Lezzetlerinden Şaşmayın

Her ne kadar kanepeler ya da mini hamburgerler harika bir seçenek olarak görünse de doğum günü pastasının yanında ne ikram edilir dendiğinde akla ilk olarak türk lezzetleri gelir. Bunlar mercimek köftesi, sarma, kısır, patates salatası gibi yapımı son derece kolay ve bir o kadar da lezzetli ikramlıklardır.


Doğum Günü İkramlıkları Catering hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Günü İkramlıkları Catering tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Doğum Günü İkramlıkları Catering
İstanbul Doğum Günü İkramlıkları Catering İzmir Doğum Günü İkramlıkları Catering Ankara Doğum Günü İkramlıkları Catering Sinop Doğum Günü İkramlıkları Catering Kırklareli Doğum Günü İkramlıkları Catering daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?