Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Magnet Nikah Şekeri Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nikah şekerleri, artık nikahtan sonra davetlilere dağıtılıp aynı gün tüketilen bir şey olmaktan çıkıp anı haline geldi. Magnet nikah şekeri modelleri de tam bu noktada ortaya çıktı ve ev içerisinde en çok kullanılan eşya olan buzdolabını süslemeye başladılar, bir yandan da göz önünde olmalarıyla tercih ediliyor. Siz de nikah şekerinizi magnet şeklinde yaptırırsanız sevdiklerinizin evlerinde her zaman hatırlanacak bir anıya dönüşebilirsiniz.


En Güzel Magnet Nikah Şekeri Modelleri

Davetlilerinize dağıtacağınız ve onların da evlerinin bir köşesinde saklayıp, her gördüklerinde sizi ve sizin en mutlu gününüzü hatırlayacağı bu özel hediyeyi, farklılaştırmak da sizin elinizde. Son dönemde nikah şekerleri bir hayli çeşide kavuştu. Ve bunlar arasında belki de en popüler olanı ise magnet nikah şekeri modelleri oldu.


Taş Magnet Nikah Şekeri Modelleri

Birçok tatil beldesinde rastladığınız ve oranın hatırası olarak aldığınız taş magnetler, neden nikah şekeri şeklinde tasarlanmasın? Üzerinde isimlerinizin ve evlilik tarihinizin yer alacağı bu taş magnet nikah şekeri modeli hem oldukça şık hem de kullanışlı. Dilerseniz üzerine kendi resminizi ya da çiçek resmi de bastırabilirsiniz.

Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler


Çerçeve Magnet Nikah Şekeri Modelleri

Minik bir çerçeve şeklindeki magnetler de son dönemde oldukça moda. İçi boş şekilde hediye edeceğiniz bu magnetlere, sevdikleriniz istediği fotoğrafı koyarak dolaplarına asabilir. Böylece hem sizi hatırlayabilir hem de kendi anılarını göz önünde bulundurabilirler. Dilerseniz kendi resminizle dilerseniz de boş olarak bu çerçeve magnet nikah şekerlerini davetlileriniz için hazırlatabilirsiniz.


Figür Magnet Nikah Şekeri Modelleri

Buzdolabı gibi oldukça göz önünde bir yere asılabilecek olan magnet nikah şekerini şirin bir figür şeklinde de yaptırabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizin dolaplarını en güzel şekilde süslerken sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz. Bir kayık içerisinde gelin ve damat figürü, en popüler magnet nikah şekeri modelleri arasında yer alıyor. Yine gelin ve damat karakterlerini barındıran birçok farklı model de yaptırabilirsiniz.


Dekoratif Magnet Nikah Şekeri Modelleri

Eğer eğlenceli bir çiftseniz, nikah şekerinizi de esprili bir modelden seçebilirsiniz. Bu üzerinde "bir yastıkta bir ömür" yazılı minik yastık, hem davetlilerinizi gülümsetecek hem de dolaplarını harika bir şekilde süsleyecek. Hem anlamlı, hem mesaj içeren hem de dekoratif olmasıyla hem oldukça orijinal bir fikir hem de şık bir magnet nikah şekeri örneği.


Taş Süslemeli Magnet Nikah Şekeri Modelleri

Magnet şeklinde yaptıracağınız nikah şekerinizin göze hitap etmesini istiyorsanız çiçek, kelebek gibi güzel figürler kullanabilirsiniz. Farklı renklere sahip kelebekler bu açıdan en çok tercih edilen figürler arasında yer alıyor. Taş süslemeli, kurdele ve tüllerle desteklenmiş harika bir kelebek figürüne sahip magnet ile davetlilerinizi mutlu edebilirsiniz.


Ve de olmazsa olmaz minimal tasarımlar

Hem oldukça minimal bir tasarım hem eğlenceli hem de şık bir nikah şekeri arıyorsanız kesinlikle bu şekilde karikatür şeklindeki tasarımlara göz atmalısınız. Sevimli bir gelin ve damat figürünün yer aldığı bu magnet nikah şekeri, hem içinizi ısıtırken hem de mutlu gününüzü simgeleyecek. Tüm bu örnekler arasından kendi zevkinize en uygun seçimi yapabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Magnet Nikah Şekeri Modelleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 34 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?