Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Fotoğrafçısı

Düğün Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
4.719
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Düğün Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 5890 oy
Noa Photography
Noa Photography
5.0
Çevrimiçi
258 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Ümraniye, İstanbul
Mavi Stüdyo
Mavi Stüdyo
4.9
Çevrimiçi
46 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Seda Beygirci
Seda Beygirci
4.8
Çevrimiçi
17 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Ahmet Uğurlu
Ahmet Uğurlu
4.9
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Angels Photography
Angels Photography
5.0
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Düğün Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 4.730 TL ile 5.790 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Düğün Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Düğün Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

E
Ebru Zengin
Merhaba, biz dış çekimimizi Zeynep Hanımla yaptık. Kendisi son derece güler yüzlü, pozitif, eğlenceli ve profesyonel bir insan. Iyiki dış çekim için onunla çalışmışız. Cok içimize sindi her şey. Tekrar çok teşekkür ederiz.

Ö
Ömer Faruk Ala
Hasan işine gayet hakim ve titiz çalışan bir fotoğrafçı. Gerekli yerlerde sizi yönlendirmesi ve açıklamalar yapması çekimleri oldukça akıcı ve kolay hale getiriyor. Kendisiyle birkaç etkinlikte toplu çekimler yaptık, ayrıca bireysel dış mekan ve portre çekimlerimiz de oldu. Her defasında bizleri beklentilerimizin de üzerinde memnun etti. Kendisini özellikle portre, sosyal medya, organizasyon (düğün, vs) ve dış mekan çekimleriniz için tereddütsüz önerebilirim.

Ş
Şilan Çevik
Fotoğraf benim için çok önemlidir düğün sürecinde en öncelikli konum iyi bir fotoğrafçıyla çalışmamdı. Merve hanım bu işte gerçekten çok profesyonel. Önce çektiği kişinin tarzını analiz edip ön görüşme yapıyor ona uygun hazırlıkla gelip harika bir fotoğraflar yaratıyor biz çok memnun kaldık. Hizmet kalitesi iletişimi işine olan sevgisi bizlere geçiyor iyi ki siz çok teşekkür ederiz

H
Halil Emre Özer
Nişan ve düğünümde dış çekimimi yaptı. Çok iyi bir fotoğrafçı, güler yüzlü ve işini severek yapıyor. Asla pişman olmazsınız

A
Aslı Akbaş
Öncelikle burdan şunu belirtmek isterim ki gerçekten verdikleri hizmet cok ama cok kaliteliydi İstanbul trafiği mecul o sitresli ve heyecanli anında uğraşilmaz trafikle ama bunu da düşünmüşler VIP hizmeti ücretsiz olarak aldık cekim alanına götürüp çekim bittikten sonra düğün salonuna bırakıldım ve drone çekimi olsun fotoğraf çekimi olsun bu kadar beklemezdim açıkçası normalde fotoğraf çekmeyi hiç sevmem ama moolight ekibi fikrimi değiştirdi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.


Düğün Fotoğrafçısı Talepleri

A Alpaslan A.
-Düğün Hikayesi (Otelde 2 ayrı oda olacak.Bayanlar ve Erkekler hazırlanma odası olarak.) -Albüm (Otel bahçesinde çekilecek,başka herhangi bir mekana gidilmeyecek.) -Düğünden önce iş bitmeyecek.Düğünde de bulunulacak (Düğün Hikayesi ve albüm için video ve fotoğraf) Notlar: -Düğün Salonunun kendi video ve fotoğrafçısı vardır.Onla alakalı herhangi bir problem yok.Siz düğünde de ,düğün hikayesi için ve albüme eklemek için video ve fotoğraf çekiceksiniz. -Sözleşme kesinlikle olacak. -Daha 5 ay olduğundan dolayı anlaşmada verilen teklifin,çoğunluğunu kapora olarak istiyorsanız,kapora miktarı kadar herhangi bir bankadan 5 ay süreli geçici teminat mektubu(bu işe dair ) veya başka türlü bir garanti verilecek.(İki taraf içinde mağduriyet yaşanmaması açısından) -Mail yolu ile teklifinizi gönderiniz,geri dönüş 7 gün içinde yapılacaktır. Lütfen teklif verirken bu hususları göz önünde bulundurunuz.
H Hilal Ş.
Merhaba ismim Hilal, 15 nisan düğün tarihim fakat ben 23 nisan pazartesi günü dış çekim istiyorum. Kumsal ve harabe dökük mekanlarda çekim istiyorum. Öğlen gibi çekime başlayacağımız yerden başlayıp gün bitimiyle bitmesini istiyorum. Öyle ki birde bu işin kısa video çekimi var. Şimdi bu çekimi biz hediye ederiz size diyen firmalarda var ayrı fiyat bağlayan firmalarda.. Bunu ayrıca değerlendiriyorum. ( 1- 2 dk'lık video'da yeterli olabilir.)Video çekimi dahil olursa nasıl olur..olmazsa nasıl olur albümler hakkında bilgi almak istiyorum. Çekimlerde ekip olarak mı tek kişi mi çalışıyorsunuz buda çok önemli benim için ? Ayrıca sizin fikirleriniz de en az benimki kadar önemli :) iyi bir teklif bekliyorum sizden. Gün içinde çalıştığım için akşamüzeri görüşmemiz daha uygun olur. Sistemden iletebilirseniz tekliflerinizi sevinirim.
O Oğuz T.
19 eylül günü kuaför randevümüz sabah 9-11 arası düğünümüz akşam 7 de (tabi inşallah korona falan patlamazsa) ..çekime saat öğlen başlasak çok mu sıcak olur bilmiyorum ama 11.30 veya 12 den sonra başlaması gerek çekimin en erken ve tabi en geç 4 veya 4,30 civarı bitmesi gerek ki sıkışmadan yetişelim düğüne ...... çekim bu saatler arasında olacak ve 1-2 saatlik çekim süresi yeter.denize sıfır fotoda istiyor nişanlım.tek mekan veya iki mekanda çekim olabilir.çekimin güzelliğine veya fiyatlara bağlı. (bunun haricinde kız alma ve konvoyu çeken oluyor mu onuda sormak istiyorum oluyorsa onuda extradan talep edeceğim) evlenmek çok pahalı birşeymiş :) param azaldı iyice en uygun tekliflere açığım 1,5 dan çok demeyin kalp var bende :)
S Savaş B.
Öncelikle düğünümüzü açık havada yapmak istiyoruz.Kır düğünü konseptinde otel ya da daha salaş doğal bir ortam da olabilir. Otel konfor açısından daha iyi olabilecekken, bizim yenilikçi fikirlerimize kapalı olabilir. Siz bizim isteklerimize uygun bulabilirseniz otel de olabilir elbette. Mevsim olarak Eylül - Ekim aylarına yetişebiliyoruz. Tercih sıramız Cumartesi > Cuma > Pazar şeklinde olacaktır. Ancak yağmur yağma ihtimaline karşı sizin çözümlerinize ihtiyacımız var. Mutlaka kapalı ya da kapanabilir alan opsiyonlu bir yer olmalıdır. Ne istediğimize gelince; genç, dinamik, sıradışı olan bir düğün olmasını istiyoruz. Yöresel müzikleri modernize ederek çalabilecek bir orkestra istiyoruz. After party düşünmekteyiz.
M Merve D.
İstediğim detayları aşağıda özetliyorum. 1.Saat 11.00-15.30 arası gerçekleşecek olan fotoğraf çekimi (Bu çekim TÜRK JAPAN VAKFI'NDA Nikah ve kokteylimiz gerçekleşeceği yerde olacak.Yani iç mekan çekimi olarak gerçekleşecek.Saat 13.00'de kokteylimiz başlayacağı için 11.00-12.00 arası nişanlım ve benim özel fotoğraflarımız olsun istiyorum. 2.Düğün hikayesi çekimi : bununla ilgili de sabah 07.30 itibariyle kuaför(adres henüz belli değil ama tunalı bölgesi)- ev (kurtuluş) ve Türk Japon vakfında saat 15.30 a kadar bizimle birlikte bir arkadaşın bulunması ve düğün hikayemizi oluşturması. 3.Bu isteklerime ek olarak bir de akşam 19.30-22.00 arası Çevre sokaktaki Behzat Restaurantta fotoğraf çekimi
F Ferah G.
merhabalar nişan fotoğraf çekimi için fiyat araştırması yapmaktayım aralık ayı için düşünüyorum çekimleri nişanımız oldu fakat fotoğraf çekimi için acele etmediğimizden dolayı belirli bir tarih de belirlemedik yani sizlerinde tarihlerine (haftasonu olması şartıyla) uyumluluk gösterebiliriz, dış mekan olarak aralık ayı olduğundan dolayı abant yedigöller diye düşündüm fakat istanbul içinde de tavsiye edebileceğiniz mekanlar var ise paylaşmanızı isterim (kundura fabrikası) çok fazla detaylı bir proje istemiyorum çünkü sonrasında kına ve düğün geleceği için tekrardan çekim olacak umarım anlaşabildiğimiz arkadaşımızla devamı gelecek olan çekimleri de birlikte yaparız :)
B Buğra K.
Merhaba, 3 Haziran Cuma günü açık havada, sahil-orman gibi doğal bir ortamda dış çekim yaptırmak istiyoruz. Gelinlik-damatlık giymeyeceğiz, onun yerine beyaz-krem renklerinde daha soft kıyafetler tercih edeceğiz. Bizim için önemli olan o an yaşadığımız duyguları, mutluluğumuzu ve eğlencemizi fotoğraflara ve videolara yansıtmak. Sizden duygusal ve eğlenceli bir fotoğraf çekimi, yine eğlenceli bir klip oluşturmak için de video çekimi talep ediyoruz. Çekim sonrasında tüm düzenlenmiş fotoğrafları dijital olarak ve videoları bir klip halinde almak istiyoruz. Çekim mekanı, saati ve fiyatınızı içeren paket bilgileriniz hakkında dönüşlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler...
K Kemal D.
6 Mayıs Cumartesi, yaklaşık 11:00 ile 16:00 arası (, daha kısa da olabilir, daha uzun olmaz) Gelin kuaför, gelin hazırlık evreleri. düğün mekanı girişi önden 17:30 gibi gideceğiz. 17:30 - 18:30 arası düğün mekanında fotoğraf çekimi. Düğün: 19:30 - 23:15 arası fotoğraf, video (çekilip montaj ile alacağız arka arkaya hikaye gibi) düğün hikayesi (reels modunda), drone çekimi istemiyoruz. Full düğün videosundan ziyade parça parça olabilir. Düğünde nikah, pasta kesimi takı merasimi, kına da olacak. 23:30 sonrası after party düşünüyoruz. Eğer ücret uygun olursa 23:30 - 01:30 arası gibi de after party fotoğraf çekimi ve bir iki video olabilir.
Ö Özge
Düğün hikayesi istiyorum düğünün başından sonuna kadar düğün öncesinden başlanan videolardan istiyorum.Düğünden önce farklı kıyafetlerle çekilen bir video daha istiyorum.Etkinlik mekanında çekim istiyorum bunun yanında dış mekanda da istiyorum kapadokya çok istiyorum fakat fiyatlar nasıl olur bilmiyorum çok fazla gelirse yedigöllerde olabilir bu arada tavsiyelerede açığım. Bütçem 2000 TL aşmasın. Her şey profesyonelce olsun ve fotoğraf çekimin yönlendirilmek istiyorum ne açıdan daha iyi çıktıgımızı karsı tarafın isteklerine göre çektirmek isterim.Dış çekim 12 mayısta olmayacak hikaye 12 mayısta olacak
A Asena Y.
Kına gecesi+Düğün+Dış çekim olacak.. Klip çekimleri Akşam davet çekimi Akşam aktüel video çekimi Kina gecesi fotoğraf çekimi Kına aktüel video çekimi Yapilacak çalışmalar * Kına gecesi fotoğraf çekimi * Kına gecesi video çekimi * Düğün günü fotoğraf çekimi * Düğün günü video çekimi * Düğün günü klip çekimi * Düğün günü drone çekimi * Farklı bir tarihte Dış çekim Teslim edilecekler ; * Tüm çekilen fotoğraflar yüksek çözünürlüklü * 100 adet fotoğraf baskısı * 1 adet teaser klip * 1 adet düğün  hikayesi klibi * Kına ve düğün günü uzun video (yüksek çzöünürlüklü )


