Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Tülden Bebek Kapı Süsü Modelleri ve Kapı Süsü Tülü Yapımı

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Almaya kalktığımızda el yakan, bebek kapı süslerini aslında çok daha düşük bir maliyetle ve kolaylıkla yapabileceğinizi biliyor muydunuz? En uygun ve en kolay, tülden bebek kapı süsü nasıl yapılır? Sorunuzun cevabı bu yazımızda.


Tülden Bebek Kapı Süsü Nasıl Yapılır?

Uzun zamandır beklediğiniz bebeğiniz artık geliyor. Misafirlerinizi bebeğiniz için özel bir kapı süsü ile karşılamak mı istiyorsunuz? Büyük bir parça tül, halka strafor, boncuk, yapışkan, oyuncak… Ve bunun gibi birçok basit malzeme ile Tülden Bebek Kapı Süsü Nasıl Yapılır?


Tülden Bebek Kapı Süsü Yapımı İçin İlk Adım

İlk adımımızı tabi ki bebeğimizin cinsiyetine uygun tül oluşturuyor, çünkü oldukça fazla tüle ihtiyacımız var. Hatta kapımızı tül ile bağlayarak süs oturtmak istiyorsak yaklaşık 10 metre tül alarak başlamalıyız işe. Daha sonrasıysa hayalimize göre şekillendirdiğimiz değişik figürlü süsler.


Tülden Bebekli Kapı Süsü

Bebeğinizin cinsiyetine uygun fazlaca tül, kurdele, boncuk, birkaç süs, oyuncak bir bebek ve hobi marketlerden alabileceğiniz halka strafor ile rahatça yapabilirsiniz bu kapı süsünü.


Bebeğinizin İsmini de Ekleyebilirsin

Tülden Bebek Kapı Süsü üzerine demirbaş malzemesi olan halka strafor üzerine tülleri bağlayarak sarabilir, biraz kurdele ve nazar boncuğu ile süsleyebilirsiniz. Süs marketlerinden alabileceğiniz ya da keçeden keseceğiniz renkli harflerle bebeğinizin ismini yazabilirsiniz.


Çiçek Buketi ve Tülün Gösterişi

Beyaz yapay çiçeklere eşlik edecek pembe ya da mavi çiçekleri halka strafor üzerine yerleştirin. Alt tarafından bırakacağınız boşluktan sarkıtacağınız mavi ya da pembe tüle kurdeleleri eşlik ettirerek şık bir süs yapabilirsiniz. 


Saten, Tül ve İncilerin Uyum

Yine halka strafor üzerini saten ile kaplayarak, incileri yapıştırınız. Tülden yapacağınız fiyonk bağlamayı, süsümüzün arkasına yapıştırdıktan sonra, tülün üzerine de incileri gelişigüzel yapıştırıyoruz. Dilerseniz örneğimizdeki bebeğinizin ismini keçeden kestiğiniz harflerle yazabilir ve yine incilerle tülden bebek kapı süsüs süsleyebilirsiniz.


Kapıya tülden fiyonk nasıl yapılır

Straforun üstünü tamamen kurdele ile sardıktan sonra alt tarafına tülden fiyonk sarkıtıyoruz öncelikle. Hobi marketlerinde ya da süs marketlerinden bulabileceğiniz farklı yazıları kapı süsünüze ekleyebilirsiniz. Minik bebek ve nazar boncukları ile de renk katabilirsiniz.


Çiçekli Tülden Bebek Kapı Süsü Modelleri

Tülden kapı süsü modelleri içinde yine halka strafor üzerine sık bağlayacağınız tüllere yerleştireceğiniz çiçekler ile çok şık bir tülden bebek kapı süsü yapabilirsiniz. Dilerseniz inci ve küçük objelerle süsleyebilirsiniz.


Tek yapmanız Gereken Seçiminizi Yapmak

Onun için her şeyin en iyisi ve en güzelinin olmasını istediğiniz, küçük meleğinizin dünyaya gelişine sayılı günler kala merak ettiğiniz Tülden Bebek Kapı Süsü Nasıl Yapılır? Sorunuzun cevabı için hala uygun örneğini bulamadıysanız yazımızın devamında ki örneklerimize de bakmanızı tavsiye ederiz. Dilerseniz, En Güzel Keçeden Bebek Kapı Süsü Örnekleri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Tülden Bebek Kapı Süsü Modelleri ve Kapı Süsü Tülü Yapımı için en iyi profesyonel listesi
5.0 36 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?