Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 30/04/2021 tarihinde yazıldı.

Nişan töreni sırasında olmazsa olmazlardan biri de nişan makasıdır. Yüzükler takıldıktan sonra kurdeleyi keserken kullanılan bu makas, törenler sırasında da farklı esprilerin baş kahramanı olmuştur. Nişan makası genellikle tepsi ile birlikte verilir ancak bazen ayrı da satılabilir.


En Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri

Nişan makası genellikle nişan tepsisi ile birlikte satılır ancak eğer tepsinizi kendiniz hazırlayacaksanız ya da satın aldığınız tepsiyle birlikte bir makas verilmediyse ayrıca bir makas satın almanız gerekir.


Nişan Makası Nereden Alınır?

Nişan makasınızı, nişan tepsisi, süsleme ürünleri, nişan şekerleri satan yerlerden alabilirsiniz. Nişan için tepsi satan bazı pastanelerden de nişan makası satın almanız mümkün. Nişan için alacağınız makas normal makaslardan biraz daha pahalı olacağı için kendi makasınızı kendiniz de yapabilirsiniz.


Nişan Makası Nasıl Süslenir?

Kurdele makası olarak özel bir makas satın almanıza gerek yok. Metal, güzel bir makas yeterli olacaktır. Süsleyeceğiniz için nasıl bir makas olduğu çok da önemli değil. Makasınızı isterseniz kurdelelerle isterseniz de taşlarla süsleyebilirsiniz. Öncelikle kullanacağınız malzemeyi kararlaştırmalısınız. Kurdeleyi ya da taşları makasa yapıştırmak için silikon tabancası kullanabilirsiniz.


Kurdele İle Süslenmiş Nişan Makasları

Kurdela makası istediğiniz renkte kurdelelerle süslenebilir. Kurdele rengi seçimi konusunda tamamen özgürsünüz. İsterseniz nişan günü giyeceğiniz elbisenin renginde bir kurdele ile de süsleyebilirsiniz. Sadece kurdele kullanmak size fazla sade geldiyse görselde olduğu gibi yapay çiçekler de kullanabilirsiniz.


Eyfel Kuleli Nişan Makasları

Nişan makasınızı kendiniz süslemek istemiyorsanız ya da süslü, taşlı makaslar yerine biraz daha farklı bir model arıyorsanız size Eyfel kuleli bu şık nişan makasını önerebiliriz. Eğer biraz daha süslü görünsün istiyorsanız makasın üzerine gri renkte sim dökebilirsiniz. Parıl parıl parlayarak nişan gününüzü daha da canlı bir hale getirebilir.


Taşlı Nişan Makasları

Nişan makasınızın sade görünmesini istemiyorsanız taşlar da kullanabilirsiniz. Bu taşlar makasın üzerine silikon yardımıyla kolayca yapışıyor. Eğer isterseniz yapay bir çiçek ve dantelle makasınızı süsleyebilirsiniz.


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 39 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?