Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hastane Süsleme Seti Nelerden Oluşur?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğumun gerçekleşeceği gün genellikle oda süslenir. Eskiden böyle bir süsleme yapılmıyordu ancak son yıllarda oldukça yaygınlaştı. Bebeğinizin cinsiyetine ve sizin zevkinize göre hastane odasını süsleyebilirsiniz. Hastane süsleme seti satın alarak hastane odanızı kolayca süsleyebilirsiniz.


Hastane Süsleme Seti İçin Harika Fikirler

Hastane süsleme seti, hastane odanızı süslemekte kullanabileceğiniz birçok malzemeyi bir arada barındırır. Bu malzemeleri set halinde aldığınız için normalden daha da hesaplı olacaktır. Bütçenize uygun malzemeleri kolayca bulabilirsiniz.


Afiş

Bebeğinizin cinsiyetine göre afiş hazırlatabilirsiniz. Süsleme setini alacağınız yerden bebeğinizin isminin yazılı olduğu bir afiş hazırlamalarını isteyebilirsiniz. Hastane süslemesi için bu afişler sıkça kullanılıyor. Afişin üzerine istediğiniz deseni bastırabilirsiniz.


Balonlar

Balonlar, süsleme için sürekli kullanılır. Hastane odanızı süslemek için rengarenk balonlar kullanabilirsiniz. Balonları isterseniz bu fotoğrafta olduğu gibi zemine koyabilir isterseniz de tavana asabilirsiniz. Helyum dolu balonlar tavana asıldığında çok daha hoş görünecektir.


Tüller

Hastane odanızı süslemek için bol bol tül kullanabilirsiniz. Tülleri beşiğe, kapı kollarına, balonların ucuna basabilirsiniz. Bu sayede odanız çok daha güzel görünür. Açık renkli tüller daha çok yakışacaktır. Bu nedenle odanızı süslemek için beyaz renkli tüller kullanabilirsiniz.


Kapı Süsü

Sizi ve bebeğinizi ziyarete gelecek kişiler odanızı kolayca bulmaları için kapı süsü yaptırabilirsiniz. Bu süs genellikle hastane setinin içinde olur ancak istediğiniz tarzda bir süs olmayabilir. İsterseniz setin içindeki kapı süsünü isterseniz de kendiniz yaptırdığınız özel bir kapı süsünü kullanabilirsiniz. Kapı süsünüzü asarken tül de kullanabilirsiniz.


Fiyonk

Hastane süsleme seti içinden bebeğinizin cinsiyetine göre fiyonklar da çıkacaktır. Mavi ya da pembe fiyonkları beşiğe, kapıya, odanın çeşitli yerlerine asabilirsiniz. Bu fiyonkları istediğiniz gibi asarak hastane odanızı süsleyebilirsiniz.


Hastane Odası Süsleme Örnekleri İçin Harika Fikirler

Hastane odanızı süslemek için hastane süsleme seti içeriklerinden faydalanabilirsiniz ancak elinizde en güzel set olsa bile doğru süslemeyi yapamazsanız odanız güzel görünmeyecektir. Hastane odanızı süslemek istiyorsanız ancak nasıl süsleyeceğinizi bilmiyorsanız sizin için hazırladığımız Hastane Odası Süsleme Örnekleri İçin Harika Fikirler isimli yazımızdan hastane odanızı süslemek için farklı fikirler edinebilirsiniz.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hastane Süsleme Seti Nelerden Oluşur? için en iyi profesyonel listesi
5.0 29 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?