Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Maskot Kiralama Fiyatları, Açılış, Doğum Günü Organizasyonları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/06/2021 tarihinde yazıldı.

Etkinlik veya organizasyonlarınızı daha ilgi çekici hale getirmek ister misiniz? Bunu yapmanın en popüler ve kolay yolu kesinlikle maskot kiralamaktan geçiyor. Etkinliklerinize sevimli karakterlerin maskot kostümleri ile bambaşka bir hava katmak için İzmir maskot kiralama fiyatları araştırmanın tam da zamanı.


İzmir Maskot Kiralama Fiyatları

İzmir’de ikamet ediyorsanız ve yapacağınız organizasyonların ses getirmesini ve ilgi çekmesini istiyorsanız maskot kiralamayı tercih edebilirsiniz. İşte size fikir vermesi için derlediğimiz izmir maskot kiralama fiyatları


Maskot Nedir?

Çeşitli etkinlikler için hazırlanmış farklı film veya çizgi film karakterlerinin abartılı kostümlerine maskot adı veriliyor. Maskot kostümler genellikle iki parçadan oluşur. Gövde kısmı giyildikten sonra en son kafa kısmı takılır. Maskot kostümleri insanlar giyer ve içerisinde sınırlı hareketler yapabilirler.


Hangi Etkinliklerde Kullanılır

Maskotlar, açılışlar, alışveriş merkezi etkinlikleri, festivaller, şenlikler ya da özel kutlamaların yanı sıra bireysel olarak yapılan doğum günü partileri, sünnet, çocuk etkinlikleri ya da bekarlığa veda partilerinde kullanılabilir. Temalı partilerde de maskot kostümler tercih edilebilir.


Çocuklar için maskot

Maskotlar genellikle çocukların ilgisini çeker. Bu açıdan okul etkinlikleri, çocuk festivalleri, çocuk doğum günü partileri ya da sünnet düğünleri maskotların en çok kullandığı yerlerdir. Çocuklar için düzenlenen etkinliklerde genellikle çizgi film karakterleri kullanılır.


İzmir maskot kiralama fiyatları

Eğer etkinlikleriniz için maskot kiralamak istiyorsanız İzmir maskot kiralama fiyatları saatine göre değişiklik gösterir. Maskotları kaç saatliğine kiralamak istiyorsanız fiyatlandırma da o şekilde olacaktır. 2 saatlik İzmir maskot kiralama fiyatları 150 TL’yken 5 saatlik kiralama ise 250-300 TL olacaktır.


Hangi karakterler tercih edilir?

Maskot kostümleri sınırsız bir çeşitliliğe sahiptir. Ancak genellikle en bilinen karakterler tercih edilir. Bunlar arasında şirinler, Mickey Mouse, pembe panter, hello kitty, gibi karakterler vardır. Açılışlara özel markanın logosuna uygun maskotlar da tercih edilebilir. Domates, ekmek gibi farklı yiyeceklerin maskot kostümleri de yer alır.


Etkinliklerinize renk katın

Yapacağınız etkinlikler için aldığınız bu fikirlerle ilgi çekici ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Daha farklı fikirler almak için daha önce derlediğimiz İzmir Yüz Boyama Kiralama Fiyatları adlı yazımıza da göz atmanızda fayda var.


En İyi Açılış Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Açılış Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İzmir Maskot Kiralama Fiyatları, Açılış, Doğum Günü Organizasyonları için en iyi profesyonel listesi
5.0 36 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?