Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Ev dekorasyonu, evimiz bizi gerçek hayattan uzaklaştıran bir yer olduğu için çok önemlidir. Özellikle en çok bulunacağımız yer olan salon dekorasyonu için doğru seçimler yapmak gerekmektedir.


Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Evde en çok bulunacağımız bölge olan salonu dekorasyonu yaparken dikkat etmemiz gereken önemli bazı hususlar bulunmaktadır. Dekorasyonda en önemli şey içinde bulunduğunuz yılın trendlerine kapılmadan gerçek zevklerinize uygun şekilde seçim yapmaktır.


Sevilen Renkler

Salonunuzu dekore etmeden önce sizi en iyi hissettiren renk ve desenleri bulun. Salonunuzun dekorasyonunda kullanacağınız ana renkleri belirledikten sonra mobilya seçimine geçebilirsiniz. Ama öncelikle genel temaya karar vermeniz gerekmektedir.


Mobilya Seçimi

Renk seçiminden sonra mobilya seçimini yapmalısınız. Açık renk mi yoksa koyu renk mi mobilya seçeceğinize bunlara göre karar vermelisiniz. Koyu renk mobilyaların her ne kadar ağır bir duruşu olsa da temizlik ve toz gösterme eğilimlerini düşündüğümüzde açık renk mobilyalara yönelmek en iyisi.


Duvar Rengi

Salon dekorasyonu önerileri arasından mobilyanıza karar verdikten sonra duvar rengi seçimi yapmalısınız. Bunun için değişik trendler var mesela salonun bir duvarını koyu renk, diğerlerini açık renk yapmak gibi. Bu tarz bir trend salonunuza derinlik katacaktır. Koyu renk tuttuğunuz duvar Televizyonun arkası olabilir.


Duvar Kağıdı

Yeni trendlerden biri de dijital baskılı duvar kağıdı yine salonunuzun 1-2 duvarında olmak üzere duvarınızı dijital baskılı duvar kağıdı ile kaplayarak salonunuza bambaşka bir konsept kazandırabilirsiniz.


Zemin Rengi

Salon dekorasyonu zemin için genelde laminant parkeler tercih edilmektedir, mobilya ve duvarlarınıza uygun renkte laminant seçimi yaparak salon dekorasyonu tamamlamaya bir adım daha yaklaştınız.


Halı Seçimi

Genelde laminant parkeli evlerde halı tercih edilmese de dekorasyon açısından halı, ortamın havasını değiştiren daha sıcaklaştıran bir unsurdur. Salonunuz için seçtiğiniz konsepte göre işlemeli desenli halılar veya da daha modern türde halılar kullanabilirsiniz.


Odaların Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Günümüzde artık eskisi gibi çok geniş evler yerine rezidans mantığıyla yapılan ve küçük metrekareli odalardan oluşan evler popülerleşmiş durumda. Peki bu tür evlerde eşyalarınızı nasıl konumlandırmalısınız? "Küçük Oda Dekorasyonu Modelleri ve Püf Noktaları" adlı yazımızı okuyabilirsiniz.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 19 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?