Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Resim Sergisi Nasıl Hazırlanır? Sergi Açılışı İçin Tavsiyeler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 10/05/2021 tarihinde yazıldı.

Resim sergileri, modern sanat sergilerinin önemli bir parçasıdır. Her gün pek çok insan resim sergilerine gitmektedir. Resimle ilgisi olsun ya da olmasın insanlar, güzel hazırlanmış bir sergiyi gezmekten memnuniyet duyacaktır. Eğer bir ressamsanız ve resimlerinizi sergilemek için bir resim sergisi hazırlama niyetindeyseniz resim serginizi hazırlama konusunda fikir edinmek için yazımızı okumalısınız.


Resim Sergisi Açmak İsteyenlere Tavsiyeleri

Resim sergisi, en çok ziyaretçi alan sergilerdendir. Eğer bir ressamsanız ve sergileyebilecek kadar çok resim yaptıysanız siz de kendi serginizi oluşturabilirsiniz.


Giyim Tarzı

Resim sergisi resmi giyinmeyi gerektiren bir yer. Takım elbise giyebilirsiniz ya da kadınsanız ceket, etek kombinasyonu yapabilirsiniz. Takım elbiselerden ya da ceket etek kombinasyonlarından hoşlanmıyorsanız günlük kıyafet gibi görünmeyecek şık kıyafetler seçebilirsiniz.


Mekan Bulma

Yaşadığınız şehirdeki sanat galerilerini gezip galeri sahiplerinden yardım alabilirsiniz. Hem lokasyon olarak hem de mekan büyüklüğü olarak uygun bir resim sergisi bulmalısınız. Sergi salonunun iyi ışıklandırılmış olması, duvar renklerinin sizin eserlerinize gölge düşürmeyecek renkte olması önemlidir.


Herkesi Çağırın

Serginize ünlü sanatçıları da davet edin. Gelmeseler de en azından isminizi duyurmuş olursunuz. Eserlerinizle ilgileneceğini düşündüğünüz herkesi serginize çağırın. Arkadaşlarınız, aileniz de orada olsun. O gece çok heyecanlı olacaksınız. Sevdikleriniz size destek olabilirler.


İkramdan Kaçınmayın

Resim sergisi ikramı olarak genellikle şarap tercih edilir. Serginizde ikram edeceğiniz şarabın kaliteli olmasına özen gösterin. Bu, sizin için biraz masraflı olabilir ama önemli bir ayrıntı. Ayrıca sadece şarap yeterli olmayacaktır. Lezzetli kanepeler de hazırlatıp serginize gelen misafirlere ikram edebilirsiniz.


Müzik Seçimi

İnsanların dikkatini çok çekmeyecek ama sessizlik de yaratmayacak klasik müzikler çalın. Müziklerin sesi çok yüksek olmasın, insanlar birbirlerini rahatlıkla duyabilsinler. Müzik sesinin yüksek olduğu bir sergide insanların eleştirilerini ve yorumlarını duymanız da mümkün olmaz.


İnsanlarla İlgilenin

Eserlerinizi görmeye gelen insanlarla tek tek ilgilenin ve tanışın. Kimin kimlerle bağlantısı olduğunu bilemezsiniz. Belki eserlerinizi daha iyi yerlerde sergileme imkanı bulabileceğiniz birileriyle tanışabilirsiniz.


İkramlık Kokteyl ve Davet İçin Kanepe Tarifleri

Serginize gelen insanlara dağıtmak üzere ikramlıklar hazırlanacaksa ve bunun için fazla bütçeniz yoksa ikramlıklarınızı evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz. En güzel tarifler için İkramlık Kokteyl ve Davet İçin Kanepe Tarifleri isimli yazımızı mutlaka okuyun.


En İyi Açılış Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Açılış Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Resim Sergisi Nasıl Hazırlanır? Sergi Açılışı İçin Tavsiyeler için en iyi profesyonel listesi
5.0 47 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?