Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mum Nikah Şekeri Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 10/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün modası, kendi içinde farklı yönlere doğru gelişmeye devam ederken, nikah şekerleri de bu gelişmeden nasibini alıyor. Artık bambaşka fikirlerle farklı nikah şekerleri tasarlanıyor. Mum nikah şekeri modelleri de bunlardan biri. Siz de davetlilerinizin hiçbir işine yaramayacak bir hediyedense hem güzel koku veren hem de dekoratif bir eşya olarak kullanılabilecek bir nikah şekeri arıyorsanız kesinlikle bu mumlara göz atmalısınız. Sizler için derlediğimiz birbirinden şık ve güzel mum nikah şekeri modelleri..


Mum Nikah Şekeri Fikirleri

Düğün butik ürünlerinin değişen trendleri arasına giren nikah şekerleri, belki de butik mantığının girmesinden dolayı bu kadar farklılaştı ve özgünleşti. Butik ellere teslim edilen bu tasarımlar sayesinde birbirinden güzel mum nikah şekeri modelleri de ortaya çıktı.


Simli Mum Nikah Şekeri

Dekoratif olarak kullanılabilecek ve eve minik de olsa farklı bir hava katabilecek bu simli minik mumluklar harika bir nikah şekeri fikri. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı kutuya sahip olan bu mumlar, damat ve gelini temsil ediyor. Siyah mumlukta yer alan fiyonk ve beyaz mumlukta yer alan beyaz tül bunun kanıtı. Hem en mutlu gününüz olan düğün gününüzü temsil etsin hem de sevdiklerinize hoş bir anı kalsın istiyorsanız bu tarz bir nikah şekeri tercih edebilirsiniz.


Çiçek Figürlü Mum Nikah Şekeri

Mumlar da tıpkı sabunlar gibi farklı şekillere bürünebilen bir malzeme. Hal böyle olunca farklı şekillere sahip mumlar da popüler hale geliyor. Çiçek figürü olarak şekillendirilmiş bu mum, nikah şekeri olarak kullanılabilecek kadar şık. Minimal bir kutu içerisinde davetlilere takdim edilebilecek harika bir hediye örneği.


Renkli Mum Nikah Şekeri

Bir dönem popüler olmuş şeffaf renkli mumlar, şimdilerde nikah şekerlerini süslüyor. Şeffaf bir renge sahip olduğu için çeşitli renk kumlar ya da malzemelerle dekoratif hale getirilebilen bu mumları, minik kaselerle birlikte nikah şekerine dönüştürebilirsiniz. Böylece hem sevdiklerinizin evinde saklayabileceği hoş bir eşya hem de sizi hatırlatan bir anı haline gelecek.


Kuş Figürlü Mum Nikah Şekeri

Nikah şekeri tasarımlarında sıkça kullanılan kuş figürü elbette mum nikah şekeri modellerinde de göze çarpıyor. Bu iki sevimli kuş figüründen oluşan mumlar da hem oldukça şık hem de nikah şekerleri için ideal bir fikir. Dekoratif olarak harika görünebilecek bu mumları, sevdikleriniz yakmaya kıyamayacak.


Hediye Paketi Şeklinde Mum Nikah Şekeri

Nikah şekeri, sevdikleriniz sizin en özel ve mutlu gününüze eşlik ettiği için verilen bir hediyedir aslında. İşte tam da bu yüzden nikah şekerinizi hediye paketi şeklinde tasarlatmaya ne dersiniz.? Bu sevimli hediye kutusu şeklindeki mumları görünce bayılacaksınız. Şeffaf kutular içinde takdim edeceğiniz bu mumlardan sizin kadar davetlileriniz de çok hoşlanacak.


Dekoratif Mum Nikah Şekerleri

Yalnızca sizi ve düğün gününüzü temsil eden bir nikah şekeri yerine sevdiklerinize hoş bir anının yanında dekoratif bir mum vermek istiyorsanız bu deniz temasına sahip mum setlerini tercih edebilirsiniz. Üzerinde deniz kabuğu ve deniz yıldızı figürü bulunan bu minik mumlar, sevdiklerinizin evlerinde harika bir şekilde görünebilir. Elbette bu mum setinin kutusunda isimleriniz ve düğün tarihiniz de yer almalı.

Mutlu gününüze iştirak eden sevdiklerinize hoş bir anı bırakmak için bu mum nikah şekeri modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Daha fazla nikah şekeri modelleri hakkında fikir almak isterseniz, ilgili yazılarımıza tıklayarak göz atabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mum Nikah Şekeri Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?