Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Uzun Mezuniyet Elbiseleri Modelleri 2017 Trendi ve Modası

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet partisine katılacak kadınlar aylar önceden elbise bakmaya başlarlar. Birçok alternatif belirlerler ve bu alternatiflere göre elbise ararlar. Mezuniyet partiniz için uzun bir elbise giymek istiyorsanız uzun mezuniyet elbiseleri modellerine göz atabilirsiniz.


Uzun Mezuniyet Elbiseleri İçin Harika Fikirler

Uzun mezuniyet elbiseleri otelde ya da bir balo salonunda yapılacak mezuniyet partileri için çok uygundur. Fiziğiniz de böyle bir elbise giymeye müsaitse uzun elbiselere bakabilirsiniz.


Üst Kısmı İşlemeli Beyaz Elbise

Beyaz elbiseler her türlü parti için uygundur. Mezuniyet partinizde daha zarif görünmek için beyaz bir elbise tercih edebilirsiniz. Üst kısmında işlemeler olan bir elbise hem zarif hem de şık görünecektir. Bu elbiseyi abiye küpeler ve bilekliklerle kombinleyebilirsiniz.


Kabarık Mezuniyet Elbisesi

Mezuniyet partinizi balo salonunda yapacaksanız kabarık bir elbise tercih edebilirsiniz. Elbisenizin rengini pudra ya da toz pembe tercih ederseniz çok daha uygun olacaktır. Balo salonuna daha uygun olması için bu görselde olduğu gibi taşlı bir elbise giyebilirsiniz.


Kırmızı, Geniş Yaka Elbise

Kırmızı elbise, iddialı bir görünüme bürünmek isteyenler için çok uygundur. Eğer boyunuz uzunsa ve fiziğiniz müsaitse bu tarz bir elbise şık bir tercih olacaktır. Görseldeki gibi geniş yakalı bir elbise balo için de uygundur.


Derin Yırtmaçlı Uzun Mezuniyet Elbiseleri

Mezuniyet töreninizde ya da baloda gözler üzerinizde olsun istiyorsanız derin yırtmaçlı bir elbise giyebilirsiniz. Böyle bir elbise giymek için fiziğinizin düzgün olması gerekiyor. Derin yırtmaçlı bir elbise tercih edecekseniz elbisenin geri kalanı sade olmalı. Aksi takdirde elbiseniz fazla karışık görünecektir. Görseldeki gibi bir elbise uygun olacaktır.


Sırt Dekolteli Uzun Mezuniyet Elbiseleri

Elbisenizde bir dekolte olsun istiyorsanız sırt dekoltesi tercih edebilirsiniz. Sırt dekolteli bir elbise giyecekseniz, elbisenin başka bir yerinde dekolte olmamasına özen göstermelisiniz. Fazla dekolte itici görünecektir. Sadece tek bir yerde dekolte kullanın.


Mezuniyet Makyajı Modelleri

Mezuniyet elbiseniz kadar makyajınız da oldukça önemli. Elbisenize uygun bir mezuniyet makyajı yaptırabilirsiniz. Abartılı bir elbiseniz varsa makyajınızı sade tercih etmeniz daha doğru olacaktır. En güzel mezuniyet makyajları için Mezuniyet Makyajı Modelleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Uzun Mezuniyet Elbiseleri Modelleri 2017 Trendi ve Modası için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?