Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hamile Pilatesi Faydaları, Hamilelikte Pilates Hareketleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hamile pilatesi, anne adaylarının sağlığı için oldukça yararlıdır ve doktorlar tarafından tavsiye edilir. Hamilelik döneminde anne adayını çok yormayacak ve zorlamayacak egzersizler yapılması anne için çok sağlıklıdır. Eğer hamilelik döneminizde pilates yapmak istiyorsanız hamilelikte pilates hareketleri ile ilgili bilgi edinmelisiniz.


Hamilelikte Pilates Hareketleri İçin Harika Fikirler

Hamilelikte pilates hareketleri yaparak normal doğumu kolaylaşmasını sağlayabilirsiniz. Bazı devlet hastanelerinde de hamilelik pilatesi ile ilgili dersler veriliyor. Kısa bir araştırma yaparak hangi hastanelerde ders verildiğini öğrenebilirsiniz.


Hamilelikte Pilates Hareketleri Yaparken Ne Kullanılır?

Pilates yaparken çeşitli büyüklüklerde toplar, yastıklar, sopalar ve hafif ağırlıklar kullanılır. Evde pilates yapmak istiyorsanız spor ürünleri satan yerlerden ya da internet üzerinden bu tarz ürünleri satın alabilirsiniz. Pilates ürünleri olmadan pilates yapabilmeniz mümkün değil.


Doktorunuza Danışın

Bazı anne adaylarının hamilelikte pilates hareketleri yapması mümkün olmayabiliyor. Vücudunuzun pilatese uygun olup olmadığını anlamak için doktorunuza başvurmalısınız. Evde pilates de yapabilirsiniz ancak en doğrusu pilates hocası eşliğinde pilates yapmanızdır. Tek başınıza pilates yapmak ciddi sakatlıklara yol açabilir.


Pilatesin Faydaları

Diğer bütün sporlarda olduğu gibi pilates yapmak da fiziksel ve ruhsal rahatlama sağlar. Bel ve sırtınızı güçlendirdiği için ağrılarınızı azaltır. Karın kaslarınızın güçlenmesini, konsantre olmanızı sağlar ve normal doğum yapmanızı kolaylaştırır. Ödem sorunları yaşıyorsanız kol ve bacaklarınızdaki ödemlerinizin azalmasını sağlar.


Nefes Egzersizleri

Düz bir zemine oturun ve sırtınızın da dümdüz olmasını sağlayın. Burundan nefes alıp ağızdan verin. Nefes alın ve nefes verirken omuzlarınızı dizlerinize yaklaştırın. Bunu yaparken de ağzınızdan yavaşça nefes verin. Dizlerinize yaklaşınca sabit kalın ve birkaç kez nefes alıp ilk pozisyonunuza dönün.


Bacak Hareketi

Dikkatlice sol tarafınıza yatın. Sol kolunuzu başınızın altına getirerek uzatın. Solunuzdan destek alarak tek seferde iki bacağınızı birden gövdenizden kaldırıp indirin. Bacaklarınız yukardayken beşe kadar sayıp eski pozisyonunuza dönün ve hareketi tekrarlayın.




En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hamile Pilatesi Faydaları, Hamilelikte Pilates Hareketleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?