Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Lohusa Sepeti Nasıl Yapılır? En Güzel Lohusa Sepeti Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum için hazırlıklar 8. aydan itibaren başlar. Bu hazırlıklara lohusa sepeti de dahildir. Bu sepette anne ve bebeğin ihtiyacı olacak lohusa sepeti malzemeleri bulunur. Malzemeler, şık bir sunum olması açısından da süslü sepetlere konulurlar.


En Güzel Lohusa Sepeti Örnekleri

Lohusa sepeti hazırlığı, anne adaylarının özen gösterdiği konulardan biridir. Bu sepetin içinde ellerinin altında bulunması gereken her şeyin olmasını isterler. Hastaneye ziyarete gelenler için de şık ve derli toplu bir görüntü oluşturmak için bu malzemeler güzel sepetlere konulur. Lohusa gecelik sabahlık takımları, ucuz lohusa pijama takımları hakkında da fikir edinebilirsiniz.


Mickey Mouse Lohusa Sepeti

Mickey Mouse, oldukça sevimli bir çizgi film karakteri. Eğer bebeğiniz kızsa bu sevimli karakteri üzerinde taşıyan bir sepet hazırlayabilirsiniz. Sepetin içerisindeki malzemeleri de sepetle uyumlu olması için Mickey Mouse desenli olanlarından satın alabilirsiniz.


Kafes Lohusa Sepeti Modelleri

Biraz farklı tasarımlardan hoşlanıyorsanız kafes şeklindeki bu şık sepetleri tercih edebilirsiniz. Renkli kurdelelerle de güzelce süsleyerek daha sevimli bir hale getirebilirsiniz. Eğer isterseniz bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi bir sepet satın alabilirsiniz.


Bebek Figürlü Lohusa Sepeti Modelleri

Sade tasarımlardan hoşlanan anne adaylarının severek kullanabileceği bu bebek figürlü sepetler aslında lohusa sepetiniz için oldukça ideal seçimlerdir. Bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ve mavi modeller tercih edebilirsiniz. Ancak bu ayrıma karşıysanız istediğiniz herhangi bir renkteki sepeti de satın alabilirsiniz.


Puset Şeklinde Lohusa Sepeti Modelleri

Bebek figürleri, pembe ve mavi renkler, çizgi film karakterleri ya da ayıcıklar kullanmadan onun bir lohusa sepeti olduğunu anlatmanın en kısa yolu puset şeklindeki sepetlerdir. Bu sepetlerin tekerleklerini istediğiniz renklerle süsleyerek daha şık bir sepet haline de getirebilirsiniz. Ayrıca doğum sonrasında evinizde de güzel bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz.


Lohusa Sepeti Nasıl Yapılır?

Sepetinizin rengini tercihinize göre pembe ya da mavi yapabilirsiniz ancak tabii ki böyle bir şart yok. Sepetinizi hasır ve kulplu olanlardan seçerseniz daha kullanışlı bir model seçmiş olursunuz. Bebeğin cinsiyetine göre mavi ya da pembe renklerde tüller, aksesuarlar ve kumaşlarla süsleyebilirsiniz. Sepetin içinin yumuşak olması için de tüle sarılmış pamuk kullanabilirsiniz. Hasır bir sepet kullanacaksanız tüllerle ya da kumaşlarla kulplarını kapatmanız daha şık olacaktır. Ayrıca lohusa gecelikleri, lohusa tacı, lohusa şerbeti de lohusa sepeti içinde yer alabilir. Özellikle son dönemde anne adayları tarafından 3 lü lohusa pijama takımı tercih edilmektedir.


Doğuma Hazırlık Çantası Nasıl Hazırlanmalı?

Lohusa sepeti ve lohusa terlik taç takımları ile hazırlanan doğuma hazırlık çantası, doğumdan 2 ay önce hazır olmalıdır. Ayrıca dilerseniz, lohusa pijama takımları ve fiyatları konusunda da araştırma yapabilirsiniz. Doğuma giderken hemen ulaşabileceğiniz yere koymanız ve mümkün olduğunca kullanacağınızı düşündüğünüz eşyalarınızı koymanız gerekir. Doğuma hazırlık çantanızda olması gereken malzemeler için Doğuma Hazırlık Çantası Nasıl Hazırlanır? isimli yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Lohusa Sepeti Nasıl Yapılır? En Güzel Lohusa Sepeti Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
4.6 39 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?