Düğün Fotoğrafçısı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Düğün fotoğrafçısı seçerken nelere dikkat edilmeli? Düğün albümü nasıl olmalı? Düğün fotoğraf çekimleri için düğün fotoğraf mekanları seçimi ve çok daha fazlası... Daha önceleri bir düğün organizasyonunun olmazsa olmazı arasında yer alan düğün fotoğrafçısı, son zamanlarda düğün öncesi ya da düğün sonrası dış mekan çekimi için de fazlasıyla tercih ediliyor. Bu özel günlerden size kalan tüm anıların en iyi şekilde kayıt edilmesini ve arşivlenmesini istemek ise en doğal hakkınız. Tam da bu noktada, bu yazımız gelin damat fotoğrafçısı seçimi yaparken çok işinize yarayacak.

Düğün fotoğrafçısı ve düğün dış çekim fiyatları neye göre değişiyor?

gigbi.com'da yer alan ve sizin için en güzel düğün fotoğraflarını çeken profesyoneller farklı fiyat aralıklarında düğün dış çekim fiyatları sunuyor. Oluşturacağınız taleplerde belirteceğiniz fiyat aralığına uygun profesyoneller ile eşleştirilir ve bütçenize göre bir düğün fotoğrafçısı bulabilirsiniz. Dış mekan çekimi ve düğün fotoğraf paket fiyatları belirlenirken kaç saat ve kaç farklı mekanda çekim yapılacağı, içeriğe video ve drone ile havadan çekimin dahil olup olmadığı ve benzeri birçok faktöre göre değişkenlik göstermektedir. O nedenle, hayalinizde dış mekan çekimini netleştirdikten sonra en az 3 farklı düğün fotoğrafçısından teklif alarak, düğün dış çekim fiyatları konusunda daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Dış çekim mekanları seçimi:

Düğünden önce yapılan ve size en güzel gününüzü hatırlatacak düğün dış çekim fotoğrafları genellikle açık alanlarda tercih ediliyor. Dış çekim mekanlarını seçerken düğün fotoğrafçısının çekim yapacağı yerlere hakim olduğundan ve daha önce bu mekanlarda düğün çekimleri yaptığından emin olmanız gerekiyor. Bu sebeple mutlaka inceleyeceğiniz düğün fotoğrafçılarının geçmiş çalışmalarına bakmalı ve hangi mekanlara hakim olduğunu bilmelisiniz.

Düğün fotoğrafçısı seçimi sonrası düğün albümü oluşturulması süreci

Çekim sonrası düğün fotoğrafçısından isteyebileceğiniz birçok düğün albümü çeşitleri mevcut. Dijital düğün albümü, panoramik düğün albümü bunlardan sadece birkaçı. Düğün fotoğrafçısı için talebinizi oluştururken mutlaka çekim sonrası istediğiniz düğün albümü baskı mı olacak? Dijital mi olacak seçeneklerini de işaretlemelisiniz. Düğün albümü teslim tarihini, düğün fotoğrafçısı ile görüşürken mutlaka netleştir ve alacağın hizmetleri ve düğün fotoğraf paketi için yaptığın ödemeyi bir sözleşme ile garanti altına almalısın.

Trash The Dress Çekimi Nedir?

Trash the dress etkinliklerini yapmak isteyen çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor. Klasik düğün fotoğraflarından sıkılıp daha unutulmaz ve eğlenceli çekimleri düşünen çiftlerin tercihi Trash the dress’in Türkçe karşılığı “elbiseyi çöpe at” anlamına geliyor. Genellikle düğün sonrasında yapılan bu çekimlerde çiftlerimiz; denizde suyun içinde, kumsalda, kayalıklar üzerinde olabiliyor. Hatta paraşütle atlama gibi extrem sporlarla bile bu çekimler yapılabiliyor! :)

Save The Date Çekimi Nedir?

Save the date, "tarihi kaydet" anlamına gelmektedir. Son zamanlarda evlenecek olan çiftlerin tercih ettiği bir konsept. Tüm evlilik hazırlıklarınız bitti, nikah tarihini aldınız. Eskiden nikah tarihi alan çiftler bu tarihin yazılı olduğu kağıdın fotoğrafını çeker ve paylaşırlardı. Günümüzde ise bunun yerine, Save the Date çekimleri artış gösteriyor. Bu yöntem ile sevdiklerinize, "düğünümüz var başka bir plan yapmayın ve tarihimizi kaydedin" anlamında bir mesaj vermiş oluyorsunuz. :) Save the Date genellikle nikah tarihinden 3 ay önce yapılmalıdır ki davetlilere nikahı duyurmak için yeterli bir zamanınız olsun ve nikah telaşı başlamadan çekimleri rahat bir şekilde gerçekleştirebilin.

