Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Kır Düğünü Mekanı

Kır Düğünü Mekanı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
152
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Kır Düğünü Mekanı için en iyi profesyonel listesi
4.9 489 oy
Payna Event
Payna Event
0.0
Çevrimiçi
1 yıldır gigbi'de
Gölbaşı, Ankara
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Ümraniye, İstanbul
Haflinger Çiftliği
Haflinger Çiftliği
5.0
Çevrimiçi
37 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
36 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Borabey Çiftliği
BoraBey Çiftliği
4.9
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Salihli, Manisa
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Kır Düğünü Mekanı Fiyatları 2024

Kır Düğünü Mekanı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 22.950 TL ile 28.050 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kır Düğünü Mekanı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Kır Düğünü Mekanı Müşteri Yorumları

B
Beril & Emre
Çevresiyle birlikte tamamen bir kır konsepti istiyordum aslında her ne kadar bir tık önyargılı gitmiş olsak da. İyi sizinle anlaşmışız! Misafirlerimizin kolaylıkla ulaşım sağladığı bir konum oldu, çok güzel geri dönüşler aldım düğünüm güzel geçti teşekkürler.

H
Hande & Bruno
Düğünümüz için iyi ki Yelki Çiftlik’i seçmişiz. Bu yazıyı okuyan gelinler seçim yapmanın ne kadar zor olduğu bilir. Geri dönüp baktığınızda “iyi ki” diyebilmek çok kıymetli bir şey. Çok yer gezdik çok teklif aldık ama burayı görür görmez orada evlenmek istediğimi anlamıştım. Çok geniş, çok ferah, hem göl manzarası hem kır düğünü. Hem şehir merkezinde hem de sanki ormanın ortasında gibi huzurlu. Benim gibi bu işlerden hiç anlamayan bir gelinseniz mekan kadar önemli bir konu daha var, o da organizatör. Hazalcığımla tanıştığım andan itibaren içim hep rahattı. Hep güvendim ve güvenimi hiç boşa çıkarmadı. Düğün günü adeta görünmez bir melekti. Her saniye bizimleydi. Her şey onun kontrolü altındaydı. Bu da bana kendi düğünümün keyfini çıkarma imkanı tanıdı. Dürüst ve cana yakın. Tanışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız :) ❤ Düğünlerde herkesi memnun etmek zordur hatta imkansızdır ya hani, ben kendi düğünümle ilgili kimle konuşsam ne kadar eğlendiğini ve çok güzel olduğunu söyledi. İsimlerini bilmesem de arkada çalışan ekibe de çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde olağanüstü bir düğün yaşadım. Saatin nasıl geçtiğini anlamadım, hiç bitmesin istedim. O kadar memnun kaldık ki kahveye gidiyoruz arada. Yelki Çiftlik ailesine kocaman bir teşekkür ediyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz. Sevgiler… Hande & Bruno

S
Sevim & Koran
Serap Hanımın özverili çalışması ve içtenliği sayesinde unutamayacağımiz bir düğünümüz oldu. Tüm isteklerimizi elinden geldiğince bizi kırmayıp yapmaya çalışan başta Serap hanım olmak üzere Ska organizasyon ekibine çok teşekkür ederiz..

H
Halenur & Hasan
12 Temmuz pazartesi olan düğünümüzden güler yüzlü ayrılmamda büyük katkısı olan Boğaz Bahçe ailesine çok teşekkür ederim. Her bir çalışan çok kibar, güler yüzlü idi. Hayalimdeki gibi bir kır düğünü oldu. İyi ki Boğaz Bahçe diyebilirim :))

D
Demet & Mehmet
Düğün yeri olarak ilk buraya bakmıştık. Sonrasında bir iki yere daha baktık ama aklımız hep buradaydı.iyi ki Yalı Park Garden 'ı tercih etmişiz dedik düğünümüzden sonra. Düğün günü siz sadece eğlenmenize bakın gerisini bize bırakın:) Hayal ettiğimizden çok daha güzel bir gece geçirmemize yardımcı olan Mustafa Bey’e, mükemmel bir ortam yaratan bize masa düzeni organizasyon konusunda yardımcı olan sevgili Demet Hanım’a birbirinden güzel fotoğraflarımız ve mükemmel enerjileri için Aşk Wedding ekibinden Ahmet Bey’e ve diğer tüm Yalı Park Garden çalışanlarına sonsuz teşekkürler. En ufak kötü bir deneyim yaşamadık. Herşey tabiri caizse tıkır tıkır ilerledi. Yalı Park Garden 'ını çiftlere gözümüz kapalı öneririz :)


