Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Maskot Kiralama Fiyatları, Çocuk Doğum Günü, Açılış Organizasyonu

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/06/2021 tarihinde yazıldı.

Mickey Mouse, Pembe Panter, Super Mario... Birbirinden sevimli, birbirinden komik maskotları düzenleyeceğiniz etkinlik veya organizasyonda görmek isterseniz maskot kiralama firmalarından faydalanabilirsiniz.


İstanbul Maskot Kiralama Fiyatları

Mağaza açılışlarında, doğum günü partilerinde ve daha pek çok kutlama için maskot kiralayabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için İstanbul maskot kiralama fiyatları hakkında detaylı bilgi vereceğiz.


Maskot, hangi etkinliklerde kullanılır

Mağaza açılışı, kutlama, festival, panayır, doğum günü partileri, sünnet düğünleri ve daha pek çok etkinlikte maskot ihtiyacı olabilir.


Doğum günü partileri için maskot...

Örneğin, çocuğunuzun doğum gününü harika bir parti ile kutlamayı düşünüyorsanız bu harika partiyi maskot kiralayarak çok daha renkli, çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Partinizin minik konukları bu maskotlara bayılacak, eğlenceli fotoğraf kareleri ortaya çıkacaktır.


İstanbul maskot kiralama fiyatları

Bu yazı ile İstanbul maskot kiralama hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Maskot kiralama fiyatları süreye göre değişiklik göstermektedir.


2 saatlik maskot kiralama fiyatı...

Maskot kiralamayı düşünüyorsanız fiyatların süreye göre belirlendiğini bilmelisiniz. 2 saatlik bir etkinlik için maskot kiralayacaksanız ayırmanız gereken bütçe ortalama olarak 150 TL'dir.


3 saatlik, 5 saatlik maskot kiralama fiyatları...

Süre arttıkça İstanbul maskot kiralama fiyatları da artışa geçmektedir. 3 saat maskot kiralama 200 TL, 5 saat maskot kiralama ise 250-300 TL civarındadır. Bu fiyatlar maskot kiralama firmaları arasında farklı etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Kiralamadan önce mutlaka firma ile iletişime geçip, istediğiniz kostümü ve süreyi belirtmeli, fiyat teklifi almalısınız.


Farklı maskot kostümleri ile etkinliklerinize renk katın!

Farklı çizgi film karakterleri, masal kahramanları, hayvanlar... Aklınıza gelebilecek her türlü karakterin maskotunu bulabilmeniz neredeyse mümkün. Etkinliklerinize renk katmanıza olanak sağlayacak maskot firmalarını incelemeye başlayın, sizin için en uygun bütçeyle en yüksek kalitede hizmet veren firma ile anlaşın. Daha sonra partinin keyfini çıkarın.


Etkinliklerinizde Palyaço İster Misiniz?

Çocuk doğum günü partileri, kutlamalar, çocuklara yönelik farklı aktiviteler... Palyaçolar ile çocukları gülümsetebilmek oldukça kolay! Rengarenk kostümü, boyalı yüzü ve komik şovları ile siz de etkinlikleriniz için palyaço kiralayabilirsiniz. İstanbul Palyaço Kiralama Fiyatları yazımızı inceleyerek İstanbul'da düzenleyeceğiniz etkinlikte palyaço gösterisi için ortalama fiyat bilgisi edinebilirsiniz.


En İyi Açılış Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Açılış Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İstanbul Maskot Kiralama Fiyatları, Çocuk Doğum Günü, Açılış Organizasyonu için en iyi profesyonel listesi
4.8 53 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?