Sık Sorulan Sorular
Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Online ya da yüz yüze eğitim verebilirim.
Özel dersin bir saati 500 tl
Tanışma dersi ücretsiz
Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
İlk önce bir öğrenciyle tanışma dersi yapılır.
Tüm detaylar konuşulduktan sonra derse devam edilip edilmeyeceğine karar verilir.
Öğrenciye özgü program hazırlanır.
Uygulamalı,mantığın anlatıldığı,öğrencinin aktif katıldığı bol soru çözümlü ve konu anlatımlı matematik dersleri işlenir.
Öğrencinin ve ailenin isteğine göre süreç şekillenebilir.
Uzmanlığınız ile ilgili hangi eğitimlere sahipsiniz?
İlkokul,ortaokul,lise ve üniversite öğrencilerine matematik özel dersi
KPSS,DGS,LGS,YKS,TYT,AYT sınavlarına hazırlanan tüm öğrencilere matematik özel dersi
Ödev ablalığı ve öğrenci koçluğu
İlkokul ve ortaokul öğrencilerine fen bilgisi dersi
İlkokul,ortaokul ve lise dersi öğrencilerine Türkçe dersi
Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
Bu işi yapmaya 18 yaşımda üniversite 1. sınıfta başladım. Öğretmenimin yönlendirdiği öğrenciyle tanışıp özel ders vermeye başladım. 5. sınıf öğrencisiydi ve çok güzel ilerledi.Sonrasında devamı geldi ve bir sürü güzel öğrencim oldu.
Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
Her türden ve yaştan öğrencim oldu. LGS öğrencisi, YKS öğrencisi, KPSS öğrencisi, İlkokul,ortaokul ve lise ara sınıf öğrencisi ile çalıştım.
İyi iş çıkardığınız bir projeyi açıklayın. Ne kadar zaman aldı? Nasıl bir projeydi?
En son projem. Öğrencim 8. sınıf LGS öğrencisiydi. 450 puan ve üstü almayı hedefliyordu.Bir sene boyunca haftada iki gün üçer saat özel ders yaptık.Uygulama,soru çözümleri(çıkmış,test kitapları),koçluk,konu anlatımı ve genel tekrarlarla istenen hedefe ulaştık ve Öğrencim 456 puan alarak istediği liseyi kazanmayı başardı.