Kır Düğünü Mekanı Talepleri

H Huriye Ç.
Merhaba, 3 Eylül tarihinde Tekirdağ'da 150 kişinin katılacağı bir düğün organizasyonu planlıyoruz. Kır düğünü konseptinde bir mekan arayışındayız ve sizin mekanınızı incelemek istiyoruz. Misafirlerimizin doğayla iç içe ve rahat bir atmosferde olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle, doğal bir ortamda düzenlenecek bir kır düğünü için mekanınızın uygun olduğunu düşündük. Mekanınızda kaç kişilik bir düğün organizasyonu yapılabilir? Dış mekanın yanı sıra iç mekan seçenekleriniz de var mı? Ayrıca, menü seçeneklerinizi de öğrenmek istiyoruz. Organizasyonumuzda kişi başı 200-250 TL arasında bir bütçemiz var. Bu bütçe dahilinde, sunduğunuz menü seçeneklerinin neler olduğunu ve fiyatlandırmalarını öğrenmek istiyoruz. Son olarak, organizasyonumuzda kullanabileceğimiz diğer hizmetleriniz var mı? Örneğin, ses ve ışık sistemleri gibi teknik hizmetler, masa ve sandalye kiralama, fotoğrafçılık vb. Size ulaşarak mekanınızı inceleyebileceğimiz bir randevu ayarlamak istiyoruz. En kısa zamanda geri dönüş yaparsanız seviniriz.
S Selin O.
Merhaba, 2 Temmuz tarihinde gerçekleştirmeyi planladığım 40 kişilik isteme-nişan törenim için öncelikle müsaitlik durumunuzu öğrenmek istiyorum. Uygunluk var ise Catering ve süsleme organizasyonunu dışardan gerçekleştirebilmemiz mümkün mü, alanda kişi sayısına uygun bistro masalar, fotoğraf çekimi için süslemeli bir alan ve atıştırmalıkların yer alacağı uzun bir masa olmasını planlıyoruz. Müsaitlik var ise alan kullanımı için fiyat bilgisi rica ederim. Teşekkürler
B Beril Y.
İlkokul mezuniyet gecesi için haftaiçi bir yemekli müzikli organizasyon yapmak istiyoruz. Yaklaşık 35-45 çocuk, 80-90 civarı da yetişkin. Çocuklar için çocuk menüsü gibi bir alternatif de sunulabilir. Alkolsüz düşünüyoruz ama yetişkinlere 2 alkollü içecek imkanı gibi limitli bir opsiyonu da değerlendirebiliriz. Teşekkürler…
Y Yaren Ö.
Merhaba, 2024 yaz ayında 700-900 kişinin katılacağı bir düğün organizasyonu planlıyoruz. Kır düğünü konseptinde bir mekan arayışındayız. Misafirlerimizin doğayla iç içe ve rahat bir atmosferde olmalarını sağlamak istiyoruz. Olumsuz hava koşullarına da önlem alınan bi yer olması tercihimiz.
E Eda
oğlumun sünnet düğünü için fiyat istiyorum. yaklaşık 150 kişi olur, yemekli ve kokteyl tarznda iki .eşit fiyat istiyorum. palyaço ve pop corn arabası istiyorum gerekirse dışarıdan bende tedarik edebilirim. sünnet düğünü için ne gerekiyorsa onlar olsun mümkünse ekonomik olsun :)
D Didem K.
Mekan deniz manzarali bir yer olsun Antalyada. Gelin damat masasi, 100 kisilik masa sandalye, garson ve servis, kokteyl tarzda kuru pasta kuruyemis ve soft icecekler olabilir, guzel isiklandirma basitlik ve sadelik olsun şatafata gerek yok nikah tarihim 4 nisan
Ş Şule A.
Denize yakın olması ilk tercihimdir. Sade ve şık,abartıdan uzak olsun istiyorum. Ulaşımı kolay bir yer olması da tabiki şehir dışından gelecekler için kıymetli. Not: tarih belli olmadığı için öylesine bir gün seçtim. Başka opsiyonları da görmek isterim.
B Berrak G.
Gündüz 4-6 arası ya da farklı saat seçenekleriyle hızlı nikah konsepti istiyoruz. Orkestra, pasta meşrubat ordövr ya da farklı ekonomik ikram menüleri çerçevesinde mekan araştırması yapıyoruz. Tarihimizi henüz almadık, önce mekanı ayarlamak istiyoruz.
K Kerim Ç.
16 Eylül cumartesi saat 18:00 ile 01:00 (saat olarak 1 saat önce veya sonra olabilir)saatler arası nikah ve kutlama organizasyonu yapmayı planlıyoruz. Bu konuda şartlar ve fiyat hakkında bilgi talep ediyorum. Kolay gelsin. İyi Çalışmalar.
E Enes O.
40-50 bin tl bandında bir bütçemiz var, nikahı da mekanda yapmak istiyoruz, nikahomız 14:30 da, ardından kokteyl tarzı bir ikramın olduğu güzel bir organizasyon rica ediyoruz. Müzik olanilir ama çalgı çengi oynamayı pek istemiyoruz.

