Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Doğum Odası Süsleme Bebek Ürünleri Listesi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hamilelik, anne adaylarının hem çok özel anlar yaşadığı hem de bitmesini heyecanla beklediği bir süreçtir. Doğum anı ise bir kadının yaşadığı en özel andır. Doğumdan sonra anneler bir süre doğum odasında kalırlar. Bu oda genellikle bebeğin cinsiyetine uygun bir şekilde süslenir. Doğum odası süsleme bebek ürünleri ile odanızı istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.


Doğum Odası Süsleme Bebek Ürünleri

Doğum odası süsleme bebek ürünleri ile doğum odanızın atmosferini değiştirebilirsiniz. Bebeğinizin cinsiyetine uygun bir süsleme yapabilirsiniz. Bu odaya misafirleriniz de geleceği için biraz süslemek hoş olacaktır.


İkramlık Bölümü Süsleme

Doğum odasi süsleme bebek şekerleri ve ikramlıkların olduğu bölümde de yapılmalı. Bebeğinizi ve sizi görmeye gelen misafirlerinize vereceğiniz ikramlıkların olduğu bölümü de süsleyebilirsiniz. Çiçekler, tüller ve renkli süslerle bu bölümü istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.


Doğum Odası Süsleme Bebek Süsleri

Doğum odasında bebeğinizin beşiğini süslemeye de özen göstermelisiniz. Bu oda zaten bebeğiniz için süsleniyor onun beşiğini süslemeyi ihmal etmek olmaz. Bebeğinizin beşiğini süslerken onu rahatsız edecek şeyler kullanmaktan kaçınmalısınız. Beşiğin sadece dışını süslemelisiniz. Beşiğin içinde bebeğiniz rahat etmeli. Cibinlik kullanmak hoş bir ayrıntı olabilir. Cibinliği de odanın genel renklerine uygun renklerden seçebilirsiniz.


Siyah-Beyaz Renklerle Süsleme

Doğum odasını süslerken genellikle mavi ya da pembe renkler kullanılır. Eğer siz böyle bir ayrıma karşıysanız ve doğum odanızda farklılık yaratmak istiyorsanız siyah-beyaz renkler kullanabilirsiniz. Siyah-beyaz renk her iki cinsiyet için de uygundur. Bebeğiniz erkekse papyon şekilli süslerle odanıza hareket katabilirsiniz. Bebeğinizin beşiğini ve kendi yatağınızı da beyaz tüllerle süsleyebilirsiniz.


Mor-Pembe Renklerle Süsleme

Mor ve pembe, birbirine çok uyumlu iki renk ve doğum odası süslenirken kullanılabilecek en göz yormayan renklerden. Bebeğiniz için doğum odanızı süslerken sadece bu iki rengi kullansanız bile ortaya çok güzel bir sonuç çıkacaktır. Koyu pembe biraz mekanı boğabilir ama açık pembe hastane odanıza çok yakışacaktır.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Doğum Odası Süsleme Bebek Ürünleri Listesi için en iyi profesyonel listesi
5.0 79 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?