Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Jonglör Kiralama Fiyatları, Ateşbaz Ücretleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/06/2021 tarihinde yazıldı.

Özel günleriniz için farklı bir etkinlik yaparak jonglör kiralamak istiyorsanız, İstanbul jonglör kiralama fiyatları hakkında birkaç bilgiye sahip olmanız gerekir. Özellikle fiyat aralıkları ve dikkat edilecek hususlar hakkında yazımızı okumadan karar vermeyin deriz.


Sürprizlerle Dolu Bir Gösteri İçin

İstanbul’da özel bir gün veya gece organize ediyorsanız, yapacağınız etkinlikler de akılda kalıcı olmalı. Özel bir jonglör gösterisi sayesinde başta çocuklar olmak üzere tüm davetlilere hafızalardan silinmeyecek bir gün sunmanız mümkün.


Saatlik İstanbul Jonglör Kiralama Fiyatları

Jonglörler genel olarak saat başı ücreti ile çalışırlar. Her bir saat için farklı ücret uygulaması yapılan organizasyonlarda eklenen her bir saat için ek bir ücret de ödenmesi gerekir. Jonglörler yaptıkları işe sarf ettikleri emek ve aldıkları risk nedeniyle bir miktar daha yüksek ücret alırlar. Bu ücret saat başı 450 TL ile 500 TL aralığında değişir.


Jonglörlerin gösterilerinden birkaç detay

Top çevirme, çubukla tabak çevirme, halkaları sırayla kollardan geçirme gibi showları içeren jonglör gösterileri, farklı birçok etkinliği de içinde barındırır. Özellikle açılış, şenlik, festival ve sünnet gibi özel günlerde davet edilen jonglörler, dikkat çekici ve show niteliği taşıyan etkinliklerin gösterimini yaparlar.


Fiyat etkinlik sayısına ve süreye göre belirlenir

Labut çevirme ve çember çevirme gibi iki veya üç etkinliği içeren jonglör gösterisi, genel olarak bir veya iki saat aralığında sürer ve İstanbul jonglör kiralama fiyatları 450 TL ile 600 TL aralığında bir fiyatı vardır. Bu etkinliklere staff, cigarbox, tabak ve devilstick gibi showlar dahil oldukça fiyat da doğru orantılı olarak artacaktır.


Jonglörlüğün farklı yönleri

Bu özel gösteri ortaya çıktığı ilk zamanlar bir sokak eğlencesiyken, zamanla bu özelliğinin yanına farklı özellikleri de eklenmiş, sahnelere kadar uzanmıştır. Bunun yanında beden ve zihnin aynı anda çalışmasını gerektiren jonglörlük meditatif bir etkiyi de beraberinde getirir. Jonglör bedeni ve zihnini aynı anda kullanmayı öncelikte tutarak, konsantrasyonunu da yüksek seviyede tutmalıdır.

Jonglörler hem yetenekleri, hem birçok farklı showu aynı anda yapma becerisi, hem de oyunculuk kabiliyetleriyle yeri kolay doldurulmaz bir gösteriyi hayata geçirirler. Bu özel showu tüm özel günlerde kullanarak bu alana destek olmak da ayrı keyif verir. Dilerseniz, İstanbul Palyaço Kiralama Fiyatları başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Açılış Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Açılış Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İstanbul Jonglör Kiralama Fiyatları, Ateşbaz Ücretleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 101 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?