Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek doğduğu zaman ailesi büyük bir sevinç yaşarlar. Bunu hem sevdiklerine duyurmak için hem de mevlüt okutmak için bebek mevlütleri yapılır. Bu önemli güne gelen misafirlere de hediye olarak bebek mevlüt magnetleri dağıtılır.


Bebek Mevlüt Magnetleri

Bebek mevlüt magnetleri keçe, metal, plastik gibi malzemelerden yapılabilir. Biraz el beceriniz varsa siz de bebek mevlüt magnetleri yapabilirsiniz.


Zürafa Magnetler

Bu şirin zürafaları misafirlerinize dağıtabilirsiniz. Biraz el beceriniz varsa kendiniz de yapabilirsiniz. Renkli keçeler, dolgu malzemesi, iğne, iplik, küçük mıknatıs ve yapıştırıcı ile siz de böyle güzel bir magnet yapabilirsiniz. Bebeğiniz kızsa pembe, erkekse mavi renkleri kullanabilirsiniz.


Bebekli Magnetler

Bebek magneti için biraz klasik bir fikir de olsa bebekli magnetler dağıtabilirsiniz. Yine bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi renkler kullanabilirsiniz. Kızsa saçına kurdele, erkekse de boyun kısmına papyon yaparak biraz daha süslü bir hale getirebilirsiniz.


Renk Renk Yıldızlar

Bebek ya da zürafa kullanmak istemiyorsanız birbirinden şirin yıldızlar yapabilirsiniz. Bunların yapımı da oldukça kolaydır. Yıldız şeklinde 2 keçe kesip, dolgu malzemesiyle doldurup etrafını dikebilirsiniz. Yıldızın üstüne de göz, ağız gibi ekler yaptıktan sonra mıknatısı yapıştırmanız yeterli olacaktır.


Balonlu Magnetler

Biraz daha sade magnetler yapmak istiyorsanız böyle renkli balonlar yapabilirsiniz. Balonların rengini kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Fondaki keçenin rengini de bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi yapabilirsiniz. Arkasına yine küçük bir mıknatıs yapıştırmanız yeterli olacaktır.


Leylek Magnetleri

Bebeğinizin mevlütünde dağıtmak için leylekli magnetler dağıtabilirsiniz. Öyle bir görevleri olmasa da çocuklara hep onları leyleklerin getirdiği anlatılırdı. Misafirlerinize hem bunu hatırlatarak güzel bir ayrıntı yakalamak için hem de sevimli bir hediye dağıtmak için leylekli bir magnet dağıtabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 40 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?