Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kırmızı Lohusa Tacı Modelleri, Örnekleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum sonrasındaki altı haftaya lohusa dönemi denmektedir. Çok özel bir dönemdir. Kadın yeni doğum yaptığında, yeni anne olduğunda ve lohusa mevlidinde kırmızı lohusa tacı takması adettendir.


Muhtelif Kırmızı Lohusa Tacı Örnekleri

Kırmızı lohusa tacı, satın alınabileceği gibi bu tacı kendiniz de yapabilirsiniz. Bu yazımızda bu tacın modellerinden bahsedeceğimiz gibi yaratıcı ve zevkli fikirler ile de ufkunuzu açacağız.


Renklerden Kırmızı, İlle De Kırmızı

Lohusa tacını farklı renklerde tercih eden anneler de vardır. Bu tacın ekru, pembe, beyaz, kahverengi, krem gibi pek çok rengi mevcuttur. Zevkler elbette tartışılmaz ama biz klasiği bozmamanızı ve kırmızı tacı tercih etmenizi öneriyoruz. Çünkü bu şık bir gelenek, üstelik o acı takan, o ulvi ünvana, annelik sıfatına hak kazanan her kadının zaten çok güzel olduğuna ve bu renk tacın onları daha da güzel göstereceğine eminiz.


Takımlar

Bazı anneler lohusa tacı satın alırken taca takım olarak terliğini de almakta. Siz de farklı bir terlik giymek yerine bu şekilde takım olarak alım yapabilir, lohusa mevlidinizde şıklığınızı koruyabilirsiniz. Hatta bazı takımlarda bebeğinizin başına takacağınız bebek bandanası da bulunuyor. Bebişiniz ile takım da olabilirsiniz.


Dantel, Fiyonk, İnci Gibi Eklemeler

Kırmızı lohusa tacı için dantelli, fiyonklu versiyonlar da mevcut. Bunun yanı sıra plastik ancak gerçek görünümlü inci monte edilmiş oldukça havalı, size çok yakışacak modeller de bulmanız mümkün.


Kişiye Özel Tasarımlar

Günümüzde özellikle internetin bu kadar gelişmesi sonucu, örneğin el işleriyle uğraşan kişiler el emeği göz nuru hazırladıkları, ortaya çıkardıkları ürünlerini Instagram gibi mecralarda geniş kitlelere duyurabilmekte. Bu durum lohusa tacı için de geçerli. Örneğin mevcut modelleri beğenmediniz, ya da adınızın yazdığı sizin tarzınızda bir taç istiyorsunuz. Kendi zevkinize göre bir lohusa tacı tasarlatabilirsiniz.


Tüller ve Güller

Kırmızı lohusa tacının üzerinde minik gül motifleri eklenmiş versiyonları mevcuttur. Ayrıca buna kuş tüyü ya da zarif tüller de eklenerek değişik kombinasyonlar yapılabilir.


Hiç Geçmeyen Moda Fiyonk

Küçüklü büyüklü fiyonklar resmen klasik haline geldi. Modaları hiç geçmiyor. Siz de fiyonklu bir model tercih edebilirsiniz. Üstelik artık günümüzde fiyonklar için puantiyeli, simli, çiçekli gibi alternatif desen çok.


Kırmızı Lohusa Tacı Klasiği

Klasiklerin modası asla geçmez. Siz de klasiği sürdürmek ve kırmızı lohusa tacı tercih edecek olursanız dantelliden kurdeleliye, fiyonkludan güllüye, tüylüden inciliye, standart sade tasarımlardan şatafatlı tasarımlara ya da kişiye özel tasarımlara geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Dilerseniz, Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır? Lohusa Şerbeti Tarifi başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kırmızı Lohusa Tacı Modelleri, Örnekleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 37 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?