Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hamileyken Doğum Sigortası Nedir? Doğum Sigortası Fiyatları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum sigortası nedir? Doğum sigortası fiyatları nelerdir? Hamileyken doğum sigortası yaptırmanın önemi nedir? Sizin için tüm bu soruları yanıtlıyoruz.


Doğum Sigortası Nedir? Doğum Sigortası Fiyatları Nelerdir?

Doğum sigortası tüm doğum giderlerinizi karşılayan, hamileyken satın alabileceğiniz, normal ve sezaryen doğumlar için de geçerli olan bir sigorta türüdür. Peki, doğum sigortası fiyatları nelerdir?


Doğum sigortası kapsamında neler var?

Doğum sigortası, sigorta şirketleri arasında farklılık gösterse de çoğunlukla hamilelik dönemindeki muayeneleri, tetkikleri, normal ve sezaryen doğumu, hastane masraflarını kapsamaktadır.


Sağlık sorunlarını da kapsıyor mu?

Doğum veya hamilelik esnasında oluşabilecek sağlık sorunlarını da kapsayıp kapsamadığını merak ediyor olabilirsiniz. Sigorta şirketlerinin genelinde, anne ve bebekte oluşabilen sağlık sorunları da doğum sigortası kapsamında bulunuyor.


Doğum sigortası fiyatları nelerdir?

Doğum sigortası fiyatları da sigorta şirketlerine göre değişiklik göstermektedir. Fakat, ortalama olarak 1500-1750 TL'den başlıyor fiyatlar...


Farklı paket seçenekleri mevcut

Doğum sigortası seçenekleri için farklı paket alternatifleri bulunuyor. Sadece doğumu kapsayan sigortaların yanı sıra hem doğum hem hamilelik sürecindeki tahlillerin karşılandığı sigorta seçeneği de mevcut. Ayrıca sigorta şirketi ile anlaşmadan önce, anlaşmalı olduğu hastaneleri de öğrenmelisiniz.


Doğum sigortasına dahil olan hizmetler

Eğer hem doğum hem hamilelik sürecindeki tahlillerin karşılandığı doğum sigortası seçeneğini tercih ederseniz faydalanabileceğiniz hizmetler hemen hemen şunlar:

  • Doğum Teminatı
  • Normal ve Sezaryen Doğum
  • (Epidural ve Spinal Anestezi Dahil)
  • 2 Günlük Oda ve Refakatçi Ücretleri Dahil
  • Bebeğinizin İlk Muayenesi
  • Topuk Kanı Alımı
  • 1000 TL’lik Acil Durum Teminatı
  • Bebeğinizin İlk Aşısı
  • Gebelik Tetkik ve Testleri

Doğum sigortası ne zaman yaptırılmalıdır?

Doğum sigortası fiyatları kadar sigortanın yaptırılacağı zaman da oldukça önemli. Bazı sigorta şirketleri sigorta yapıldıktan 1 yıl sonra devreye girebiliyor. Bu sebeple eğer planlıyorsanız bir yıl önceden doğum sigortası yapmanızda fayda var. Aksi takdirde sigorta uzmanınız ile konuşmalısınız bu önemli noktayı.


Hamilelikte Sivilce Sorununa Çözümler

Hamileliğin getirdiği fiziksel değişimlerden biri de sivilcelerdir. Anne adaylarının pek çoğunun yaşadığı sivilce sorunu için bazı çözüm önerilerimiz bulunuyor. Hamilelikte Sivilce Sorununa Doğal Çözüm Tavsiyeleri yazımızı inceleyerek doğal çözüm tavsiyelerimize ulaşabilir, sivilcelerinizden doğal yöntemlerle kurtulabilirsiniz.


En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hamileyken Doğum Sigortası Nedir? Doğum Sigortası Fiyatları için en iyi profesyonel listesi
5.0 35 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?