Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mezuniyet Makyajı Modelleri, Özel Günlerde En İyi Makyaj Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet töreninde giyeceğiniz elbiseyle uyumlu bir makyaj yaptırmak önemlidir. Makyajınız abartısız ve elbisenizi dengeleyecek bir makyaj olmalıdır. Mezuniyet makyajı modelleri incelemesi yaptıktan sonra kendi makyajınızı yapabilirsiniz.


Mezuniyet Makyajı Modelleri

Mezuniyet makyajı modelleri arasından istediğiniz makyajı bulduğunuzda eğer makyaj konusunda pek iyi değilseniz profesyonel bir makyözle görüşebilirsiniz. Makyözünüz, makyajınızı elbisenize göre de şekillendirebilir.


Eyelinerli Mezuniyet Makyajı

Mezuniyet makyajınızda abartıya kaçmak istemiyorsanız toprak renklerinde bir göz makyajı, eyeliner ve biraz bronzer kullanabilirsiniz. Bu makyajda olduğu gibi kontür uygulaması da yapabilirsiniz ancak kontürün nasıl yapıldığını bilmiyorsanız ortaya kötü bir sonuç çıkabilir. Ruj olarak nude renkler daha hoş olacaktır.


Koyu Renk Göz Makyajı

Eğer mezuniyet töreninden sonra bir partiye gidecekseniz makyajınızı biraz abartabilirsiniz. Göz makyajınız için takma kirpik, siyah göz kalemi, koyu renk simli far kullanabilirsiniz. Abartılı bir göz makyajı için doğal bir ruj kullanmanız daha uygun olur. İsterseniz lip gloss da kullanabilirsiniz.


Işıltılı Göz Mezuniyet Makyajı Modelleri

Mezuniyet partiniz için ışıltılı bir göz makyajı tercih edebilirsiniz. Işıltı göz makyajı için bronzer kullanmanıza gerek yok. Hafif renklerde bir allık da güzel duracaktır. Eğer isterseniz bordo renklerde bir lip gloss uygulayabilirsiniz.


Toprak Tonlarında Göz Makyajı

Mezuniyet makyajınızın abartısız görünmesi için toprak tonlarını kullanabilirsiniz. Sade bir makyaj istiyorsanız eyeliner kullanmanıza gerek yok ama isterseniz kirpik diplerinize ince bir göz kalemi çekebilirsiniz. Ruj olarak ise kırmızı tonları uygun olacaktır.


Sade Mezuniyet Makyajı Modelleri

Mezuniyet makyajınızda sade renkler kullanmak istiyorsanız ten renginize uyumlu açık renk var tercih edebilirsiniz. Göz kalemi ya da eyeliner kullanmanıza gerek yok. Bolca rimel işinizi görecektir. Eğer ihtiyacınız varsa kaşlarınızı da doldurabilirsiniz. Yüz makyajınız için biraz bronzer, hafif bir allık ve nude renklerde ruj kullanarak istediğiniz sadeliği yakalayabilirsiniz.


Beyaz Mezuniyet Elbiseleri Modelleri

Mezuniyetinizde renkli bir elbise giymek yerine sade, zarif ve şık görünmek istiyorsanız beyaz bir elbise tercih edebilirsiniz. Mezuniyet partisine uygun en güzel beyaz mezuniyet elbiselerini incelemek için Beyaz Mezuniyet Elbiseleri Modelleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mezuniyet Makyajı Modelleri, Özel Günlerde En İyi Makyaj Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 26 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?