Düğün fotoğrafçısı ekipmanları nelerdir?

Fotoğraf çekimi hakkında hiç bilgi sahibi değilseniz ve iyi bir düğün fotoğrafçısı seçmek istiyorsanız bu yazımız tam da size göre. Düğün fotoğraf çekimi için gerekli ekipmanlar hakkında bir ön bilgilendirme, bilmenizde fayda var.

Flaş: Eğer sadece dış mekan çekimi yaptıracaksanız, normal şartlarda flaşa ihtiyaç olmayacaktır. Ancak harici flaş kullanmak çok karanlık ortamlarda işinize yarayacaktır. Ayrıca sert gölgeleri yumuşatmak için de fotoğrafçınız flaş kullanacaktır.

Difüzör ve reflektör: Reflektör: Gümüş ve altın kısımlarıyla dolgu ışığı olarak kullanılıp gölgeleri yumuşatmak için kullanır. Beyaz difüzör kısmı ile ise yüze gelen sert güneş ışığını yumuşatmaya yara

Hafıza kartları: Düğün fotoğrafçınızın mutlaka yedek hafıza kartları yanında bulunmalıdır. Bunun birinci sebebi çekim sırasında kart hafızasının dolması, ikincisi ise kartın çekim esnasında bozulması. Bu sebeple fotoğrafçınızın mutlaka anında yedek kartlar getirdiğinden emin olun.

Tripod/Monopod: Tripod veya monopod özellikle düşük hızlı enstantaneler için hayati olabilmektedir. Işığın az olduğu düğün salonları, kapalı mekanlar ya da akşam çekimlerinde fotoğrafçınızın çok işine yarayacak ekipmanların başında geliyor.

Düğün Fotoğrafçısı ile Birbirinden Güzel Dış Mekan Fotoğraf Çekimi Fikirleri ve Örnekleri

Düğün fotoğrafçısı ile nişan, düğün, hamilelik konseptli fotoğraf çekimleri dış mekanlarda sıklıkla yapılıyor. Havanın güzel olduğu günler daha çok tercih edilse de karların arasında bile güzel çekimler yapılabiliyor. Dış mekan fotoğraf çekimi yapacaksanız ve fikir arıyorsanız yazımızın devamını okumalısınız.

Dış Mekan Fotoğraf Çekimi İçin Harika Fikirler

Dış mekan fotoğraf çekimleri hemen hemen bütün fotoğraf konseptleri için idealdir. İyi bir düğün fotoğrafçısı ile dış mekanda manzaraya karşı çok güzel pozlar çektirebilirsiniz. Profesyonel ya da amatör fotoğraflar çektirecekseniz dış mekan fotoğraf çekimi için farklı şeyler deneyebilirsiniz.

Su Altı Fotoğrafları

Su altı çekimleri her zaman dikkat çekici ve göz alıcı görünür. Eğer insanları fotoğraflarınızla büyülemek istiyorsanız su altı çekimi yapabilirsiniz. Su altı çekimi yapacaksanız giyeceğiniz kıyafetin alabileceği hasarı da planlamalısınız. Çekimden sonra kuru temizlemeye verip güzelce temizlenmesini sağlamalısınız. Ayrıca çekim esnasında elbisenizin bir yere takılıp yırtılma imkanı da var. Giyeceğiniz elbiseyi kiralayacaksanız su altı çekimi yaparken çok dikkatli olmalısınız.

Arkadaşlarla Düğün Fotoğraf Çekimi

Arkadaşlarla yapılan fotoğraf çekimleri her zaman çok eğlenceli olur. Stresinizi atmanız da daha kolaylaşır. Arkadaşlarınızı fotoğraf çekimine davet ederek onlarla da güzel kareler çekebilirsiniz. Eğer nedimeniz olacak arkadaşlarınız varsa onlardan aynı renk elbise giymelerini isteyebilirsiniz. Aynı renk elbiseleri giymiş arkadaşlarınız düğün fotoğraflarında çok hoş görünecekler.

Gece Fotoğraf Çekimi

Dış mekan çekimleri hep gündüz yapılır. Gece yapılan düğün fotoğraf çekimlerine pek rastlanılmaz. Eğer farklı düğün fotoğraflarınız olsun istiyorsanız gece de düğün çekimi yapabilirsiniz. Elbette bütün fotoğraflarınızı gece çektirmeyin ama gece de birkaç gelin damat pozu çektirmenizi tavsiye ediyoruz. Işıkların altında çekilmiş bu fotoğraflar kendiliğinden romantik görünecektir. Kışın karanlıkta, karlar arasında da güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Balonlarla Dış Mekan Fotoğraf Çekimi

Balonlarla dış mekan fotoğraf çekimi yapmak son yıllarda oldukça popüler bir hale geldi. Genellikle çiftler rengarenk balonları ellerinde tutarak ya da bir yere bağlayarak poz veriyorlar. Siz balonlarla biraz değişik bir dış çekim yapabilirsiniz. Mickey ve Minnie Mouse balonları alarak onlarla eğlenceli düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz.

Düğün Fotoğrafları İçin Fikirler

Düğün fotoğrafı çektirmek, en az düğüne hazırlanma süreci kadar önemlidir. Emek vererek hazırlık yaptığınız düğününüzü ilerleyen yıllarda da güzel hatırlayabilmek için onu ölümsüzleştirecek fotoğraflara ihtiyacınız var. Düğün hazırlıklarınız devam ederken nasıl düğün fotoğrafları çektireceğiniz ile ilgili bir karara varmadıysanız işte size fikir verebilecek en iyi düğün fotoğrafları..

Birlikte bir hayata adım attığınız güne özel fotoğraflar, hayatınız boyunca dönüp dönüp bakacağınız, çocuklarınıza ve hatta torunlarınıza göstereceğiniz anılardan oluşuyor. İşte tam da bu yüzden düğün fotoğrafları, evlilik hazırlıkları arasında önemli bir yere sahip oluyor.

Düğün Fotoğrafları Arka Planı Önemli

Düğün fotoğraflarında arka plan genellikle önem taşır. Bu açıdan manzarası ya da anlamı güzel olan yerlerde fotoğraf çektirmek çok daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlar. Son yıllarda moda olan yol manzaralı fotoğraflar, birçok çiftin tercih ettiği temalar arasında yer alıyor. Evlilik, beraber çıkılan bir yol olduğu için böyle bir anlama sahip düğün fotoğrafı ideal olabilir.

Kış Mevsimi İçin Kar Konsepti

Eğer kış mevsiminde düğün yapacaksanız kesinlikle karlar altında bir düğün fotoğrafı edinmelisiniz. Bembeyaz kar altında oldukça romantik ve anlamlı pozlara ulaşabilirsiniz.

Düğün Fotoğraflarında Doğallık

Düğün fotoğraflarında poz vermekten çok, doğal hallerinizin yakalanmasını isteyebilirsiniz. Böylece sevginizi fotoğraflara çok daha güzel bir şekilde yansıtabilir ve o mutlu anlarınızın ölümsüzleşmesini sağlayabilirsiniz. Gülerken, konuşurken, sarılırken çekilen doğal pozlar en iyi düğün fotoğrafları arasında yer alıyor.

Denizde Düğün Fotoğrafı Çekimi

Yine son dönemde moda olan denizde fotoğraf çektirme trendi, düğün fotoğraflarında farklılık arayanlar için ideal. Ancak elbette bu fotoğrafları düğünden sonra vermeniz gerekiyor. Eğer gelinliğin ve damatlığın akıbetini çok da umursamıyorsanız denize girerek, birbirinize sırılsıklam aşık olduğunuzu düğün fotoğrafınıza yansıtabilirsiniz.

Mimari Yapılarda

Şık mekanlarda çekilen fotoğraflar oldukça profesyonel bir sonuç çıkarıyor. Geniş merdivenler, çarpıcı mimari yapılar, tarihi mekanlar düğün fotoğrafları için en ideal yerler.

