Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Hamilelik Albümü Modelleri, Fiyatları ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hamilelik boyunca mümkün olduğunca çok fotoğraf çektirmenizi öneriyoruz. Bu fotoğrafları ömür boyunca saklayacaksınız ayrıca bebeğiniz büyüdüğünde ona verebileceğiniz çok güzel bir hediye daha o doğmamışken hazır olacak. Hamilelik albümü hazırlamak istiyorsanız hamilelik albümü modelleri arasından seçim yaparak hazırlıklara başlayabilirsiniz.


Hamilelik Albümü için Harika Fikirler

Hamilelik albümü internetten satın alınabilir eğer isterseniz bir albüm alarak bu albümü kendinize göre tasarlayabilirsiniz. Hamileliğinizin son haftalarında evde canınız sıkılıyorsa kendinize güzel bir albüm hazırlayabilirsiniz.


Kelebekli Albüm

Hamileliğiniz boyunca çektiğiniz fotoğrafları kelebekli, güzel bir albüme koyabilirsiniz. Bu albüme sadece hamileyken çektiğiniz değil doğumda çektiğiniz fotoğrafları da koyabilirsiniz. Düz bir albüm alarak üstüne kelebekleri kendiniz yapıştırabilir ve istediğiniz süslemeleri ekleyebilirsiniz. Bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi kapaklı bir albüm alabilirsiniz.


Deri Sarı Albüm

Hamilelik albümünüzün kapağına bebeğinizin fotoğrafını koymak zorunda değilsiniz. Hamileyken çektirdiğiniz ve beğendiğiniz bir fotoğrafı kapağa koyabilirsiniz. İsterseniz bu fotoğrafın üzerinde bir çalışma yaparak yazı da ekleyebilirsiniz. Bebeğinizin fotoğrafını koymak zorunda değilsiniz ama fotoğraftaki gibi bebeğinizle alakalı bir eşyayı tuttuğunuz ya da karnınızı okşadığınız bir fotoğrafı koymak daha doğru olacaktır.


Hello Kity'li Albüm

Hamilelik albümünüzün kapağında Hello Kity'ler olsun isterseniz bu tarz bir süsleme yapabilirsiniz. Bebeğinizin adını da renkli harfler yapıştırarak ya da farklı yöntemler kullanarak albümünüzün kapağına yazabilirsiniz. Hello Kity'ler dışında istediğiniz gibi süsleme malzemeleri kullanabilirsiniz. Albümünüzün kapağına ise bebeğinizle ilk çektirdiğiniz çekirdek aile fotoğrafını koyabilirsiniz.


Bebek Figürlü Albüm

Albümünüzün kapağında sizin ya da bebeğinizin fotoğrafı olmak zorunda değil. Herhangi bir bebek figürünü de kapağa yapıştırabilirsiniz. Albüm fiyatları sayfa sayısına, kalitesine ve süslemesine göre değişiyor. 50 TL'ye de 250 TL'ye de albüm bulmak mümkün. Eğer albüme çok fazla bütçe ayıramıyorsanız sade bir fotoğraf albümü alarak kendiniz süsleme yapabilirsiniz.


Yaratıcı Hamile Fotoğraf Çekimi Fikirleri

Hamilelik fotoğraf albümünüzün içine profesyonel fotoğrafçıların çektiği fotoğrafları koyabilirsiniz. Eğer albümü daha farklı ve unutulmaz hale getirmek istiyorsanız yaratıcı fotoğraflar çektirebilirsiniz. En yaratıcı fotoğraf çekimleri ve önerileri için Yaratıcı Hamile Fotoğraf Çekimi Fikirleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Hamilelik Albümü Modelleri, Fiyatları ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 31 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?