Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Çiçeği Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum yapan annelere verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri en az minik bebeği kadar güzel kokan doğum çiçeği olacaktır. Hediye edeceğiniz doğum çiçeğini kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi hazır da sipariş edebilirsiniz.


Doğum Çiçeği Nereden Sipariş Edilir?

Doğum çiçeği tüm çiçekçilerde satılıyor. Kendi tasarımınız olan bir çiçeği hediye etmek sizi de doğum yapan anneyi de mutlu edecektir. Doğum çiçekleri yapımında kullanılan malzemeler sizi zorlamayacak fazla maliyete sahip olmayan malzemelerdir.


Orkide Doğum Çiçekleri

Doğum çiçekleri genel olarak orkide’den yapılıyor. Fakat diğer çiçekler de doğum çiçeği olarak kullanılabiliyor. Siz de orkide’den yapılmış doğum çiçeklerinden yararlanmak istiyorsanız farklı renkleri bir araya getirebilirsiniz.


Yapay Çiçeklerden Yapılmış Doğum Çiçekleri

Doğum çiçekleri gerçek çiçeklerden yapılabildiği gibi, yapay çiçeklerden de yapılabilmektedir. Yapay çiçekten yapılmış doğum çiçeklerinin bir avantajı var, o da solmadığı için kalıcı olmasıdır.


Kız Bebeklere Yapılacak Doğum Çiçekleri

Yeni doğan kız bebeklere yeni doğum çiçekleri hediye etmek istiyorsanız çiçek üzerinde bebek figürleri kullanabilir, bu şekilde doğum çiçeğine renk katabilirsiniz. Üzerine ‘’hoşgeldin’’ mesajı da ekleyebilirsiniz.


Erkek Bebeklere Yapılacak Doğum Çiçekleri

Erkek bebeklere yapılan doğum çiçeklerin de kız çocukları için yapılan figürlerin tam tersini kullanabilirsiniz. Çiçeğin üzerine küçük oyuncaklar ya da erkek bebek figürü yerleştirebilir, renk olarak da erkek bebeği simgeleyen mavi renkten yararlanabilirsiniz.


Sepet İçinde Bebekli Aranjmanlara Sahip Doğum Çiçekleri

Doğum çiçeklerini illa ki kâğıtlara sarılmış şekilde ya da vazolarda muhafaza ederek göndermek zorunda değilsiniz. Sepete eklenmiş güzel bir çiçek, üzerine yapay balonlar ve bebek figürü oldukça şık görünecektir.


İkiz Bebekler İçin Yapılabilecek Doğum Çiçekleri

Tek bir cinsiyet için doğum çiçeği hazırlamak kolay gibi görünse de ikiz bebekler için çiçek hazırlamak da oldukça kolaydır. İkiz bebekler için mavi ve pembe gibi renklerin birleşiminden yararlanmanıza gerek yok. İstediğiniz renkte ki çiçekleri kullanabilirsiniz.


Doğum Çiçeği Hazırlama Aşamasında Yaratıcı Olmalısın

Doğum çiçeğini kendiniz hazırlayabilir ya da sipariş verebilirsiniz. İki durumda da yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor. Yaratıcı doğum çiçekleri hazırlamak için daha önceden hazırlanan birbirinden farklı doğum çiçeği modellerine bakabilirsiniz. Çiçeğin içinde deniz kabuklarından, denizyıldızı figürlerine, küçük oyuncak bebeklerden yapay balonlara kadar her türlü avantajı değerlendirebilirsiniz.


Doğum Hediyesi Fikirleri için Etkileyici Öneriler

Çiçeklerin yanı sıra hediye fikirleri için de Doğum Hediyesi Fikirleri için Etkileyici Öneriler başlıklı yazımızdan fikir edinebilirsiniz.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Çiçeği Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler için en iyi profesyonel listesi
4.8 33 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?