Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 17/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek şekeri, doğum ikramları arasındadır. Doğum yapan anneyi ve yeni doğan bebeği ziyaret eden eş, dost, aile ve akrabalara ikram edilir. Farklı bir tasarım arayışındaysanız kutulu bebek şekeri modellerini tercih edebilirsiniz.


Kutulu Bebek Şekeri Modelleri

Bebek şekeri farklı şekillerde süslenebilir, farklı paketlerde ikram edilebilir. Hazır satın alabileceğiniz gibi malzemelerini alarak kendiniz de tasarlayabilirsiniz. Siz de doğum zamanı ziyaretçilerinize ikram etmek için bebek şekeri yapmak istiyorsanız, kutulu bebek şekeri modellerini ve nasıl yapıldığını yazımızdan öğrenebilirsiniz.


Kutulu bebek şekeri için malzemeler

Kutulu bebek şekeri yapmak için bazı malzemelere ihtiyacınız olacak. Bunlardan bazıları karton veya hazır kutu, kurdele, makas, yapıştırıcı ve isteğe bağlı olarak kullanabileceğiniz farklı figürler...


Kutuyu kendi yapmak isteyenlere...

 

Eğer hazır kutu almak yerine kartondan kutu yapmak istiyorsanız, kare kestiğiniz kağıt ya da karton parçasını resimdeki şekilde kutu haline getirebilirsiniz.


Süslemek için neler yapılabilir?

Kutunuzu yaptıktan sonra içine şeker koyduktan sonra kurdele ile bağlayabilirsiniz. Hatta üzerine bebek şekeri olduğunu belli eden bebeğinizin isminin yazılı olduğu küçük bir kart da asabilirsiniz.


Yaratıcılığınızı kullanarak farklı modeller de deneyebilirsiniz

Kare kutu yerine resimdeki şekilde bir bebek şekeri kutusu da yapabilirsiniz.


Ya da bebek şekeri arabası... 

Yapımı biraz zor olduğu için hazır satılan yerlerde de yaptırabilirsiniz. Bebek arabası şeklindeki bebek şekerleri hem çok yaratıcı hem de çok sevimli.


Torba şeklinde bir bebek şekeri kutusu

İlginizi çekebilecek modellerden bir tanesini daha sunuyoruz. Minik torbalar şeklinde hazırladığınız bebek şekerleri ziyaretçilerinizin çok hoşuna gidecektir.


Farklı temalar da kullanabilirsiniz

Bebeğiniz için özel temalarla oluşturulmuş bebek şekeri kutularını da tercih edebilirsiniz. Örneğin deniz ve gemi temalı bu kutu, oldukça hoş görünüyor.


Farklı Bebek Şekeri Modelleri

Kutu şeklindeki bebek şekerlerinin yanı sıra farklı ve sıra dışı bebek şekeri tasarımları da bulunuyor. Bunlar arasında yer alan çerçeve şeklindeki bebek şekerleri için Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri yazımıza, keçeden yapılan bebek şekeri tasarımları için Keçeden Bebek Şekeri Modelleri yazımıza, şeker yerine kurabiye tercih edecekseniz de Bebek Kurabiyesi Yapımı ve Modelleri yazımıza göz atabilir, yaratıcı fikirler edinebilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 30 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?