Düğün Esnasında

Düğün esnasında çekilen fotoğraflar da oldukça güzel görünüyor. Nikah kıyıldıktan sonra çekilen kutlama fotoğrafları o anki sevincinizi ve mutluluğunuzu ölümsüzleştirmek için en iyi anlardan biri.

Yağmur Altında

Kar manzarasının yanı sıra yağmur altında fotoğraf çekilmek de oldukça romantik. Düğün günü hava bozuksa ve yağmurluysa moralinizi bozmanıza hiç ama hiç gerek yok. Bunu fırsata çevirerek birbirinden harika yağmur altında romantik pozlar verebilir ve bu muhteşem anı sonsuza dek ölümsüzleştirebilirsiniz. Bu tarz düğün fotoğrafları sanat eseri gibi durduğundan evinize tablo olarak da asabilirsiniz.

Manzaralı Alanlarda

Manzarası güzel bölgelerde de romantik fotoğraflar çekilebilir. Muhteşem gökyüzü ve dağ manzarasına sahip bir tepede harika düğün fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Çiçek Tarlasında

Eğer kır düğünü yapacaksanız böyle bir çiçek tarlasında muhteşem düğün fotoğrafları elde edebilirsiniz. Sapsarı, pembe, kırmızı veya rengarenk çiçeklerin olduğu bir tarla en iyi düğün fotoğrafları için ideal yerlerden biri.

Araba Üzerinde Düğün Fotoğrafları

Vintage düğün temalarında kullanılan araba detayları da harika görünüyor. İster klasik arabalarla isterseniz de kır düğününü çağrıştıran romantik araba modelleri ile harika düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz.

Düğün Albümü Nedir? Nasıl Yapılır?

Hayatınızın en özel günü olan düğün gününüz, birkaç saat içinde olup bitiyor olsa bile, iyi bir düğün fotoğrafçısı dış mekan fotoğrafları ile ölümsüzleşir. İlerde çocuklarınıza ve hatta torunlarınıza göstereceğiniz bu albüm hayatınızın en güzel anısı olarak kalacak. Peki çok özel bir anlamı olan düğün albümü nasıl hazırlanır? İşte düğün albümü içerisinde olması gerekenler.

Düğün Albümü Nedir?

Düğün günü boyunca profesyonel bir düğün fotoğrafçısı sizin her anınızı fotoğraflar. Tüm fotoğraflar ise harika bir düğün albümü içerisinde bir araya getirilir. Bu albüm düğün gününüzle ilgili her detaya sahiptir ve açıp baktığınızda o günü tekrar tekrar yaşarsınız. Hayatınızın en önemli gününü bu şekilde ölümsüzleştirmek için mutlaka bir düğün albümü hazırlamalısınız.

Düğün Albümü Hazırlık Aşaması

Düğününüze hazırlanırken büyük bir heyecan içerisinde olursunuz. Gelin ve damat ayrı odalarda bu büyük gün için hazırlanmaya başlar. Bu esnada yakınlarınız size yardım etmeye ve heyecanınızı dizginlemeye çalışır. Bütün bu anlar en az düğün anı kadar önemli ve özeldir. Ve o günün bütün detayları son derece önem taşır. Düğün albümü düğününüze nasıl hazırlandığınızın tüm detaylarını mutlaka içermelidir. Doğal ve samimi pozlardan oluşan bir düğün albümü size harika bir anı olarak kalacaktır.

Düğün Anı

Mekana giriş yaptığınız an, davetlilerin sizi gördükleri andaki yüz ifadesi, sizin mutluluğunuz, ilk dans ve en önemlisi de nikah kıyılma anı bu albümde yer alması gereken en önemli kısımlardır. Düğün esnasında çekilecek olan bu fotoğraflar düğününüzün genel görünümünü büyük ölçüde albüme yansıtır.

Özel Düğün Fotoğrafları

Düğünden önce çekilecek olan gelin damat fotoğrafları da düğün albümü için son derece önemlidir. Samimi ve doğal pozlar ve birbirinize sevginizi gösterdiğiniz özel anlar fotoğraflanarak albümün en güzel köşesinde yerini alır. Bu kısımlar en çok duygusal etki taşıyan kısımlardan biridir. Düğün karmaşası ve stresi içinde birbirinize vakit ayırabileceğiniz tek yer bu özel fotoğrafların çekildiği anlar olacaktır.

Aile ve Arkadaşlar

Düğününüzdeki en önemli kısım kesinlikle aileniz ve arkadaşlarınızın yüzüne yansıyan mutluluktur. Düğün öncesinde de düğün esnasında da mutluluğunuza dahil olmak ve sizi stresli anlarınızda rahatlamak isteyen yakınlarınız olacaktır. Bu anların fotoğraflara yansıması ise bambaşka bir duygusal etki yaratır. Siz hazırlanırken çekilen eğlenceli fotoğraflar albümdeki yüzünüzü gülümsetecek en güzel kısımları oluşturur.

Tüm Detaylar

Düğün albümü içerisinde mutlaka düğününüz ile ilgili her bir detay yer almalı. Aylarca hazırlandığınız ve her bir detayı kendi emeğinizle oluşturduğunuz düğününüzün tüm ayrıntılarını bu albüm sayesinde görebileceksiniz. Bunun için çiçeğinizden sandalye süslerine, ayakkabılarınızdan yüzüklerinize kadar her bir detayın fotoğraflandığından emin olun.

Kapak Tasarımı

Düğün albümünüzün tasarımı tamamen size özel ve sizin zevkinize uygun olmalı. Üzerinde isimleriniz ve düğün tarihiniz mutlaka yer almalı. Kapakta da fotoğrafın yer alması tamamen isteğinize bağlı.

Siyah-beyaz fotoğraflar albüme mutlaka eklenmeli

Düğün albümlerinin olmazsa olmazı siyah ve beyaz fotoğraflardır. Hem romantik hem de nostaljik bir görüntü yakalamak için siz de bu tarz fotoğraflara şans verebilirsiniz.

Renkli aksesuar kullanımı

Renkli çiçekler veya balonlar düğün fotoğraflarınızı daha etkileyici hale getirmenize yardımcı olacaktır.

Düğün Albümü Fiyatları, Çeşitleri ve Fikirleri

Anıları canlı tutmanın en güzel yolu onları ölümsüzleştirmektir. Düğün fotoğrafları çekimi için  bir fotoğrafçıyla çalışırsanız o size oldukça kaliteli fotoğraflar verecektir. Düğün fotoğraflarınızı saklamak ve evinize gelen misafirlere göstermek için bir düğün albümü satın alabilirsiniz. Düğün albümü fiyatları hakkında bilgi alarak kendinize bir düğün albümü temin edebilirsiniz.

Düğün Albümü Fiyatları

Düğün albümü fiyatları, albümün büyüklüğüne, fotoğraf kapasitesine, kalitesine ve kapağındaki baskıya göre değişiyor. İhtiyacınız olan albümü fotoğrafçılardan satın alabilirsiniz. Ayrıca bazı düğün fotoğrafçıları, fotoğrafları albümün içinde size teslim ediyorlar.

Yatay Çerçeve Baskılı Düğün Albümü

Düğün albümünüzün kapağına en sevdiğiniz fotoğraflarınızı bastırabilirsiniz. Albüm kapağınıza çerçeve görünümlü bir efekt verdirebilirsiniz. Gri arka fonlu albüm kapakları çok daha şık duracaktır ancak yine de istediğiniz rengi tercih edebilirsiniz.

Kenarları Desenli Fotoğraf Albümü

Albümünüzün kapağında desenler olsun istiyorsanız bu tarz bir albüm kapağı yaptırabilirsiniz. Büyük bir fotoğraf albümünün kapağının ortasına sizin ve eşinizin bir fotoğrafını koydurabilir, fotoğrafın altına isimlerinizi ve düğün tarihini yazdırabilirsiniz.

Albüm Kapağının Üstüne Tam Sayfa Baskı

Albüm kapağınızın üzerine sizin ve eşinizin en sevdiğiniz fotoğrafını bastırabilirsiniz. Bu tarz bir albüm kapağı genellikle panaromik albümler için tercih ediliyor. Albüm kapağınız deri olursa böyle fotoğraflar çok daha şık duruyor. Eğer isterseniz albümün arkasına da aynı fotoğrafı ya da başka bir fotoğrafı bastırabilirsiniz.

