Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Ev dekorasyonundan daha zor ve daha çok emek isteyen bir konu varsa o da dubleks ev dekorasyonu konusudur. Ekstra özen, emek ve planlı çalışma isteyen dubleks ev dekorasyonu konusunda sizlere ilham verebilecek modeller hazırladık.


Dubleks Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Dubleks ev dekorasyonu oturma odasından çatı katına kadar her detayda özen ister. Ufak tüyolarla ve örnek dubleks ev dekorasyonu modelleri ile evinizi ideal şekilde dekore edebilirsiniz.


Dubleks ev dekorasyonu konusunda büyük titizlik gerekli

Dubleks evler geniş odalara sahip olduğu için dekore edilmesi kolay gibi görünse de aslında küçük ev dekorasyonundaki kadar zahmetlidir.


Geniş ve ferah bir oturma odasına sahip olabilirsiniz

Yüksek pencerelerin olduğu aydınlık bir eviniz varsa, dekorasyonda da beyaz renk kullanarak evinizi daha şık ve ferah görünüme kavuşturabilirsiniz.


Daha küçük ve samimi bir oturma odası da tercih edebilirsiniz

Büyük oturma odalarından hoşlanmıyorsanız, evinizin daha küçük bir kısmını samimi, sıcak bir oturma odası olarak dizayn edebilirsiniz. Üstelik evin bazı bölgelerini taş duvarla kaplamak, evinize farklı bir hava katabilir.


Mutfak, genellikle ilk kattadır

Dubleks evlerde genellikle mutfak ve banyo ilk kattadır. İki katlı evlerin en büyük avantajı da büyük ve ferah bir mutfak imkanı sunmasıdır. Mutfağınızı geniş bir yemek masasıyla birleştirebilirsiniz.


Yatak odası...

Yatak odanızı, evin genel dekorasyonuna uyumlu şekilde dekore edebilirsiniz. Geniş ve rahat bir yatak seçmekle işe başlayabilirsiniz.


Çatı katında yatak odası iyi bir fikir olabilir

Dubleks evlerin en sevilen noktalarındandır, çatı katı... Yatak odası olarak değerlendirebileceğiniz çatı katını, orman temasıyla dekore ederek evinizde bambaşka bir dünyaya kapı açabilirsiniz.


Ya da kitap okuma köşesi olarak değerlendirebilirsiniz

Çatı katını, günün yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz ve kitap okuyabileceğiniz bir kütüphane olarak da değerlendirebilirsiniz. Bu fikir kitap kurtlarının çok hoşuna gidecektir!


Misafirlerinizi unutmayın!

Dubleks evlerdeki fazla oda seçeneği, misafirlerinizin kullanabilecekleri oda şeklinde değerlendirilebilir.


Küçük Evler Nasıl Dekore Edilmelidir?

Dubleks ev dekorasyonu kadar küçük evlerin dekorasyonu da bir hayli zordur. Sığdırılabilecek boyutlarda mobilya seçimi, evi daha küçük göstermeyecek renkler ve dekoratif eşya seçimi... Küçük ev dekorasyonu hakkındaki her şeyi Küçük Oda Dekorasyonu Modelleri ve Püf Noktaları yazımızdan öğrenebilirsiniz.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?