KIR DÜĞÜNÜ MEKANLARI ÖNERİLERİ

Kır Düğünü Mekanları Hakkında Bilmen Gereken Birçok Önemli Püf Nokta

Sonunda o beklenen gün geldi ve sen masalsı bir düğün organizasyonu hayali kuruyorsun! O halde kır düğünü mekanları hakkında hazırladığımız bu yazıyı kesinlikle okumalısın!

Son dönemlerde oldukça trend olan kır düğünleri, hem misafirlere hem de çiftlere oldukça keyifli ve unutulmaz bir deneyim sunuyor. Yemyeşil bir alanda; çiçeklerle süslenmiş sandalyeler ve masalar arasında bembeyaz, uzun bir gelin & damat yolu... Şimdiden hayal edebilirsin! Peki kır düğünü mekanları seçimi yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Kır düğünü fiyatları nedir? ve daha birçok soruyu birlikte inceleyelim!

Kır Düğünü Mekanları Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sadece kır düğün salonları için değil, tüm düğün salonları için seçim yapmadan önce çok iyi bir araştırma yapmalı ve ince elemeli, sık dokumalısın!

Kır düğün salonları seçiminde ekstra dikkat edilmesi gereken noktalar tabii ki var. Bir kır düğünü seçimi yapmadan önce aşağıdaki soruların yanıtlarını verebilmelisin.

  1. Düğün kaç kişilik olacak?

Kişi sayısını önceden belirlemek çok önemli. Kır düğünü mekanları farklı büyüklükte ve konseptlerde olabiliyor. Davetli sayın kır düğünü mekanına göre çok büyük ya da küçük kalırsa bu ciddi sıkıntılar yaratabilir.

  1. Hangi ayda düğün yapmayı planlıyorsun?

Açık hava düğün salonları için dikkat etmen gereken bir konu. Her salonunun tavanı açılır & kapanır özelliğe sahip olmayabilir. Kır düğünü mekanları ile görüşürken mevsim sebebiyle aşırı sıcak ya da yağış gibi etkenler varsa bunları mutlaka önceden düşünmeli ve her önlemi almalısın.

  1. Kır düğünü mekanı için en uygun bölge ya da ilçe senin için neresi?

Kır düğünü mekanları için oldukça fazla seçenek mevcut. Bu sebeple mekandan önce bir konum tercihi yapman senin için daha iyi olabilir. Özellikle de büyük şehirlerdeki trafiği göz ardı etmemekte fayda var.

  1. Masa ve sandalyeli bir kır düğünü mü istiyorsun yoksa kokteyl tarzında mı?

Bu bilgi düğün mekanı için hem de organizasyon firması için oldukça önemli. Kokteyl masaları ile masa & sandalye için daha farklı yerleşim planı ve süslemeler yapılabiliyor.

  1. Orkestra, trio müzik grubu ya da DJ mi tercih edersin?

Kır düğünü mekanları gelen talebe göre dizayn edilebilir. Eğer bir orkestra istiyorsan özel bir sahne kurulması gerebilir, trio müzik grubu ya da dj tercih edeceksen de daha farklı bir sahne kurulumu doğru olacaktır.

Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Kır düğünü fiyatları belirlenirken, kır düğünü mekanları bu fiyatlandırmada çok ciddi rol oynuyor.

Açık hava düğün mekanları özelliklerine ve düğün sahiplerinin isteklerine göre farklılık gösteriyor. Ortalama bir fiyat vermek gerekirse min. 5000 TL ile max. 20.000 TL arasında kır düğünü mekanları fiyatı değişiklik gösterebiliyor.

