Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Bazı dövme modelleri kadınların ruhunu daha iyi yansıtır. Dövmelerde cinsiyet ayrımı söz konusu olmasa da bazı tasarımlar sadece bayanlar tarafından tercih edilir. Nihayet kendinizi dövme yaptırmaya hazır hissediyorsanız bayan dövmeleri için sunduğumuz yaratıcı tasarımlara göz atabilirsiniz.


Bayan Dövmeleri İçin Etkileyici Tasarımlar

Bilek, omuz ve ayak gibi bölgeler kadınların dövme yaptırmayı en çok tercih ettikleri yerlerdir. Bu bölgelerin hepsi ile uyum içinde olacak bayan dövme modellerinden bazıları aşağıdaki gibidir:


Dalga bayan dövmeleri

Farklılık yaratmak istiyor ve pek bilinmeyen bir bayan dövmeleri arıyorsanız seçiminizi dalga dövmelerinden yana kullanabilirsiniz. Doğayı, özellikle denizi sevenler için farklı anlamlar ifade eden dalga dövmeleri, yeni başlangıçları simgelemek için de kullanılır. Dalga dövmeniz sade ve basit bir tasarıma sahip olabileceği gibi renkli ve daha detaylı bir şekilde de tasarlanabilir. Özellikle ayak ve el bileklerinde çok şık duran bu tasarımlar sırt, ense, ve omuz bölgelerine de uygulanabilir.


Geometrik dövmeler

Sadece geometrik şekiller kullanılarak tasarlanan bayan dövmeleri, özellikle ilk kez dövme yaptıracaklar tarafından sade olması ve kolay tasarımı nedeniyle tercih edilir. Geometrik dövmeler, şekillerine göre farklı anlamları karşılar. Genellikle basit çizgilerden oluşan geometrik tasarımlar, vücudun her bölgesine uygulanabilir.


Parmak Bayan Dövmeleri

Yeni trendlerden biri olan parmak dövmeleri, özellikle küçük dövme severler için idealdir.  Küçük kalp figürleri, ok şeklindeki modeller ve tek kelimelik yazılar parmak dövmeleri için en çok tercih edilen modeller arasındadır. Alyans yerine yüzük parmağına yapılan dövmeler, takılara alerjisi olanların ya da yüzük takmayı sevmeyenlerin kurtarıcısıdır.


Kanatlı Bayan Dövmesi

Akla melekleri getiren kanat dövmeleri, kadınların en sık tercih ettiği sırt dövmesi modelidir. Özgürlüğü ve masumiyeti simgeleyen kanat dövmeleri sırt dekolteleri ile muhteşem bir görüntü oluşturmaktadır. Küçük kanat dövmelerini tercih eden bayanlar kol, bilek ve göğüs bölgesini uygulama yaptırabilirler.


Yonca Dövmesi

İyi şansı temsil eden ve nadiren bulunan dört yapraklı yonca dövmesi, kadınlar arasında popüler olan dövme tasarımlarından biridir.


Yıldız Dövme Modelleri

Kadınların en sevdiği dövme desenlerinden biri de karanlık gecelerde ışık olan yıldız dövmeleridir.


Sonsuzluk Dövmesi

Sonsuz sevgiyi, aşkı ya da inanılan kavramı temsil eden sonsuzluk dövmeleri özellikle anneler tarafından da tercih edilebilir. Genelde bu dövmelere eş, çocuk, anne-baba gibi sevilen kişilerin adları eşlik edebilir.

Daha fazla bayan dövmeleri için galerimize göz atmayı unutmayın.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları için en iyi profesyonel listesi
5.0 25 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?