Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mezuniyet Bayan Kep Modelleri Fikirleri ve Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet töreni bir öğrencinin hayatındaki en önemli anlardan birisidir. Verilen bütün emeklerin karşılığı alınmış ve hayata atılmanın vakti de artık gelmiştir. Mezuniyet töreninde öğrencilerin hepsi cübbe giyip kep takarlar. Mezuniyetinizde kullanabileceğiniz kep modelleri arıyorsanız yazımızın devamına göz atabilirsiniz.


Kep Modelleri İçin Harika Öneriler

Kep modelleri genellikle birbirlerine çok benziyorlar. Aralarında biraz renk farklı oluyor ve püsküllerinin renkleri değişebiliyor. Mezuniyet töreni biraz da ciddi bir tören olduğu için çoğu okul zaten renkli keplerin kullanılmasına izin vermiyor...


Siyah, Altın Sarısı Püsküllü Kep

Mezuniyet törenlerinde kullanılan cüppeler genellikle siyah ya da lacivert renkte oluyor. Eğer sizin de cüppeniz siyahsa, ucunda sarı bir püskülü olan siyah bir kep kullanabilirsiniz.


Uzun Siyah Püsküllü Kep

Kepinizde farklı bir aksesuar kullanmak istemiyorsanız ve biraz daha ciddi bir kep takmak istiyorsanız siyah püskülü olan bir kep alabilirsiniz. Bu kepin püskülü size uzun geldiyse daha kısa bir püskül tercih edebilir ya da bu püskülü makasla istediğiniz kadar keserek kısaltabilirsiniz.


Püskülsüz Sade Kep

Püsküllerden hoşlanmıyorsanız ve herhangi bir aksesuar kullanmak istemiyorsanız sade bir kep kullanabilirsiniz. Biraz değişiklik olsun isterseniz kepinizin tepesindeki düğmenin rengi farklı olabilir.


Lacivert, Uzun Püsküllü Kep Modelleri

Cüppenizin rengi lacivert ise lacivert bir kep daha hoş duracaktır. Eğer isterseniz kepinizin püskülüne mezuniyet yılınızın yazılı olduğu küçük bir aksesuar takabilirsiniz. Böyle bir aksesuar takmak istiyorsanız kepinizin püsküllerinin uzun olmasını tavsiye ediyoruz.


Mavi Mezuniyet Kep Modelleri

Mezuniyetinizde mavi renk bir cüppe giyecekseniz bu görselde olduğu gibi cüppenizle uyumlu mavi bir kep takabilirsiniz. Cüppenizin rengi açık bir renkse yine mavi bir kep kullanabilirsiniz.


"Yeni Maceralara Hazırım" Kep Modelleri

Farklı bir kep arıyorsanız size böyle bir kep önerebiliriz. Özellikle mezuniyetten sonra yeni maceralara başlamayı düşünüyorsanız böyle bir kep kullanabilirsiniz. Ancak eğer okulunuz farklı keplere sıcak bakmıyorsa bu tarz bir kep kullanmak yasak olabilir.


Mezuniyet Pozları Nasıl Verilir?

Mezuniyet töreninizde kep modelleri ile bol bol fotoğraf çektirmenizi öneriyoruz. Bu fotoğraflar tören yerinde ya da bir fotoğrafçıda çekilebilir. En güzel mezuniyet pozları tüyoları için Mezuniyet Pozları Nasıl Verilir? isimli yazımızı okuyabilirsiniz.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mezuniyet Bayan Kep Modelleri Fikirleri ve Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 38 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?