Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Sünnet düğünleri genellikle bir düğün salonunda yapılır ancak eğer sünnet, düğünden önce yapıldıysa ev de süslenebilir. Sünnet düğünü yapmayı düşünmüyorsanız ve çocuğunuzun güzel bir gün geçirmesini istiyorsanız da yine evinizi güzelce süsleyebilirsiniz. Sünnet evi süsleme oldukça basittir ve kısa sürede evinizi istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.


En Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri

Sünnet evi süsleme, tüllerle, balonlarla yapılabilir. Çocuğunuzun yatağını sadece bu malzemeleri kullanarak süsleyebilirsiniz. Biraz daha gösterişli bir süsleme için çocuğunuzun yatağında şık bir cibinlik kullanabilirsiniz.


Yavru Ağzı Rengiyle Süsleme Yapmak

Sünnet evini süslerken illa mavi renk kullanmanıza gerek yok. Mavi renk zaten çok sık kullanılan bir renk. Siz biraz daha farklı bir renk tercih edebilirsiniz. Evinizde bulunan yavru ağzı örtülerle sünnet yatağını güzelce süsleyebilirsiniz. Birçok kadının çeyizinde görseldekine benzer örtüler bulunuyor. Bu tarz örtüler biraz geleneksel göründükleri için sünnet düğününde de kullanılabilir.


Gri Renk Kullanarak Süsleme Yapmak

Gri renk, ilk gördüğünüzde size biraz alakasızmış gibi gelebilir ancak sünnet kıyafetlerinde, şapkalarda, asalarda gri rengin sıkça kullanıldığı göz önünde bulundurulursa gri renkte bir süsleme şık görünebilir. Açık gri ya da koyu gri fark etmeden istediğiniz gibi bu rengi kullanabilirsiniz ancak abartılı görünmesini istemiyorsanız koyu gri renkleri çok fazla yan yana kullanmayın.


Yıldızlarla Yatak Süsleme

Sünnet yatağını süslerken balonlardan yardım alabilirsiniz. Görüntünün daha güzel görünmesi için bir cibinlik de takabilirsiniz. Cibinlik fiyatları oldukça uygundur. Farklı mağazalardan 20 TL'ye başlayan fiyatlarla cibinlik modelleri bulabilirsiniz. Yıldız şeklinde bir uçan balon kullanabilir ve bu balona da küçük yıldızlar asabilirsiniz. Uçan balonu yatağın üzerine doğru görseldeki gibi bıraktığınızda ortaya hoş bir görüntü çıkacaktır.


Sünnet İkram Masası Süsleme

Sünnet organizasyonu sırasında misafirlere ikram edeceğiniz yiyecekleri sergilemek üzere güzel bir ikram masası hazırlayabilirsiniz. Bu ikram masasını hazırlarken evinizin genel atmosferine uygun olmasına özen göstermelisiniz. İkram masası isteğe göre mavi örtüyle süslenebilir.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?