Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Baby Shower Kurabiye Örnekleri, Yapılışları ve Tarifi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek bekleyen çiftler heyecanlarını sevdikleri ile paylaşmak için baby shower partileri düzenleyebilir. Bu organizasyonlarda bebek için hazırlanmış pasta ve kurabiyeler de yer alır. Kendi kurabiyenizi kendiniz yapmak isterseniz, yaratıcı baby shower kurabiye örneklerini burada bulabilirsiniz.


Baby Shower Kurabiye Yapımı

Baby shower kurabiye yapımının zor olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. size verdiğimiz tarifi uygulayarak hem lezzetli hem de görsel açıdan zengin kurabiyelere sahip olabilirsiniz.


Baby Shower Kurabiyenizi Kendiniz Yapabilirsiniz

Baby shower kurabiye modellerine geçmeden önce neler yapmanız gerekiyor? Size her zaman lazım olacak bebek kurabiyesi yapımını uygun kurabiye kalıplarını pasta malzemeleri satan yerlerden temin etmelisiniz. Ayrıca kurabiyenizi süslemek için ihtiyacınız olan şeker hamuru, pasta süsleme kalemleri gibi ürünlere de sahip olmanız işinizi kolaylaştıracaktır.


Baby Shower Kurabiye Yapımı İçin Nelere İhtiyacımız Var?1 adet oda sıcaklığında yumurta

250 gr pudra şekeri

250 gr tereyağ

1 paket vanilya

½ çay kaşığı tarçın

5 su bardağı un

2 damla portakal suyu ve portakal kabuğu rendesi

Süsleme için kullanılabilecek malzemeler:

Şeker Hamuru

Gıda boyası kalemleri

Malzeme listesinde kabartma tozunun olmaması sizi şaşırtmasın! Kurabiyelere daha kolay şekil vermek için kabarmasını istemiyoruz.


Baby Shower Kurabiyesi Tarifi ve Yapılışı

Kurabiye hamuru için gerekli tüm malzemeleri bir kaba koyarak uygun kıvama gelene kadar yoğurunuz. Daha sonra hamuru streç film ile sarın ve 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Hamurun tamamını ya da ihtiyacınızdan fazla olan kısmını 3 aya kadar buzlukta saklayabileceğinizi hatırlatırız.


Baby Shower Kurabiye Hamuru Nasıl Şekillendirilir?

Hamuru şekil verilecek hale getirmek için iki adet pişirme kağıdı arasına yerleştirin ve merdane ile 0,5 cm kalınlığında açın. Daha sonra kurabiye kalıpları yardımı ile istediğiniz şekli verin ve pişirme kağıdı serilmiş tepsiye yerleştirin. Kurabiyeleri 175 derecede turbo modda 12 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır.


Baby Shower Kurabiye Süslenmeleri

Evde şeker hamuru yapmak zor olduğundan pasta malzemeleri satan yerlerden istediğiniz renklerde şeker hamurları satın alabilirsiniz. Kurabiyeye şekil verdiğiniz kalıpların bir boy küçüğü ile şeker hamurunu şekillendirebilirsiniz. Şeker hamurunun kurabiyeye iyice yapışmasını sağlamak için 3 yemek kaşığı su ile 1 çay kaşığı balı karıştırarak kurabiyelerinizin üzerine sürebilirsiniz.


Baby Shower Kurabiye Modelleri

Bebek kurabiyeleri için sayısız model bulunmaktadır. En sık tercih edilenleri ise bebek kıyafetleri, bebek arabaları ve biberon olarak sıralayabiliriz.


Baby Shower ve Bebek Partisi Süslemeleri

Baby shower organizasyonunda sunacağınız ikramlar kadar etkinliğin gerçekleşeceği mekanın konsepte uygun şekilde süslenmesi de önemlidir. Baby Shower ve Bebek Partisi Süslemeleri hakkında daha fazla bilgi almak için sitemizdeki yazılara göz atabilirsiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Baby Shower Kurabiye Örnekleri, Yapılışları ve Tarifi için en iyi profesyonel listesi
4.8 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?