Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Odası Süsleme Modelleri için Öneriler - Doğum Hazırlığı

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum hazırlığı, hem anne hem de baba adayı için oldukça heyecanlı bir süreçtir. Tüm bu süreç boyunca bebeğiniz için en iyisini yapmaya çalışır ve onu karşılarken de her şeyin dört dörtlük olmasına özen gösterirsiniz. Doğuma bir ya da birkaç ay kala ise, bebeğinizin doğum günü için hazırlıklar baş gösterir. Doğum yapacağınız hastaneyi belirledikten sonra süsleme ve misafirleri karşılama hazırlıklarına girişmeniz gerekir. Son yıllarda doğum odası süsleme seçenekleri çok daha arttı. Hastane odasını harika bir şekilde süslemek ve bebeğinizi karşılarken mutlu ve huzurlu bir ortam yaratmak oldukça büyük önem taşıyor. Bunun için birçok farklı seçeneğe de sahipsiniz. Kız ya da erkek çocuklar için farklı süsleme şekilleri ve fikirleri mevcut. Biz de sizler için bu harika fikirleri derledik..


Doğum Odası Süsleme İçin Harika Fikirler

Doğum odası süsleme fikirleri, doğacak bebeğinizin kız ya da erkek olmasına göre farklılık göstermektedir, diğer yandan hastaneden odanızın boyut bilgilerini almanız, o boyutlara göre süsleme malzemeleri edinmeniz için faydalı olacaktır.


Doğum Odası Süsleme Teması

Doğum odası süslemesi yaparken bir bütünlük sağlamaya özen göstermenizde fayda var. Belli bir tema belirleyerek bu tema çevresinde şekillenen bir süsleme ile harika sonuçlar alabilirsiniz. Örneğin kız çocuğu için pembe, erkek çocuğu için ise mavi rengi belirleyebilirsiniz. Elbette bu renkleri kendi zevkinize göre seçmekte de özgürsünüz. Hayvan figürleri ya da çizgi film kahramanlarından da yardım alabilirsiniz. Fil figürü çevresinde yoğunlaşan bir süsleme harika bir fikir olabilir. Bir renk ya da figür belirledikten sonra kapı süsü, masa süslemesi, bebek beşiği süslemesi ve anne yatağı süslemesi de bu yönde olmalıdır.


İkram Köşesi Dekorasyonu

Son yıllarda doğum odalarında, ziyarete gelenler için de bir hediye ve ikram köşesi yapılıyor. Onları güzel karşılamak ve ağırlamak için siz de böyle bir yöntem tercih edebilirsiniz. Doğum odası hediyeleri olarak minik magnetler, şeker kutular ya da kokulu sabunlar tercih edebilirsiniz. Masayı tüllü ya da renkli masa örtüleri ile süsleyebilirsiniz. Elbette balon ya da kurdele gibi seçeneklerle de daha farklı süslemeler yapabilirsiniz.


Doğum Odası Süsleme Malzemeleri

Doğum odası süsleme malzemeleri içinde bebeğinizin ismini barındıran hediyelikler, minik kek ikramları ya da anahtarlıklar harika seçeneklerden birkaçı. Bu masa süslemelerinin yanı sıra kapı süsü ve oda süsleri de önemli. Dilerseniz duvar süsleri ile doğum odasını daha hareketli ve neşeli bir hale getirebilirsiniz. Aynı şekilde tüller ya da kurdelelerle hasta yatağını da sevimli bir hale getirebilirsiniz.


Bebek Beşiği

Doğum odası süsleme modelleri içerisinde en büyük önem taşıyan kısım, hiç kuşkusuz bebek beşiğinin süslenmesi. Erkek ya da kız çocuğuna uygun farklı süsleme modelleri tercih edebilirsiniz. Şık örtüler ya da tüllerle beşiği daha şaşaalı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Kral tacı, fiyonk, kalp, nazar boncuğu gibi figürlerle süsleme yapabilirsiniz. Yine bebek beşiğinin süslemesi de genel doğum odası süslemelerine uyum sağlamalı. Bu açıdan seçtiğiniz ana rengi beşik süslemesinde de kullanabilirsiniz. Bebeğinizin isminin yazılı olduğu yastık ya da örtü ile hem daha kişiselleştirilmiş hem de daha şık bir süsleme elde edebilirsiniz.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Odası Süsleme Modelleri için Öneriler - Doğum Hazırlığı için en iyi profesyonel listesi
5.0 142 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?