Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mezuniyet Partisi İçin Öneriler, Mezuniyet Partisi Nasıl Olmalıdır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Türkiye’de her sene yaklaşık olarak 3 milyon öğrenci liseden veya üniversiteden mezun oluyor. Öğrencilik hayatının sona erdiği günleri mezuniyet partisi ile taçlandırmak da her zaman güzel bir fikirdir.


Mezuniyet Partisi Nasıl Planlanır?

Bu başarı bir insanın hayatındaki önemli kilometre taşlarından birisidir ve kutlanması gerekir. Ayrıca mezuniyet partisi kutlamasının gerçekten güzel bir şekilde planlanması gerekmektedir.


Mezun olacak kişilerin kararlarını göz önüne almayı unutmayın.

İlk olarak ve en önemlisi mezun olacak kişiyi mezuniyet partisi planlama sürecine dahil edin. Küçük bir aile kutlaması mı istiyor, arkadaşlarıyla büyük bir parti niyetinde mi yoksa sadece samimi olduğu kişileri mi çağıracak? Partinin yeri, sunulacak yemek çeşidi veya tema seçimi gibi önemli kararları mezun olacak kişi belirlesin. Mezunu olaya dahil etmek sizin de onun da bu işten tatmin olmanızı sağlayacaktır.


Zamanlama önemli

Mezuniyet partisi, partilerin fazlaca gerçekleştiği mezuniyet haftasına denk getirmek az para harcamanızı sağlayacak bir taktiktir. Partiye gelmesini umduğunuz davetliler muhtemelen fazla aç olmayacaktır böylelikle yemekten tasarruf edebilirsiniz. Öte yandan, mezuniyet partisi için mezuniyet haftasından önce yapmak davetlilerinizin alternatif bir partiye gitmeyeceğine emin olmanızı sağlar. Yemek şirketi ve mekan seçiminde de fazla alternatifiniz olur.


Maliyeti düşük tutun

Yaptığımız araştırmaya göre İstanbul’da gerçekleşecek bir mezuniyet partisinin ortalama maliyeti 800-1200 TL arasındadır. Mali sıkıntıyı azaltmaya çalışın. Bu bağlamda mezun olacak kişinin yakınlarıyla konuşup maliyeti bölüşmeniz en mantıklısıdır. Yemek konusunda kuralları sıkı belirleyiniz. Birçok kişi gerektiğinden fazla yemeğe bulaşır, sonrasında kalan artıkları temizlemek size kalır. Lise mezuniyeti için alkol temin etmenize gerek yoktur, gençler için riskli olabilir. Aynı zamanda büyüklerin de hoşuna gitmemesi olasıdır.


Olayı eğlenceli hale getirin

Birkaç tane parti oyunu planlayın. Monopoly, Tombala, Batak gibi kağıt oyunları bile gerekli eğlenceyi sağlayabilir. Arkadaşlarınızdan gelecek değişik oyun fikirlerini değerlendirin.


Mezuniyet Partisine Hazırlarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Diplomayı alırken gerekli çaba sarf edilmiştir. O yüzden mezununuzu ve başarısını kutlayın. Unutmayın, insanın hayatında sayılı kez tecrübe ettiği durumlardan birisidir mezuniyet partisi, o nedenle efor sağlanmalı ve güze bir planlama yapılmalı!


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mezuniyet Partisi İçin Öneriler, Mezuniyet Partisi Nasıl Olmalıdır? için en iyi profesyonel listesi
5.0 31 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?