Sade Düğün Albümü

Sade bir tasarıma sahip olan bu düğün albümü, diğer albümlere nazaran çok daha uygun ücretli olacaktır. Albümün üzerine fotoğraf bastırmazsanız ve sade bir tasarım yaptırırsanız uygun fiyata albüm yaptırabilirsiniz.

Düğün Albümü Fiyatları

Düğün albümü fiyatları albümünüzün tasarımına, büyüklüğüne, sayfa sayısına, kullanılan malzemeye göre değişiyor. Standart bir düğün albümü 50-60 TL'den başlayıp 250-300 TL'ye kadar çıkabiliyor. Eğer şehrinizdeki düğün fotoğrafçılarından ücretsiz fiyat teklifi alarak daha detaylı bir araştırma yapmak isterseniz, şehrinizi seçerek, en iyi düğün fotoğrafçısı profillerini inceleyebilir, ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz.

En İyi Düğün Fotoğrafı Dış Çekim Aksesuarları

Dış çekim aksesuarları daha sağlıklı ve kaliteli bir çekim için gerçekten büyük önem taşıyor. Düğün hazırlığında öncelikli olarak kalıcı olması düşünülen fotoğraflar, insanların hatıralarında her zaman yer alacaktır. Çekim kalitesi ve kullanılan malzemeler, sonucun daha olumlu olmasına katkı sağlayabilir.

Dış çekim aksesuarları bir düğünün en özel anını ölümsüzleştirmek için gerekli malzemeleri temsil ediyor. Son dönemlerde çekim teknolojisi geliştiği gibi, kullanılan aparat aksesuarları ve malzemeler, gerçekten olumlu sonuç için iyi bir zemin hazırlamış durumda.

Dış Mekan Fotoğraf Çekimi İçin Salıncak

Özellikle damat ve gelin mutlu anlarını ölümsüzleştirmek isterler. Gelinin bir salıncak üzerinde durması, klasik bir görüntüdür fakat halen ilgi çeken bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Düğün öncesinde fotoğraf tercihleri içerisinde, salıncak gerçekten iyi bir alternatif oluşturabilir.

Manzara Fotoğraf Çekimleri

Düğün fotoğraflarının tercih edileceği yerin manzarası da önemlidir. Bu konuda çok şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Birbirinden güzel manzaralı bölgelerimiz, düğün öncesi hazırlıklara gerçekten iyi bir alt yapı oluşturmaktadır. Burada daha güzel görünme fırsatını bulan gelin adayları için, düğün fotoğrafçısı ile bu çekimin çok daha özel ve anlamlı olduğunu söylemek mümkündür.

Fotoğraf Çekim Malzemeleri

Fotoğraf çekmek bir uzman işi olduğu gibi, çekim kalitesini artıracak çözümler içerisinde, malzemeler önemli bir yer tutuyor. Daha kaliteli bir fotoğraf çekebilmek için, gerçekten son dönemde bu sektörde olağanüstü malzemeler piyasaya sürülmüş durumda. Kaliteli malzeme kullanan düğün fotoğrafçısı, sonucu memnuniyet duyulacak çalışmaları dikkat çekmektedir.

Düğün Fotoğrafları Dış Çekim

Dış çekim ile birlikte düğün fotoğraflarının oluşması, bir geleneğin önemli bir parçasıdır. İnsanların ömür boyu sürecek bir mutluluğa adım atma esnasında, o anları dondurması ve ölümsüz hale getirmesi gerçekten iyi bir fırsat oluşturmaktadır.

Gelin Damat Dış Çekim Teknikleri

Uzmanlar çekim konusunda çok becerikli çalışmalar yapıyorlar. Hem gelin hem de damat bu çekimler esnasında olağanüstü görüntüler oluşturabiliyorlar. Hiç kuşku yok ki çekim teknikleri ve kullanılan yöntemler, burada olumlu sonuçları ile beraber bu çalışmaya katkı sağlıyor.

Dış Çekim Unsurları

Dış çekim daha sağlıklı olsun istiyorsanız, aparat ve unsurlar burada çok önemlidir. Fotoğraf makinesini tamamlayan farklı özelliğe sahip unsurlar, çekim kalitesine de önemli derecede katkı yapmaktadır.

Düğün Fotoğraf Aksesuarları ve Güzel Düğün Fotoğraf Temaları

Düğün fotoğraflarında her şeyden önce fotoğraf çekim kalitesi ve konseptler çok önemlidir. Artık sadece gelin ve damat yana yana durup gülümsemekten öteye geçen çekimler ön plana çıkıyor. Düğün fotoğraf aksesuarları da bu noktada mutlu çiftlerin kurtarıcı oluyor.

Düğün Fotoğraf Aksesuarları

Albümlerdeki fotoğraflarınız birbirine benzesin istemiyorsanız ve profesyonel fotoğrafçınız sizi yönlendirmiyorsa dersinizi çalışıp gitmelisiniz demektir. Bunun için tema seçiminiz ve kullanmak istediğiniz düğün fotoğraf aksesuarlarını sizin belirlemeniz gerekiyor.

Çiçekli Çerçeveler

Vintage görünümlü fotoğraflar için, gelin ve damatlığa yakışacak çiçeklerle süslü çerçevelerden faydalanabilirsiniz.

Konuşma Balonları

Fotoğraf çekimi aksesuarları arasında en gözde olanı konuşma balonlarının yazı fontunu istediğiniz gibi çekebilir ve dilediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.

Renkli Balonlar

Dış çekimlerde görsele renk ve enerji katan renkli balonların kullanımı, çekiminizi daha eğlenceli hale getirecek.

Gelin Çiçeği

Fotoğraf çekimlerinizde gelin çiçeğinin ön plana çıktığı fotoğrafları da unutmamak lazım.

Gelin Ayakkabısı

Gelin ayakkabıları denilince akla sadece altına isim yazmak gelmesin. Düğün fotoğrafı aksesuarları olarak da gelin ayakkabıları çok hoş duruyor, haksız mıyız?

Şemsiye

Siyah beyaz fotoğraflar kesinlikle çok güzel uyum sağlayan, şemsiyeleri de kullanmanızı öneririz. Özellikle de dantelli olanları.

Yağmur ile daha romantik anlar yaşayabilirsiniz

Yağmurlu bir hava çoğu kişinin gözünü korkutabilir. Ama hem farklı hem de romantik olmak istiyorsanız, yağmur konsepti size masalsı bir an yaratacaktır.

Baloncuklar

Çocukluğumuzdan beri sevdiğimiz baloncuklara düğün çekiminizde yer vermeye ne dersiniz?

Eğlenceden de vazgeçmemeli

Günümüzde tercih edilen büyük ve renkli gözlüklü düğün fotoğrafı aksesuarları, fotoğrafa bakanları tebessüm ettirecek türden.

Zombi Düğünü

Farklı düğün fotoğraf temaları arayanlara, şaşırtıcı bir alternatif.

Düğün Hikayesi Teması

Düğüne girişinizin bir kapısı niteliğinde olan karşılaşma anı fotoğrafları da çok sevilmektedir. Rengarenk kumaşlarla hazırlanan kapılar, gelin ve damatlığın minimal tasarımına uyum sağlamaktadır.

Sıradışı Düğün Fotoğrafları

Düğün fotoğrafları, hayatınızın en özel günü olan düğün gününüzü ölümsüzleştiren ve ilerleyen yıllarda göz gezdirerek o güne dair anılarını tekrar tekrar yaşamanızı sağlayan fotoğraflardır. Eğer siz de klasik düğün pozlarından sıkıldıysanız düğün günü çekileceğiniz eğlenceli ve sıradışı düğün fotoğrafları ile bu günü ölümsüzleştirebilirsiniz.

Sıradışı düğün fotoğrafları için yaratıcı fikirler

Düğün heyecanı ve telaşı içerisinde o günün tadını çok çıkaramasanız bile düğün fotoğraflarınıza bakarak ne kadar güzel bir gün geçirdiğinizi görebilirsiniz. Düğün fotoğrafı modası her geçen gün gelişiyor ve çiftlere çok farklı seçenekler sunuyor. Düğün temasına göre belirlenebilen düğün fotoğrafları farklı mekan kullanımı, farklı kompozisyonlar ve objelerle çiftlerin isteklerine göre çekiliyor. Son dönemde klasik fotoğraflar çekmek istemeyen birçok çift oldukça sıra dışı düğün fotoğrafları çektirmeye başladı. İşte size en güzel sıradışı düğün fotoğrafları için örnekler:

Kim demiş düğün fotoğrafları eğlenceli olamaz diye?

