Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nişan töreninizi evde yapmayı mı düşünüyorsunuz? Evde organize edilen nişan töreni için süsleme konusunda size bir önerimiz var; nişan kapı süsü yapmak! Bu yazımızda sizin için nişan kapı süsleri yapımı hakkında bilgi veriyor, birbirinden güzel kapı süsü örnekleri sunuyoruz.


Nişan Kapı Süsleri Modelleri ve Yapılışı

Bu yazımızda sizin için nişan kapı süsleri yapımı hakkında bilgi veriyor, birbirinden güzel kapı süsü örnekleri sunuyoruz.


Keçeden kalpli kapı süsü modeli

Nişan töreni demek aşkın ve sevginin birleşimi demektir. Bu özel günün anlam ve önemini belirten bir kapı süsü yapabilirsiniz. Keçe parçalarıyla hazırladığınız güllerden büyük bir kalp yapabilir, uçlarına daha minik ve içi elyafla doldurulmuş tombul kalpler asabilirsiniz.


Çiçekli nişan kapı süsleri

Hem çok güzel bir görünüme sahip hem de yapımı çok kolay bir kapı süsü modeli arıyorsanız bu model tam da size göre! Hazır satılan çiçekli tacı kapı süsüne dönüştürebilmeniz mümkün. Büyük, geniş boyutlarda bulunan iri çiçekli bir taç alın. Tacın ucuna kurdele bağlayın ve ortasına nişanı yapılacak olan kişilerin baş harflerini yerleştirin. İşte bu kadar basit.


Keçeden kelebekli nişan kapı süsleri

Keçe malzemesini kullanarak birbirinden farklı şekillerde kapı süsü yapabilmeniz mümkün. Kelebekli nişan kapı süsleri modelleri de bu modellerden biri. Keçeden kestiğiniz harflerle "Nişanımıza hoşgeldiniz" gibi cümleler yazabilir, etrafını rengarenk kelebeklerle süsleyebilirsiniz. Bu kapı süsünü asmak için kurdele kullanabilirsiniz. Ayrıca kapı süsünü kalp şeklinde yapmanız günün anlamına da yakışır bir fikir olacaktır.


Tüylü, boncuklu, güllü...

Nişan kapı süsleri modelleri farklı malzemelerle süslenebilir. Bu malzemeler arasında tüy, boncuk ve keçeden yapılmış güller bulunuyor. Bu modeldeki kapı süsü örneklerini inceleyerek ilham alabilir, kendi nişan töreniniz için kendi kapı süsünüzü yapabilirsiniz. Üzerine nişan tarihinizi, müstakbel nişanlınızla isminizi vs. de yazabilirsiniz.


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 111 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?