Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Biz kadınların en heyecanlı bekleyişidir beklide bebeğimizi beklediğimiz aylar. Doğumu için birçok hazırlıklar yaparız ve en önemli hazırlıklardan biri de bebek şekeridir. Eğer düşündüğünüz El Yapımı Bebek Şekeri ise bu yazımız tam size göre.


El Yapımı Bebek Şekeri Nasıl Yapılır?

İşte o gün geldi çattı, artık bebeğinizi kucağınıza alma vakti yaklaştı. Kendi ellerinizle yapmak istediğiniz bebek şekerleriniz hala hazır değil mi? İşte birbirinden güzel El Yapımı Bebek Şekeri örneklerimiz ve yapımları sizlerle.


Elde Bebek Şekeri Yapımı Malzemeleri

Değişen zamanla birlikte bebek şekeri çeşitleri de oldukça renklendi. Biraz tül, keçe, yün, tığ, şiş, iğne, iplik, silikon, elyaf, kurdele ve biraz da badem şekeri. Bu malzemelerden bir kaçına sahip olmak bu rengarenk şekerlerden yapmak için yeterli. Ve dilerseniz şekerlerinizin arkasına yapıştıracağınız mıknatıslarla şekerlerinizi daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.


Minik Bebek Yelekleri

Evet; yün, şiş, nazar boncuğu ve biraz tül yapabileceğiniz minik yelekler çok harika görünüyor dimi. Biraz örgü beceresi ile kolayca yapabileceğiniz minik yelekleri çocuğunuzun cinsiyetine göre renklendirebilir, içine şekerlerinizi koyacağınız tülleri yeleğin içine yerleştirebilirsiniz.


Bu Şeker Kavanozlarını Hazırlamak Çok Kolay

Hobi ya da süsleme marketlerinin çoğunda bulabileceğiniz kavanozlara, renkli şekerler koyabilirsiniz ve renkli kurdeleler ile bağlayabilirsiniz. İşte bu kadar basit!


Gülümseyen Keçeler

İhtiyacımız olan biraz renkli keçe, silikon, boncuk, kurdele, iğne ve iplik, hepsi bu kadar. Örneğimizdeki gibi kestiğimiz keçelerimizi bir birine yapıştırıp, iğne ve iplikle göz şekli verebilirsiniz. Kurdele ve boncuk detaylarımızı da yapıştırmayalı unutmayalım.


Kundakta Keçeden Bebekler

Yine renkli keçeleri keserek yapabileceğimiz şekerimiz biraz el becerisi gerektiriyor, kestiğimiz keçeleri yapıştırarak içine elyaf ile doldurmamız yeterli. Ve iğne ile tutturacağımız bir nazar boncuğu.


Bebek Patiğinden El Yapımı Bebek Şekeri

Eğer örgü örmeyi biliyorsanız rahatlıkla yapabileceğiniz bebek patiklerinden, harika bir bebek şekeri yapabilirsiniz. Diğer süslemeleri hayalinize ve zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz patiklerin içine şeker de yerleştirebilirsiniz.


Biberon El Yapımı Bebek Şekeri Örnekleri

Yapımı en kolay olan bebek şekerlerinden biri olan biberon bebek şekeri için süsleme marketlerinden bu biberonları bulabilirsiniz. İçine renkli şekerler koyup ister tülden kese ile, isterseniz kurdeleler ile süsleyebilir ve bebeğinizin adının yazılı olduğu bir etiketi zımbalayabilirsiniz.


Mis Gibi Kokan Minik Ayaklar

Hobi marketlerinden alacağınız kokulu taş malzemeleri ve silikon kalıbı ile bu minik ayakları rahatlıkla yapabilirsiniz. Hem kalıcılığı hem de mis gibi kokusuyla, evde kolaylıkla yapılabilinecek el yapımı bebek şekeri alternatifleri arasında. Püskül ya da tül keseler ile süsleyebilirsiniz.


Kokulu Sabundan El Yapımı Bebek Şekeri

Yine Hobi marketlerinden alabileceğiniz sabun malzemeleri ve silikon kalıp ile kolayca yapabileceğiniz bebek şekerlerini aldığınız kutulara yerleştirebilir ve kurdeleler ile bağlayabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 90 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?