Her zaman romantik pozlar vermek zorunda değilsiniz. İşte minimal bir manzara ve hayvan maskeleriyle poz veren bu çift gibi alışılmadık düğün pozları da verebilirsiniz.

Beatles sevenler için gelsin

Beatles grubunun hayranı olan bu çift de albüm kapaklarındaki pozun aynısını vererek sıra dışı bir fotoğraf oluşturmuş. Siz de son dönemlerin modası olan albüm kapağı ya da film afişlerindeki pozları vererek fakrlı fotoğraflara imza atabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir aşk filminin afişindeki pozun aynısını verebilirsiniz.

Alırım ayağımın altına mı dedi gelin ilk günden?

Esprili düğün fotoğrafları da son birkaç yıldır çiftlerin en tercih ettiği fotoğraflar arasında yer alıyor. Gelininin damadı ve yakın arkadaşlarını ezmek üzere olduğu bu fotoğraf da bu trende bir örnek.

Damadın kaçmasına izin vermeyin!

Damadı evliliğe zor ikna ettiyseniz bu düğün fotoğrafı tam da size göre. Arkadaşlarınızdan yardım alarak çektirebileceğiniz bu fotoğrafı ilerleyen yıllarda her gördüğünüze gülme krizine girebilirsiniz.

Sıradışı romantizm arayanlardan mısınız?

Sıra dışı fotoğraflar her zaman komik olmalı diye bir kural yok elbette. Bu farklı ama oldukça romantik fotoğraf da buna en güzel örnek. Birbirinize yürürken ki halinizin de fotoğraf yansıdığı bu romantik fotoğrafı çerçevelettirip bir sanat eseri gibi evinize asabilirsiniz.

Gerçekten mutluluktan uçanlara gelsin

Sıradışı düğün fotoğrafları arasında en alışılmadık poz bu olsa gerek. Genellikle damat arkadaşları tarafından havaya atılır. Ancak farklılık yapmak isteyen bu çift, gelini havaya atmaya karar vermiş ve ortaya çok eğlenceli bir düğün fotoğrafı çıkmış.

Fantastik bilimkurgu tutkunlarını da unutmadık

Son dönem düğün fotoğrafı modası da bu tarz fantastik pozlardan oluşuyor. Bir dinazorun düğünü basması kompozisyonuna sahip bu düğün fotoğrafı da çok eğlenceli ve oldukça sıradışı.

Doğallıktan vazgeçemeyenlere

Düğün fotoğraflarında sıradışılığı doğal bir şekilde yakalamış bu çift de poz vermeyi unutup ördeklerle uğraşıyor gibi görünüyor. Siz de farklı pozlara ulaşmak için daha doğal hallerden faydalanmayı seçebilirsiniz.

Star Wars sevginizi bir tık daha öteye taşımaya ne dersiniz?

Star Wars gibi fantastik filmlerin hayranı bir çiftseniz bu düğün fotoğrafı çok hoşunuza gidecek.

Kış Düğün Fotoğrafları Fikirleri Ve Örnekleri

Klasiklerden nefret ederim, herkesin sevdiği şeyler de sevmek zorunda değilim, ben kış geliniyim, karlar, buzlar, soğuk havada dik dururum diyen insanlardansanız ve kış düğün fotoğrafları konusunda endişeleriniz varsa, size güzel örneklerle kış gelini nasıl olur anlatalım.

Kış Düğün Fotoğrafları Yer Seçimleri

Kış düğün fotoğrafları çektirecek arkadaşlar, düğün fotoğrafçısı ile yer seçimlerini dikkatli yapmalıdır, hava durumunun çok çabuk değişkenlik göstereceği yerler seçilmemeli ve rüzgarın etkisiyle fotoğraflarınız bir fiyaskoya dönüşmemelidir.

Yine De Deniz Görsün

Düğün fotoğrafçısı ile vapur üstündeki fotoğraflar kış düğün fotoğraflarına güzel önerilerden biri olabilmektedir.

Karlar Prensesi

Kış dediğimiz zaman kar olmazsa olmazdır fotoğraflarda, bir merdiven ve arka alanda kurumuş dalların yanından sımsıcak bir öpüşme sahnesi, bir filmin karesini anımsatacak.

Sonbaharın Hala Yaşandığı Yerler

Sonbaharın yaşandığı yerlerin seçimleri kış düğün fotoğrafları için tercih edilebilir. Yaprakların ve yeşilin farkı tonları arasında güzel bir uyum sağlanabilir.

Yaprak Dökümü

Yukarıdan çekilen fotoğrafların daha estetik göründüğü bir gerçek, kışın yaprakların kuruması ve gül yaprakları ile gösterdiği uyumu fotoğraf karesine ekleyebilirsiniz.

Farklı Yer Seçimleri Kışı Anlatır

Kış düğün fotoğrafları sadece kar ve kurumuş yapraklardan ibaret değildir, farklı yer seçimleriyle de kışın etkisini gösterebilirsiniz, balonların kullanımı ile soğuk havaya sıcak renkler katabilirsiniz.

Vapur Vazgeçilmezdir

İstanbul'da yaşayıp da vapurda fotoğraf çekilmemiş insan yoktur. Kış düğün fotoğraflarındaki önerilerimizden biri de vapur üstünde, arkanızda deniz ve belki kar tanelerinin güzel etkisini bile yakalayabilirsiniz.

Yağmur Altında Aşk Başkadır

Arka planda küçük beyaz pırıltılar, sokak lambalarının etkisi ve yağmurun şemsiye ile uyumu fotoğraflarınızda harika etkiler yaratacaktır.

Yapraklar Gelinliğiniz Süslesin

Üst çekimlerin etkisi, tüm alana hakim olması ve farklı bir görünüş sağlamasıdır. Kurumuş yaprakları fotoğraf üzerindeki etkisi tam bir nostalji yaratmaktadır.

Kız Kulesi Konsepti

Kız kulesi hikayesi ve görseliyle mükemmel kış düğün fotoğrafı olacak türdendir. Biraz martı, biraz gri İstanbul, kışın sakinliği ve huzurunu sizlere yaşatacaktır.

Farklı Renklerin Dansı

Merdivenler, arkada var olan renkli tozların etkisi, yaprakların tür tür renkleriyle, arka plandaki alan derinliği gibi pek çok detayla, bir sinema filminden alınmış fotoğraflar elde edeceksiniz.

Açık Hava, Dış Mekan Fotoğraf Çekimi Fiyatları

Çoğunlukla düğün fotoğrafçılığında kullanılsa da son yıllarda mezuniyet, nişan ve portre çekimleri de açık havada yapılmaya başladı. Açık hava fotoğraf çekimi fiyatları hakkında bilmek istediğiniz her şey bu yazıda...

Açık Hava Fotoğraf Çekimi Fiyatları

Kırda, ormanda, nehir kenarında, sonbaharın solmuş yapraklarının üzerinde, deniz kenarında, salıncakta, eskimiş bir kayıkta... Açık havanın sunduğu farklı olanakların kullanıldığı açık hava fotoğraf çekimi fiyatları pek çok unsura göre değişiklik göstermektedir. İşte o unsurlar ve fiyatlar...

Açık hava fotoğraf çekimi fiyatları değişiklik göstermektedir

Dış mekan çekim fiyatları konusunda farklı alternatifler bulunmaktadır. Fiyatlar 100-1500 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bu fiyat farklılığına sebep olan pek çok unsur bulunmaktadır.

Fotoğrafçılar açık hava fotoğraf çekimi fiyatları için farklı ücretler talep edebilir.

Fotoğrafçılar profesyonel ve amatör olarak ayrılmaktadır. Deneyim süresi, marka ve fotoğrafların kalitesi bir fotoğrafçıyı ön plana çıkaran unsurlardır ve fotoğrafçı müşterisinden kendi profesyonelliği doğrultusunda bir fiyat beklentisine sahiptir.

Çekimin saati

Fotoğraf çekimi bir saat de sürebilir, bütün bir gün de... Çekimin saati fotoğrafçının sizden isteyeceği ücretin değişmesine neden olabilir.

Formata göre farklı açık hava fotoğraf çekimi fiyatları

Fotoğrafçılar farklı paketler sunarlar müşterilerine... Bu paketler farklı fiyatlara sahiptir ve fiyatları değiştiren unsurlardan biri de fotoğrafın teslim edildiği formattır. Bazı paketlerde fotoğraflar sadece dijital ortam aracılığıyla aktarılırken bazı paketlerde panoramik albüm vs. olanağı sağlanmaktadır.

