Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Yeni Doğan Bebek Malzemeleri Alışveriş Listesi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Kıyafet, bez, pişik kremi, biberon, şampuan, havlu, küvet, beşik, battaniye ve daha pek çok şey... Yeni doğan bebekler için ihtiyaç listesi oldukça geniş! Bu yazımızı okuyarak yeni doğan bebek malzemeleri için temel ürünleri öğrenebilirsiniz.


Yeni Doğan Bebek Malzemeleri Listesi

Bebekler için hazırlık aylar öncesinden başlar. Bu hazırlıklar esnasında gözden kaçırdığınız bir şeyin olmasını istemiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.


Hastane çıkışı

Bebeğiniz dünyaya geldiğinde ihtiyaç duyacağı temel giysilerden oluşur. Zıbın, şapka, önlük gibi ürünlerin yer aldığı bu set mutlaka yeni doğan bebek malzemeleri listenizde olmalıdır. En Güzel Bebek Hastane Çıkışı Setleri başlıklı yazımız size daha ayrıntılı bilgi verebilir.


Kıyafetler

İç-dış zıbın, pijama takımı, çıt çıtlı badi, patikli-patiksiz tulumlar, bornoz, eldiven, şapka, hırka, yelek, patik, çorap, havlu, önlük, mendil... Yeni Doğan Bebek Kıyafetleri İçin Sevimli Öneriler başlıklı yazımızda size kıyafet fikirleri sunduk.


Kışlık tulum

Bebeğiniz kış mevsiminde doğduysa mutlaka kalın tulumlar almalısınız. Özellikle dışarı çıkmanız gerektiğinde (doktor kontrolü vs.) bu tulum işinize yarayacaktır. Bu tulumlar da en gerekli yeni doğan bebek malzemeleri arasında yer alıyor.


Alt açma 

Yenidoğan bebek malzemeleri arasında bebeğinizin bezini değiştirirken alt açma setine ihtiyacınız olacaktır. Bu yüzden set halinde satılan bu ürünü yeni doğan bebek malzemeleri listenize eklemelisiniz. Ayrıca bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil de bebeklerin altını temizlerken ihtiyaç duyacağınız ürünlerdendir.


Bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil, pudra

Bebek malzemeleri listesi ile bebek bezi değiştirirken alt açma örtüsünün yanı sıra bebek bezi, pudra, pişik kremi, ıslak mendil gibi ihtiyaçlarınız da olacaktır. Bu malzemeleri de yeni doğan bebek malzemeleri listenize ekleyin.


Emzik ve biberon

Yeni doğan bebek malzemeleri listesinin olmazsa olmazlarındandır biberon ve emzik. Bebeğinizi emziriyor olsanız dahi ek gıda verirken biberona ihtiyacınız olacaktır.


Bebek telsizi

Yeni doğan bebek alışverişi listesi için bebeğiniz uyurken uyanıp uyanmadığını kontrol etmek için bebek telsizi çok işinize yarayacaktır. Bu telsiz ile bebeğinizin odasına girerek onu uyandırma riskine girmemiş olacak, onu uzaktan kontrol edebileceksiniz.


Sağlık ürünleri

Doğum öncesi bebek alışveriş listesi içinde bebeğinizin olası hastalıklarına karşılık evinizde temel sağlık ürünlerine yer açmalısınız. Örnek vermek gerekirse, ısı ölçer ve pişik kremi gibi ürünler yeni doğan bebek malzemeleri grubundadır.


Beşik

Yeni doğan bebek malzemeleri arasında en temel ihtiyaç rahat ve kullanışlı bir beşiktir. İlk günlerinde sıklıkla uyuyan bebeğiniz için konforlu bir beşik tercih etmelisiniz. Bebek alışverişinde neler alınmalı diyorsanız, bu liste işinize çok yarayacaktır.


Banyo malzemeleri

Bebekler için üretilen minik banyo küvetleri çok popüler. Bebeğinizi hem rahat yıkamanızı hem de onun gözüne şampuan vs. kaçırmamanızı sağlıyor. Bu ürünün yanı sıra bebeğinizin cildine uygun, içerisinde zararlı bileşenler olmayan şampuanlardan almalısınız. Yeni doğan bebek eksikleri için özellikle bebek banyo malzemelerini iyi düşünmeniz gerekmektedir.


Ana kucağı

Yeni doğan bebek malzemeleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de ana kucağıdır. Ana kucağı ile bebeğinizi taşımanız ilk aylarda bebek arabasına göre çok daha kullanışlı ve faydalı olacaktır.


Araba ve kanguru

Bebeğinizi taşımanıza yardımcı olan kangurular hala çok popüler. Sizin de bebeğinizi rahat taşımanızı sağlayabilir. Ayrıca kullanışlı bir bebek arabası da bebeğinizin büyüyene kadar kullanacağı bir üründür, bu sebeple ilk zamanlarda ana kucağı kullansanız bile bebeğiniz doğmadan almanızda fayda var.


Yeni Doğan Bebek Fotoğrafçılığı

Yeni doğan bebeğinizin bu anlarını unutulmaz kılmak için profesyonel fotoğrafçılık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Yeni doğan bebek fotoğrafçılığı hakkında pek çok bilgi ve fikir verdiğimiz Yeni doğan Bebek Fotoğraf Çekimi Fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Yeni Doğan Bebek Malzemeleri Alışveriş Listesi için en iyi profesyonel listesi
4.9 44 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?