Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Özel gün kutlamaları arttıkça davetiye ve hediyelik konusunda da çeşitlik kendini gösteriyor. Sünnet düğünleri için de yapılan davetiyeler, son yıllarda çok farklı modelleriyle karşımıza çıkıyor. Eğer siz de bir sünnet töreni hazırlığı içerisindeyseniz şimdiden davetiye modelleri konusunda araştırmaya başlamışsınız demektir. İşte hem size fikir verebilecek ve hem de sünnet hazırlığınıza katkıda bulunabilecek farklı sünnet davetiyesi modelleri.


Sade Sünnet Davetiyesi Modelleri

Tercihinizi sadelikten yana yapmak istiyorsanız büyük bir nazar boncuğu figürü bulunan düz bir davetiye modeli tercih edebilirsiniz. Bu tarz davetiyeler yalnızca gönderilen kişiyi davet etme amacı taşır. Düğüne çağırdığını belirten bir not ve düğün mekanı bilgileri ile oldukça sade bir davetiye modeli oluşturur. Siz de çok fazla gösterişten hoşlanmıyorsanız bu tarz bir sünnet davetiyesi tercih edebilirsiniz.


Çocuğunuzun tuttuğu takım

Sünnet törenleri aileler için gurur verici ve sevindirici bir kutlama olsa da çocuklar için her zaman o kadar merakla beklenen bir gün olmayabilir. İşte tam da bu yüzden çocuğunuzu mutlu edecek detaylara yer verebilirsiniz. Çocuğunuzun tutkuyla bağlı olduğu bir takım varsa davetiyesinde yer verebilirsiniz. Böylece hem çocuğunuzun gönlünü alabilir hem de farklı bir davetiyeye imza atmış olabilirsiniz.


Esprili Sünnet Davetiyesi Modelleri

Farklı ve esprili bir davetiye modeli arıyorsanız bir gazete haberi bastırmaya ne dersiniz? İşte hem sizin hem çocuğunuzun hem de davetlilerinizin hoşuna gidebilecek bir davetiye modeli. Bir gazete haberi görünümü verilmiş bu harika davetiye, son yıllarda farklılık arayan ebeveynler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.


Araba Figürü

Sünnet temasında genellikle araba figürü yer alır. Siz de bu araba figürünü davetiyede de kullanabilirsiniz. Davetiyenin kapağında yer alacak böyle bir araba figürü hoş bir görünüm oluşturabilir. Yine aynı şekilde hem farklı hem de ilginç bir davetiye örneği arıyorsanız, davetiyeyi bir cep telefonu şekilde yaptırabilirsiniz. Kapağında "mesajınız var" yazan bu davetiye açıldığında bir cep telefonu görüntüsü oluşturacak. Ve ekranında da sünnet düğünü bilgileri yer almış olacak. Hem sizi diğerlerinden ayıracak hem de yolladığınız kişilerin yüzünde gülümseme oluşturacak bir davetiye modeli.


Sünnet Temasına Göre Sünnet Davetiyesi Modelleri

Farklı olmasının yanı sıra sünnet temasına da uyum göstersin istiyorsanız pek çok seçeneğe sahipsiniz. Sünnet kıyafeti tasarımına sahip ve hem maaşallah yazılı şerit hem de altın takılı bu harika kapak tasarımı ideal olabilir. Bu davetiye sünnet kıyafetinin ceketini açtığınızda sünnet bilgilerine ulaşmanızı sağlayacak. Oldukça hoş bir tasarım arıyorsanız kesinlikle bu tarz bir davetiye tercih etmelisiniz. Yine aynı şekilde sünnet temasını barındıran sünnet şapkası da davetiye tasarımı için son derece ideal. Bir zarf içinde ulaştıracağınız bu sünnet şapkasının üzerinde iyi dilekleriniz ve de sünnet tarih ve saat bilgileri yer alabilir.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?