Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kapalı Mezuniyet Elbiseleri Modelleri, En Şık Elbise Tasarımları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet hazırlıkları, mezuniyet balosunun tarihi ve yeri öğrenilir öğrenilmez hız kazanır. Öncelik, hem fiziğe hem de mekana uygun bir elbise satın almaktır. Tesettürlüyseniz ve mezuniyet balosuna katılacaksanız çok fazla seçeneğiniz var. Sizin için hazırladığımız kapalı mezuniyet elbiseleri modelleri isimli yazımızdan elbiseleri inceleyebilirsiniz.


Kapalı Mezuniyet Elbiseleri İçin Harika Modeller

Kapalı mezuniyet elbiseleri arasından zevkinize uygun bir elbise bulursanız elbiseyi bir terziye diktirebilirsiniz. Ayrıca internette de pek çok siteden elbise satın alabilirsiniz.


Su Yeşili Pelerinli Elbise

Dökümlü, biraz salaş görünen elbiselerden hoşlanıyorsanız üst kısmında kısa bir pelerini olan pileli bu elbise çok şık bir tercih olabilir. Su yeşili rengi bu elbiseyi toz pembe, ince bir kemerle renklendirebilirsiniz. İsterseniz eşarp rengi olarak da pembe tonları kullanabilirsiniz.


Tüllü Şeker Pembe Elbise

Tüllü elbiselerin asla modası geçmiyor. Bu elbiseler açık alanlar için çok ideal. Hafif rüzgarla beraber savruldukça çok havalı görünecek. Şeker pembesi, belinde altın rengi kemeri olan bu elbiseyi yine altın rengi ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Eşarp olarak da elbisenin rengine yakın pembe bir eşarp kullanabilirsiniz.


Dantelli, Mürdüm Kapalı Mezuniyet Elbiseleri

Mürdüm renk hem balo mekanları için hem de açık alanlarda yapılacak mezuniyet partileri için çok güzel bir renk. Tamamı mürdüm renk olan bir elbise biraz sıkıcı görünecektir ancak bu görseldeki gibi üst kısmı açık renk ve dantelli bir elbise giymeniz daha hoş görünür. Bu elbiseyi açık renk ayakkabılarla giyebilirsiniz.


Desenli Etekli Kapalı Mezuniyet Elbiseleri

Mezuniyet elbisesi olarak sade bir elbise seçimi yapmanız gerekmiyor. Eteği desenli şık bir elbiseyi de mezuniyet için tercih edebilirsiniz. Eğer eteğinde bol deseni olan bir etek giyecekseniz elbisenizin üst tarafının sade olması daha hoş duracaktır. Tamamı desenli bir elbise hem kalabalık bir görüntü oluşturur hem de sizi yaşınızdan daha büyük gösterir.


Mezuniyet Makyajı Modelleri

Mezuniyet partiniz ya da mezuniyet balonuz için tercih edeceğiniz elbiseye uygun bir mezuniyet makyajıyla göz alıcı görünebilirsiniz. Mezuniyet makyajınız yaşınıza da uygun olmalı. En güzel makyaj modelleri için Mezuniyet Makyajı Modelleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kapalı Mezuniyet Elbiseleri Modelleri, En Şık Elbise Tasarımları için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?