Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Dövme yaptırmayı düşünüyorsanız, modeli kadar vücudunuzun neresine uygulayacağınız da önemli. Pişman olduğunuz bir dövmeden kurtulmak çok daha acı verici olduğundan dövme yaptırmadan önce hem model hem de vücudunuzun neresine yaptıracağınız hakkında etraflıca düşünmelisiniz. Pek risk almak istemezseniz hemen hemen her tür dövmeyi taşıyabilen kol bölgesini tercih edebilirsiniz. Kol bölgesine uygulanacak en güzel kol dövmeleri için öneriler bulabileceğiniz bu yazı karar vermenize yardımcı olacaktır.


En Güzel Kol Dövmeleri

Erkekler kol kaslarını ön plana çıkarmak için üst kol ve omuz kısımlarını dövme için tercih ederler. Öte yandan kadınlar, bilek ve alt kol içi gibi bölgelere daha küçük dövme modelleri yaptırabilirler. Hem kadın hem de erkekte daha çekici bir görünüme neden olan kol dövme modelleri için galerimizden ilham alabilirsiniz.


Erkek Kol Dövmeleri

Vücutlarının görünür bir bölgesine dövme yaptırmak isteyen erkeklerin seçimi genellikle kol dövmelerinden yanadır. Omuz kısmından başlayıp dirseğe veya bileğe kadar inen dövmeler erkekler arasında çok yaygın olsa da, yazı dövmeleri de kol için güzel bir alternatif olabilir. Erkekler büyük dövme sever diye bir kural yok tabi ki. Onlar da küçük yazı ve simgeleri kollarının iç kısmına veya omuzlarına dövme olarak yaptırabilirler.


Kadın Kol Dövmeleri

Kadınlar genellikle bilek ve kol kısmının yapısına uygun daha zarif dövme modellerini seçebilirler. Kelebek, kalp, yıldız ya da isim dövmeleri bu bölgelerde en çok tercih edilen modeller olsa da, son yıllarda omuzdan başlayıp kolun ortasına kadar devam eden dövmeler de kadınlar arasında oldukça popülerdir. Bileğin iç kısmına sevgili, eş, ebeveyn veya çocuklarının adını yazdırmak yine kol dövmeleri için güncel trendlerden biridir.

Kol dövmeleri için daha fazla model incelemek istiyorsanız galerimize göz atıp fikir edinebilirsiniz.


En güzel yazı dövmeleri

Yazı dövmeleri, kol bölgesinde en sık kullanılan dövme türlerindendir. Hem kadın hem de erkekler arasında popüler olan yazı dövmeleri, tüm kol boyunca uygulanabileceği gibi küçük bir alana da uygulanabilir. Siz de kolunuza yazı dövmesi yaptırmayı düşünüyorsanız birbirinden farklı ve yaratıcı yazı dövme modellerini incelediğimiz yazıya göz atabilirsiniz.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 23 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?