Açık hava fotoğraf çekimi mezuniyet için de tercih ediliyoe

Son yıllarda popülerleşen mezuniyet fotoğraf çekimi için fiyatlar düğün fotoğraf çekimine göre biraz daha uygundur. Bunun sebebi, çekimin daha kısa sürmesi olabilir. Açık hava fotoğraf çekim fiyatları 100-700 TL arasında değişmektedir.

Kişisel çekimlerde de açık hava fotoğrafçılığından faydalanılıyor

Açık hava fotoğraf çekimi, kişisel çekimlerde de tercih ediliyor. Portre fotoğraf çekimi için çoğunlukla orman, park, sahil kenarı, salıncaklar vs. seçiliyor.

Nişan fotoğrafları da açık havada yapılıyor

Doğayla iç içe kareler yakalamak için nişan fotoğraf çekiminde de açık hava kullanılıyor.

Dış Mekan Çekim Fiyatları - Düğün Fotoğrafları, Nişanda Fotoğraf Çekimi

Artık stüdyolar fotoğraf çekimlerinde eskisi kadar tercih edilmiyor. Daha gerçekçi ve samimi olması nedeniyle dış mekanlar düğün, nişan gibi özel gün çekimlerinin yeni gözdesi. Peki dış mekan çekim fiyatları neye göre değişiyor?

Düğün ve Nişan Dış Mekan Çekim Fiyatları

En özel anlarınızı ölümsüz kılacak bir fotoğraf çekimi hem heyecanınızı en iyi şekilde yansıtmalı hem de bütçenize uygun olmalıdır. Dış mekan çekim fiyatları hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulacaksınız.

Düğün İçin Dış Mekan Çekim Fiyatları

Mevsim ne olursa olsun düğünlerde dış mekan çekimleri daha revaçta. Gerek doğal ışıkta gerçekleştirilmesi gerekse samimi bir ortam yaratmaya daha müsait olması nedeniyle çiftler çekim tercihlerini dış mekanlardan yana kullanıyor. Bu çekimlerin fiyatı çekimin süresine ve fotoğrafçıya göre değişse de, genel olarak dış mekan çekim fiyatları 1000 - 3000 TL aralığında oluyor.

Nişan İçin Dış Mekan Çekim Fiyatları

Nişan töreni öncesinde veya sonrasında gerçekleşecek dış mekan çekimi size unutulmaz hatıralar bırakacaktır. Nişan çekimleri düğün fiyatlarına nazaran daha az sürdüğünden dış mekan çekim fiyatları açısından da daha uygun fiyatlara mal olmaktadır. Her ne kadar bulunduğunuz şehir, çekimin gerçekleşeceği mekan ve süreye göre değişiklik gösterse de fiyatlar 1000 -2000 TL arasındadır.

Drone İle Dış Mekan Çekim Fiyatları

Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak isterseniz, droneları dış mekan çekiminize dahil edebilirsiniz. Drone ile gerçekleştirilen çekimlerin maliyeti süreye göre hesaplanır. 2 saat sürecek bir çekim için drone kiralama fiyatları 750 TL ile 1500 TL arasında değişebilir.

Siyah Beyaz Dış Mekan Çekimi

Dış mekan çekimleri hakkında yeteri kadar bilgi edindiğimize göre, sıra geldi çekiminizi farklı kılacak detaylara. Her dış mekanın çekiminde siyah-beyaz olarak albüme basılmaya uygun bir fotoğraf olmalıdır.

Tarihi ve Turistik Mekanlarda Dış Mekan Çekimi

Yaşadığınız şehirle özdeşleşen tarihi ve turistik mekanları dış mekan çekimine dahil etmek iyi bir fikir olabilir. Örneğin İstanbul'da yaşıyorsanız Hidiv Kasrı'nı, İzmir'de Saat Kulesi'ni ya da Kapadokya'da peri bacalarını çekime ev sahipliği yapması için tercih edebilirsiniz.

Farklı ve İlginç Düğün Pozları Dış Çekim Önerileri

Düğün yaklaşırken kalan son adımlardan biri düğün çekimleri. Fotoğrafçınızı aylar öncesinden seçmiş olmanız en doğrusu. Eğer henüz seçmediyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Düğün konseptinizi belirlediyseniz eğer ve çekimleri de bu konsepte uygun yapılmasını istiyorsanız düğün günü sabah saatlerinde çekimi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı konseptte değil de farklı çekim düşünceleriniz varsa farklı gün yapmak çok daha fazla zaman ayıracağınız için daha güzel olacaktır. Düğün pozları dış çekim konusunda son dönemde oldukça yaratıcı işler üretilmekte. Siz de bu akımı katılmak istiyorsanız sizler için örnekler derledik.

İlginç Dış Çekim Pozları

Düğün pozları dış çekim yapılırken siyah beyazın etkisini küçümsememek gerek. Sokağın ve gelin-damadın ruhunu harika yansıtan bir fotoğraf olduğunu söylemek lazım. Dış çekim yaparken sadece Kuzguncuk, Adalar gibi standart mekanlarda çekim yapmak zorunda değilsiniz. Sıradan bir sokakta bile harika sonuçlar ortaya çıkabilir. Yeter ki doğal olun ve ne istediğinizi bilin.

Kişiliğinizi fotoğraflara taşımak her zaman mantıklı bir seçimdir. Böylece ortaya oldukça özgün fotoğraf çıkabilir. Fotoğraflarda kullanılan aksesuarları tamamen sizin seçmeniz veya fotoğrafçı ile beraber bir konsept kurmanız, sizin için de çok keyifli olabilir. Düğün pozları dış çekim için ortaya çıkan sonuç sadece fotoğrafçının değil sizden de izler taşır.

Düğün pozları dış çekim odağı sizsiniz bunu unutmayın. Bol bol eğlenin! Böylece çekimler sırasında hem gerilmeyecek hem de çok daha doğal pozlar çıkacaktır. Tabi burada fotoğrafçı faktörü de oldukça önemlidir. Kimyanızın uyuşmadığı bir fotoğrafçı ile çalışmanız gerekirse çok da rahat olamazsınız. Bu sebepten dolayı fotoğrafçı seçerken yeteneği ve yaptığı işler haricinde kimyanızın uyup uymadığına da dikkat edin.

Konseptinize uygun çekim yapmak harika bir uyum olacaktır. Hazır yaz geldi tam kır düğünlerinin zamanı. Eğer sizin de böyle bir hayaliniz var ve biraz da vintage tutkunuysanız bunu düğününüze kesinlikle taşımalısınız. Çekimleri de bu konseptle yaparsanız işte ortaya böyle romantik düğün pozları dış çekim fotoğrafları çıkmakta.

Düğününüzde tabi ki yalnız değilsiniz. Tüm sevdiğiniz insanlar orada olacak. Bu sürecin en başından beri nedimeleriniz ve sağdıçlarınız size yardımcı olmak için koşturup durdular. Peki onları da bu çekimin içine dahil etmeye ne dersiniz? Çekim esnasında orada olmaları hem sizi rahatlatacak hem de böyle keyifli kareler yakalayabileceksiniz.

Save the Date Fotoğraf Çekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Çiftlerimiz bir düğün gününün stresini üzerinde taşımadan çok daha rahat ve sakin bir şekilde eğlenerek değişik tarzda fotoğraflar çektirmektedir. İşte bu tarzın adına da save the date fotoğraf çekimi denmektedir.

Save The Date Fotoğraf Çekimi Hakkında Merak Edilenler

Ülkemizde nişan ve düğün fotoğrafçılığının, doğa ile bütünleşme gerçekleştirmesi ve fotoğrafçıların birbirinden özgün konseptler eşliğinde ortaya bir hayli etkileyici sonuçlar çıkarması sayesinde bir hayli revaçta olduğunu söylemek isteriz.

Save The Fotoğraf Çekimi Nedir?

Save the date fotoğraf çekimi için oldukça naif tasarımlar, objeler, küçük detaylar ve çiftlerin birbirlerine karşı beslemiş oldukları aşk çok büyük önem taşımaktadır. Bu aşkın resmiyete giden ilk aşamasında belgelemek ise gerçekten de ömürlük olarak nitelendirebileceğimiz sağlam bir anı olacaktır. Tabii bu anıyı kaliteli bir şekilde belgelemek için sizlerin seçeceği fotoğrafçı da önemlidir.

