7.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Küçükçekmece Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları
Küçükçekmece Doğum Fotoğrafçısı fiyatları için en yaygın fiyat aralığı 700 TL ile 1.100 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Küçükçekmece Doğum Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç
Küçükçekmece Doğum Fotoğrafçısı Tavsiyeleri
N
Nursu Güneş
Çok beğendim doğumumda kesinlikle tercihim sizden yana olacak
Doğum fotoğrafçılığı üzerine kendisiyle çalışma fırsatımız oldu. Doğum vaktimiz gelene kadar ara ara hal hatır durum sormak için iletişimdeydi. Abla kız kardeş şeklinde iki gün yanımızdalardı. Vaktinde bize eşlik ettiler. İki kamera çalışıyorlar bu büyük avantaj doğuma bir kamera bekleyenlere bir kamera düştü her iki taraftan da fotoğraflarımız ve videolarımız oldu. Fotoshopta isteklerimizi kırmadı. Albümde birlikte bizimde isteklerimiz göz önüne alınarak düzeltmeler yaptı. Gayet ulaşılabilir, cana yakın, yardımcı, işinde profesyonel ve piyasaya göre fazlasıyla uygun. Burası aracılığıyla tekrar teşekkür ederim her ikisine de. Umarım 1 yaş çekimimizde de yanımızda olurlar.
Her şeyden önce Nur Hanım gerçekten çok pozitif bir insan. Doğum sonrası yaşanan onca aksaklığa rağmen enerjisini hep yüksekte tutup moralimizi yükseltmişti. Ayrıca doğum öncesi, sonrası çektiği fotoğrafların basım aşamasındaki sabrını da buradan belirtmem gerekiyor. Çünkü fotoğrafların düzenlenmesi ve basıma hazırlık aşamasında gerçekten sabır gerekiyor. Bu aşamada da Nur Hanım bilgisi ve sabrına ayrıca teşekkür ederim.
Gözde Hanım en başından beri çok ilgiliydi. Doğumum beklenen tarihten önce olmasına rağmen hemen hastaneye geldi. Sıcak ve samimi tavrı ile çok güzel fotoğraflar çekti. Unutamayacağımız anları bizim için daha da güzelleştirdi. Çok teşekkürler :)
oğlumuz çınarın doğum albümü için tanıştık samimiyeti çalışma konusundaki titizliği muhteşem herşey çok güzeldi güzel bi albüm elimde şimdi cook teşekkür ederim sonuna kadar tavsiye ediyorum herkese
Aksam 19-21 arasi nisan toreninde cekim istiyorum. Mekan otelin restorani ve 100 kisilik bir nisan toreni olacak. cift ve aile fotograflari ve nisan aninin fotograflarindan olusan bir sadece dvd alirsam fiyat ne olur . ikinci bir teklif olarak da en dusuk dvd arti albumlu paket fiyatlarinizi ogrenmek istiyorum. teşekkürler
S
Selda Ç.
Merhaba,
Aslında hepsini yaptırmak istiyorum ama çok fazla bütçe ayıramıyorum. O yüzden net bir doğum veya sonrası öncesi diyemeyeceğim bi çekim belirtemeyeceğim. Full paket ve tekli fiyatlar hakkında bilgi alabilirsem çok memnun olurum. Teşekkürler
Doğum bilgim;
Florya Aydın Üni. Hastanesi tahmini 25 mayıs
A
Aysenur Ü.
Doğum masraflarından ötürü fotograf için ek butce kalmamakla birlikte abisi bebek anne baba hatırası kalacak güzel bir çekim olmasını istiyorum . Sasali bir hastahane odası olmayatak belki evde bile olabilir bir kaç gün sonra çekim şekilleri fiyatlandırmalari yla birlikte bilgi almak istiyorum
Y
Yeşim Y.
Merhaba, ben yeni doğan çekiminiz ile ilgili bilgi almak istiyorum. Şuan 7 aylık hamileyim. Albüm dahil olursa sevinirim verdiğiniz fiyata. Hastane henüz belli değil. Son olarak, hamile çekimi dahil oldugunda nasıl bir fark oluşuyor onu da iletebilirseniz sevinirim.
E
Enise
Site direk doğum fotografına yönlendiriyor ben cumartesi günü için yenidoğan fotoğrafcısı arıyorum bebeğim bir haftalık olmuş olucak tercihim avrupa yakasında olan albüm ve dijital ortmda resimleri alabileceğim bir fotoğrafcı arıyorum
M
Mehmet
23 temmuzdaki düğünüm ve 20 temmuzdaki kına için dış çekim fiyatı almak istiyorum.Düğün çekimimde ufak 1-2 dk lık bir videoda istiyorum fotoğraf cekim anında da cekilebilir instgram vs paylaşmak için güzel bi video.
Y
Yağmur G.
Atakent acıbademde doğumum gerçekleşecek normal doğum istediğim için yazdığım tarih tahminidir. Doğum fotoğrafı haricinde yeni doğan konsept fotoğrafıda istiyorum. Ona göre fiyat ve bilgi verirseniz sevinirim
B
Banu A.
Yenidoğan çekimi isitoyrum ikiz bebeklerim için. 3 ocakta dogurdum ama erken dogumdu.
en kısa zamanda çekimi yapmak istiyırum.
evde daha kolay olabilir ama daha uygun olacaksa studioda da yapabiliriz