Kır düğünü mekanları fiyatlarında, donanım (sahne ve ses sistemi gibi), alabileceği kişi kapasitesi, manzarası, konumu ve daha birçok farklı etken değişikliğe sebep oluyor. Tüm bunların yanı sıra, düğüne katılacak kişi sayısı, yemekli ya da yemeksiz bir düğün olacağı, sahne kurulumu gerekip gerekmediği gibi birçok sorunun yanıtı da yine fiyatı etkileye faktörler arasında.

Kır Düğünü mü Salon Düğünü mü?

Düğün organizasyonu sırasında alınan en önemli kararlardan biri de “Kır düğünü mü yoksa salon düğünü mü?” seçimidir. Bu seçim sırasında “Kır düğünü ve salon düğünü arasındaki farklar nelerdir?”, “Kır düğününde beni neler bekler?”, “Salon düğünü yapmanın avantajları nelerdir?” sorularına yanıt aranır. Bu konuları senin için aşağıdaki 5 başlıkta inceledim:

Ambiyans

Kır düğününde doğanın içinde ve açık havada olmanın büyük bir avantajı vardır. Yeşil ve mavinin oluşturduğu doğal dekor sayesinde neredeyse ilave bir süsleme bile gerekmeden harika bir ortam yaratılabilir. Akşam saatlerinde ise yıldızlara eşlik edecek ufak aydınlatmalar ile çok romantik bir ambiyans sağlanabilir. Salon düğününde ise bu doğal dekorların yerini yaratıcı süslemeler ve ışık oyunları alır.

Fiyat

Bu konuda bir genelleme yapmak ne yazık ki mümkün değil. Fiyatın farklılaşmasına sebep olabilecek pek çok detay vardır; örneğin kır düğününde ilave şemsiye veya ısıtıcı eklenmesi gerekirken salon düğününde böyle ihtiyaçlar bulunmaz. Bununla birlikte, düğün mekanları şehir merkezinden uzaklaştıkça maliyet avantajları ortaya çıkabilir, bu da kır düğününün daha uygun fiyatlı olmasını sağlayabilir. Bu nedenle mutlaka farklı mekan seçenekleri için fiyat tekliflerinin alınması gerekir. Düğün organizasyonun için gigbi.com’dan talep oluştururken, “Teklife mekan da dahil olsun mu?” sorusunu “Evet” olarak yanıtlamayı unutma!

Ulaşım

Kır düğünü yapısı itibarıyla şehrin dışında, doğayla içiçe ortamlarda yapılır; bu da ulaşımın daha fazla vakit alabilmesiyle sonuçlanabilir. Salon düğününde ise düğün mekanı genellikle şehrin içinde, daha kısa sürede ulaşılabilir niteliktedir.

Hava Koşulları

Yaz mevsiminde en sevilen aktivitelerden biri de açık havada vakit geçirmektir, bu nedenle kır düğünü yaz aylarının vazgeçilmezidir. Bununla birlikte, kır düğününün konforu hava koşullarındaki değişikliklerden çok çabuk etkilenir. Davetliler hava çok sıcak olursa bunalabilir, beklenenden serin olursa üşüyebilirler. Yağmur yağarsa davetliler, yemekler, süslemeler, sahne kısacası her şey çabucak ıslanabilir; bu nedenle mekanda çadır ya da yedek bir kapalı salon bulunduğundan emin olmak gerekir. Salon düğünü ise, kapalı ortam iklimlendirmesi sayesinde dışarıdaki hava koşullarından hiç etkilenmeden devam eder.

Kıyafet / Ayakkabı

Kır düğününde zemin engebeli olabilmekte, bu nedenle topuklu ayakkabılar davetlilere zor anlar yaşatabilmektedir. Bununla birlikte, daha rahat kıyafetler giyme zorunluluğu, kır düğününde daha samimi bir ortam oluşmasına katkıda bulunmaktadır. Salon düğününde ise rahatlıkla topuklu ayakkabı giymeye imkan veren düz bir zemin vardır, bu sayede davetliler diledikleri stili tercih edebilirler.


Kır Düğünü Mekanı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Kır Düğünü Mekanı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Kır Düğünü Mekanı
İstanbul Kır Düğünü Mekanı İzmir Kır Düğünü Mekanı Ankara Kır Düğünü Mekanı Sinop Kır Düğünü Mekanı Kırklareli Kır Düğünü Mekanı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?