Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Lohusa Seti Nasıl Yapılır? Nelerden Oluşur?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum yaptıktan sonra bir süre hastanede kalmanız gerekebilir. Bu süre içerisinde birçok malzemeye ihtiyacınız olacaktır. Lohusa seti bu durumlar için hazırlanır. Bu seti ne kadar iyi hazırlarsanız o kadar yararlı olur.


En Güzel Lohusa Seti Nasıl Olur?

Lohusa seti hazırlarken eksiksiz bir şekilde hazırlamaya özen gösterin. Özellikle acil durumlarda kullanmak için gerekli olacak hiç bir malzemeyi unutmayın. Ancak eksiksiz olacak diye listeyi abartıp, kullanmayacağınız şeyleri kendinize yük yapmayın.


Lohusa Geceliği

Lohusa gecelikleri bebeğinizi rahatça emzirmeniz için tasarlanmıştır. Hastanede 1 gece bile kalacaksanız yine de yanınıza en az 3 gecelik almanızı tavsiye ediyoruz. Kanamanız fazla olursa 3 gecelikten fazlasına bile ihtiyacınız olabilir.


Sabahlık

Doğumdan sonra hastane koridorlarında rahatça gezinebilmeniz için sabahlık takımı almanızı öneriyoruz. 1 takım yeterli olacaktır ama isterseniz 2 takım da götürebilirsiniz.


Lohusa Terliği ve Tacı

Hastanede yürürken ayaklarınızın üşümemesi ve rahat etmesi için lohusa terliği kullanabilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı kolayca toplamak için de terliğinizle uyumlu bir taç alabilirsiniz.


Hamile Külodu

Doğumunuzu sezeryanla yapacaksanız hamile küloduna ihtiyacınız olacak. Normal iç çamaşırları dikişlerinizin üzerine geldiği için sizi rahat edecektir ancak bu külotlar rahat etmenizi sağlayacak. Bu külotların tek kullanımlık olanlarından bir kaç paket almanız sizin yararınıza olacaktır.


Emzirme Sütyeni

Normal sütyenlerle bebeğinizi emzirmek zor olacaktır. Neyse ki emzirme sütyenleri var. Bebeğinizi rahatça emzirebilmeniz için emzirme sütyenlerinden lohusa seti içine 2-3 tane almanızı öneriyoruz.


Lohusa Seti Göğüs Kalkanı

Doğumdan sonra bebeğinizi emzirirken göğüsleriniz tahriş olabilir. Göğüslerinizin sütyene ya da giydiklerinize değip canınızın yanmaması için bu kalkanlardan kullanabilirsiniz. Ayrıca uygun kremler kullanmanız da tahrişi en aza indirecektir.


Kişisel Bakım Ürünleri

Hastanede de kişisel bakımınızı aksatmamanız için yanınıza bakım ürünlerinizi lohusa seti içinde almayı unutmayın. Diş fırçası, diş macunu, küçük bir ayna, tarak, el ve vücut kremleri, kimyasal içeriği olmayan makyaj malzemeleri, aseton ve oje, saç kremi ve şampuan gibi ürünleri de yanınıza götürmenizi tavsiye ediyoruz.




En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Lohusa Seti Nasıl Yapılır? Nelerden Oluşur? için en iyi profesyonel listesi
4.9 69 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?