Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Hoşgeldin Bebek Süsleri Örnekleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hoşgeldin bebek süsleri, bebeğinizin doğumuna birkaç gün kala hazırlayabileceğiniz oldukça sevimli süslerdir. Bebeğinizi kucağınıza alacağınız o kutlu günde bu süsler size eşlik edecek ve tercihinize göre ortamın enerjisini oldukça etkileyecektir. Peki, siz bebeğiniz için hoşgeldin süsü hazırlamaya hazır mısınız?


Hoşgeldin Bebek Süsleri Nerede Kullanılır?

Hoşgeldin bebek süsleri genel olarak yeni doğan bebek odasında ya da hastanede annenin kalacağı odada kullanılır. Süslerin üzerinde ‘’ Hoşgeldin Bebeğim’’ yazdığı gibi ailenin isteğine göre farklı yazılar da yazılabilir. Renk seçiminde ise pembe ve mavi tercih ediliyor.


Hoşgeldin Bebek Kapı Süsleri

Hoş geldin bebek kapı süslerini doğum yaptıktan sonra kaldığınız odanın kapısına koyabilirsiniz. Kız çocuklarında pembe renkli kapı süsleri kullanılırken, erkek çocuklarında da mavi tercih ediliyor. Fakat siz renk tercihinizde kendinize kısıtlama getirmek zorunda değilsiniz. Dilerseniz, Bebek Kapı Süsleri Modelleri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


Hoşgeldin Bebek Sözleri

Hoşgeldin bebek kapı süsleri hazırlarken bu süsü kendiniz tasarlıyorsanız bebeğinize içinizden geçen en saf duygularla minik bir not hazırlayabilirsiniz. Eğer süsü hazır alacaksanız üzerine yazdırmak istediğiniz yazıyı mutlaka tasarımı hazırlayacak kişiye bildirmelisiniz. Sizde hatıra kalacak olan bu süsler ileride çocuğunuzu da duygulandıracaktır.


Hoşgeldin Bebek Süsleri Yapımı

Hoşgeldin bebek süsü yapımında kullanılan standart süs eşyaları tüller, çerçeveler, bebek resimli kalın kâğıtlardır. Bunlar dışında hayal gücünüzü zorlayarak kendiniz de kullanacağınız malzemeye karar verebilirsiniz. Süsleme sırasında yardımcı araç ve gereçler de oldukça kolay bulunabiliyor.


Hoşgeldin Bebek Buzdolabı Süsleri

Hoşgeldin bebek buzdolabı süsleri çevrenizde gördüğünüz ve beğendiğiniz tüm yapıştırmalı süslerle tasarlanabilir. En beğendiğiniz süs eşyalarının arkasına mıknatıs yapıştırarak ve bebeğinizin gelişi üzerine kime vermek istiyorsanız o sayıda çoğaltarak hazırlayabilirsiniz. Üzerine tülle yapıştıracağınız ufak baskılı kâğıtlarda bebeğiniz için küçük dileklerde bulunabilirsiniz.


Hoşgeldin Bebek Yazısı

Bebeğinizin doğumundan sonra onun geldiğini herkese duyurmak istemek sizin hakkınız. Hoşgeldin yazısını yaptırdığınız süslerin üzerine kalıcı olması açısından sert cisimlerle yazdırabilirsiniz. Bunun dışında bu hoşgeldin bebek yazısını elle değil mutlaka bastırma yöntemlerle hazırlatmalısınız. Tasarlanan süs büyük olsa da küçük olsa da bu yazı her yere sığacak kadar yeterli alan kaplıyor.


Hoş geldin Bebek Yazısı Nereye Asılır?

Hoşgeldin bebek yazısını bebeğinizi hissettiğiniz dilediğiniz her alana asabilirsiniz. Doğum yaptığınız hastanenin odasına, bebeğinizin kalacağa odaya, evinizin kapısına, dolapların üzerine duvara ve görmek istediğiniz her yere ‘’hoşgeldin bebek’’ yazabilirsiniz. Bir anne elinde olsa bunu gökyüzüne dahi yazar, bu nedenle bunun bir sınırlamasının olduğu söylenemez.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Hoşgeldin Bebek Süsleri Örnekleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 56 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?