Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Son yıllarda, özel gün kutlamalarında davetlilere hediyelik dağıtma modası kendini gösterdi. O özel günü hatırlatacak ve davetlilerin evlerinde hoş bir anı olarak kalabilecek hediyelikler gün geçtikçe çeşitlenmeye de devam ediyor. Sünnet düğünleri de elbette bu trendden etkilenen özel gün kutlamalarından biri. Şık bir mekanda yapılan sünnet törenleri, davetlilere hoş hediyelikler dağıtmadan bitmiyor. Eğer siz de bir sünnet töreni hazırlığı içerisindeyseniz sünnet hediyelikleri seçerek bu hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz.


Sünnet Hediyelikleri İçin Size Fikir Veren Modeller

Misafirlerinizin anı olarak saklayacağı, minik ve hoş detaylardan oluşan sünnet hediyelikleri, çok farklı tasarımları içerebilir. Butik ürünlerin de gelişimi ile özgün tasarımların kendini gösterdiği sünnet hediyelikler sevimli modeller ile karşımıza çıkıyor.


Minik Bir Araba ve Sünnet Çocuğu

Misafirlerinizin evlerinin bir köşelerinde saklayabileceği bir anı bırakmak ve o anıya her baktıklarında sizin harika sünnet töreninizi hatırlayabilecekleri bir hediye seçebilirsiniz. Bu açıdan minik bir arabanın içinde sünnet kıyafetli bir çocuk şeklinde tasarlanan biblolar harika bir fikir olabilir. Bu biblolar dekoratif oldukları için davetlileriniz evlerinde rahatlıkla sergileyebilirler. Tercihinize göre tül ve badem şekeri süslemesi de ekleyebilirsiniz.


Keçeden Sünnet Hediyelikleri

Keçeden yapılan hediyelikler de son yıllarda oldukça moda. Sünnet düğünlerinin teması nazar boncuğu olduğundan hediyeliğinizi de bu figürden seçebilirsiniz. Keçeden yapılmış bir nazar boncuğunu isterseniz yaka süsü isterseniz de magnet olarak tasarlatabilirsiniz. Bu da yine davetlileriniz için hoş bir anı olarak kalabilecek sünnet hediyelikleri arasında yer alıyor.


Şişe Şeklinde Sünnet Hediyelikleri

Küçük kese ya da şişelerde mis kokulu lavantalar dağıtmak da yine son dönem kutlama trendleri arasında yer alıyor. Bu minik şişelere oğlunuzun adını ve sünnet tarihini atarak şık bir hediyelik oluşturabilirsiniz. Şişe tasarımında kullanacağınız etiket ve tülleri mavi renkten seçmeyi de ihmal etmeyin. Yine aynı şekilde nazar boncuğu detayı da hoş bir görünüm sunabilir.


Dekoratif Şişeler

Lavantanın yanı sıra yine şık ve dekoratif şişeler içinde güzel kokulu kolonyalar da hediye edebilirsiniz. Son dönemde hem renkli olmaları hem de hoş kokmaları sebebiyle bu tarz özel günlerde kolonya hediye etmek trend haline geldi. Mis kokulu kolonyanın yanı sıra hoş şişesi de sevdiklerinizin evinde bir anı olarak yer alabilir.


Anahtarlık ve Magnet Sünnet Hediyelikleri

Tercihinizi hem kullanışlı hem de şık bir hediyeden yapmak istiyorsanız anahtarlık, magnet ve lokum kasesi gibi seçenekler de mevcut. Bir sünnet çocuğu figürü bulunan anahtarlık yaptırarak davetlilerinizin bu hediyeyi her zaman yanlarında taşımasını sağlayabilirsiniz. Anahtarlık fikri olarak yalnıza maaşallah yazısı, sünnet şapkası ya da araba da tasarlayabilirsiniz. Magnetler de özel gün hediyelikleri arasında oldukça popüler. Sünnet çocuğu figüründe bir magnet tasarlayarak davetlilerinizin dolaplarına asabileceği ve her baktıklarında sizin töreninizi hatırlayabileceği bir hediye vermiş olabilirsiniz. hem kullanışlı olması açısından hem de şık bir hediye olması açısından son dönemde minik lokum kaseleri de hediyelik olarak tercih ediliyor. Otantik tasarım sahip bu lokum kaseleri, davetlilerinizin evlerinde kahve keyfine eşlik edecek ve her kahve içtiklerinde sizi hatırlatacak cinsten bir hediye.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları için en iyi profesyonel listesi
5.0 23 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?