Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Çocuğunuza yapacağınız sünnet kınasında programın başından sonuna kadar çalacak olan müzikler (oyun havaları, halaylar, horonlar vs.) normal bir kına gecesi nişan eğlencesinde çalınan müzikler ile hemen hemen aynı olur. Hatta belki daha eğlenceli şarkılar da seçilebilir. İşte sünnet kınasında söylenen şarkılar.


Sünnet kınasında söylenen şarkılar ve örnek türler

Sünnet kına gecesini normal gelin kına gecelerinden ayıran bir durum söz konusu o da sünnet kınası yakılırken çalınan şarkı. Bir çok aile çocuğuna sünnet kınasını yakarken bu durumda bir ikilem yaşamaktadır. Çünkü piyasada sünnet ile ilgili kına şarkısı yok denecek kadar azdır.


Gelin alayı

Bu şarkının sözlerini değiştirerek sünnete uygun hale getirebilirsiniz.

Geldi sünnet kınası

Oynasın oğlan anası

Oğlan bizim Kız Bizim

Çatlasın kaynanası

Geliyor Sünnet Alayı

Büyükleri çeksin Halayı


Mehter marşı

Mehter marşı da kına yakılırken çokça tercih edilen türlerdendir. Geleneksel bir müzik olduğu için bu marş sünnet kınasında söylenen şarkılar arasına girebilir.


Oğlan oğlan kalk gidelim

Genelde kına gelirken çalıyoruz kına tepsisi önde diğer misafirler arkada olarak halay çekerek piste giriliyor ve mendiller sallanarak dönülüyor.


Tuttuğu takımın marşı

Sünnet düğününde özellikle pastası kesilirken sünnet çocuğumuzun tuttuğu takımın marşını çalmak onu daha da mutlu edebilir. Takım marşları da sünnet kınasında söylenen şarkılar arasındadır.


Ankaralı Namık

Ankaralı Namık gibi eğlenceli şarkıcıların eğlenceli parçalarını çalabilir, ortamı şenlendirebilirsiniz.


Zeybek

Sünnet kınası yakılırken zeybek çalınması diğer şarkıların aksine duygusal bir ortam yaratır. Düğününde hüzünlü bir hava yaratmak isteyenlerin tercihidir.


Kolbastı

Kolbastı artık sadece Karadeniz'e özgü olmamasından dolayı bütün düğün, kına vb. organizasyonlarda kolbastı çalınır.


Halay

Her türlü organizasyonun vazgeçilmez ögesi halay şarkıları, sünnet kınasında söylenen şarkılar arasında yer alıyor.


Yöresel Türküler

Memleketinize göre, sizin yörenize ait şarkıları, türküleri de şarkı listenize ekleyebilirsiniz. En sevdiğiniz türküleri seçerek yöresel bir ortam oluşturabilirsiniz.


Pop şarkılar

Tabiki çocukların olduğu ortamlarda onları eğlendirebilecek hareketli pop müziklere de yer vermelisiniz. Çocukların en sevdiği pop müzik sanatçılarından parçalar koyarak dilediklerince dans etmelerini sağlayabilirsiniz.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi için en iyi profesyonel listesi
5.0 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?