Neden Save The Date Fotoğraf Çekimi?

Çiftlerimizin düğün ve nişan günlerinde ki stresin öncesinde çok daha rahat bir şekilde fotoğraf çektirmeleri adına son zamanlarda mükemmel bir tarz gelişmiştir.Aslına bakacak olursak save the date fotoğraf çekimi yurtdışında uzun zamandır oldukça tercih edilen bir popülerliğe sahip. Bizde ise yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan bu tarz için çiftlerimiz bir düğün gününün stresini üzerinde taşımadan çok daha rahat ve sakin bir şekilde eğlenerek değişik tarzda fotoğraflar çektirmektedir.

Save The Date Fotoğraf Çekimi Nasıl Yapılır?

Save the date  fotoğraf çekimi aşamalarında düğün fotoğrafçılarının pek çok modern teknolojinin en gelişmiş makineleri ile çiftlerimizi fotoğraflamaktadır. Ancak aslına bakacak olursak burada önemli olan sadece makinenin niteliği ve markası değil, fotoğrafı çekecek olan kişinin anı gerektiği yerde yakalayıp deklanşöre basabilmesidir. Geri kalan kısmı zaten kendiliğinden gelecektir. Tabii bu durum fotoğrafçının teknik ekipmanı olmasına gerek yok anlamına da gelmemeli. Birbirinden değişik lensler ile hem yakın plan, hem de geniş açılardan çekilecek olan fotoğraflar sayesinde sizlerin düğün öncesi hazırlık telaşlarınıza küçük bir mola vermeniz mümkün olacaktır.

Çekimler İçin En Uygun Zaman

Save the date fotoğraf çekimleri ile müstakbel eşinizle güzel bir öğleden sonra geçirebilir ve doğal olanı anılarınıza ekleyebilirsiniz. Hepinize şimdiden bir ömür boyu mutluluk dileriz..

Save The Date Fotoğraf Çekimi İçin Öneriler

Save the date fotoğraf çekimleri ile müstakbel eşinizle güzel bir öğleden sonra geçirebilir ve doğal olanı anılarınıza ekleyebilirsiniz. Şimdi sizi birbirinden güzel save the fotoğraf çekimi örnekleri ile yalnız bırakıyoruz. Şimdiden bir ömür boyu mutluluk dileriz.

Tesettür Dış Mekan Çekimleri için Düğün Fotoğrafı Önerileri

Düğün fotoğrafları, düğün sonrasında bu güzel gününüzü hatırlamanın en iyi yoludur. Heyecanınızla bir anda olup bitecek olan günü size hatırlatabilecek tek şey olan düğün fotoğrafları hem profesyonel fotoğrafçı, hem iyi bir mekan hem de güzel pozlar ile özenle çekilmelidir. Bu açıdan düğün hazırlığı yaparken bu detayları da dikkate almanız oldukça önemlidir. Son zamanlarda düğün fotoğraflarını dış mekanda çektirmek bir hayli moda. Deniz, orman, park manzarası ya da tarihi yerler gibi çeşitli alternatiflerle hem gelinlik ve damatlıkla en güzel pozlarınızı verebilir hem de hayatınız boyunca evinizde saklayabileceğiniz sanatsal fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Eğer bir tesettürlü gelin olacaksanız, tesettür dış mekan çekimleri ve poz verme konusunda da birkaç dikkat edeceğiniz nokta var.

İşte Tesettür Dış Mekan Çekimleri İçin İpuçları

Düğün fotoğrafı çekimlerinde, dış mekan çekim mekanının önemli olduğu kadar, gelinlikle poz verme yöntemleri ve düğün fotoğrafında tarzınızı nasıl yansıttığınız da çok önemlidir.

Deniz manzarası

Dış mekan fotoğrafları arasında en popüleri hiç kuşkusuz deniz manzarası önünde çekilmek. Kayalık ve masmavi deniz görüntüsü oldukça hoş bir fotoğraf ortaya çıkarıyor. Tesettür gelinler için de hem minimal hem de şık bir fotoğraf örneği olabilir.

Salıncak detayı

Doğa manzaraları, özellikle son dönemde düğün fotoğrflarını bir hayli süsler oldu. Yol ya da orman manzarası çiftlerin en çok tercih ettikleri arkaplanlar arasında yer alıyor. Çiçeklerden salıncak ve doğal manzara ile çekilmiş bu fotoğraf da buna en güzel örneklerden.

Doğal parklar

Şehir merkezlerinde yer alan büyük parklar da dış mekan tesettür düğün fotoğrafları için ideal seçimlerden biri. Çünkü bu parklar çiçeklendirme ve süsleme konusunda oldukça iyi.

Gelinlikle poz verme yöntemleri

Manzaranın yanı sıra binbir emekle seçtiğiniz gelinliğiniz de bu fotoğrafta mutlaka yer almalı. Bu açıdan model pozları vermek doğru bir seçim olabilir. Arkada manzaranın yer alacağı ve önde tesettürlü gelinin verdiği şık pozlar ile güzel bir düğün fotoğrafı elde edilebilir.

Minimal romantizm

Düğün fotoğraflarında her zaman çok marjinal pozlar ya da farklı mekanlar olmasına gerek yok. Minimal bir şekilde de harika fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Denizi izleyen bir çift fotoğrafı her zaman romantik ve güzeldir.

Marjinal çekimler

Elbette marjinallik arayan çiftler de yok değil. Dış mekanda düğün fotoğrafı çekmek isteyen tesettürlü gelinler bu tarz fotoğraflar çektirebilir. Bu tarz eğlenceli fotoğraflarda poz verme işi genellikle damada verilir. Bu tür fotoğrafları ilerleyen yıllarda da her gördüğünüzde yüzünüzde gülümseye oluşacaktır.

Yol detayı

Yürürken çekilen fotoğraflar da tesettürlü gelinler için son derece ideal. Yol ya da doğa manzarası içerisinde damat ile el ele yürürken çekilmiş fotoğraflarınız hem anlamlı hem de güzel olacaktır. Beraber uzun bir yola çıkacağınız evliliğinizi bu tarz bir fotoğrafla ölümsüzleştirebilirsiniz.

Doğallık

Tesettür dış mekan çekimleri içinde doğallığı da ön planda tutabilirsiniz. Birbirinize bakarken ya da gülerken verilmiş doğal pozlarınız her zaman güzel görünür. Düğün pozları ne kadar doğal olursa o kadar şık olacaktır.

Düğün Çekimleri Önerileri

Özel günlerde çekilen fotoğraflar, o günü hatırlamak için en önemli araçlardan biridir. Ancak eğer o fotoğraflarda güzel çıkmadıysanız hatırlamak bile istemezsiniz. İşte ne kadar güzel olursanız olun kimi makyaj hataları, fotoğraflarda kötü çıkmanıza sebep olabilir. Hayatınızın en önemli günlerinden biri olan düğün gününüzde de birçok kişi, birçok açıdan fotoğraflarınızı çekecek. Düğün çekimleri içinde kusursuz görünmek için birkaç makyaj tüyosu almaya ne dersiniz?

Düğün Çekimleri İçin Cilt Makyajı Önemli

Kusursuz bir makyajın ilk sırrı iyi bir cilt makyajıdır. Cilt makyajını yaparken hem uzun süre kalıcılık hem de güzel görünüm için matlaştırıcı bir baz kullanmanız şart.

  • Cilt makyajınızda kullanacağınız fondötenin güneş koruması olmayan ve mat bitişli olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü mat olmayan fondötenler flaşlı çekilen fotoğraflarda yüzünüzün parlak çıkmasına neden olur.
  • Gözaltı kapatıcınızı gözaltlarınıza üçgen şeklinde uygulayarak gözaltlarınızı iyi bir şekilde kapatın.
  • Sarı alt tonuna sahip bir pudra ile hem cilt makyajınızı matlaştırabilir hem de sarı tonun etkisiyle fotoğraflarda çok daha canlı bir cilde sahip görünebilirsiniz.
  • Yüz güzelliğinde büyük rol oynayan kaşlarınızı doldurmayı unutmayın. Kaş renginize uygun bir kaş farı ile boşlukları doldurun. Çünkü belirgin kaşlar fotoğraflarda çok daha güzel görünmenizi sağlar. Kaş jeli ile kaş farınızı sabitlemeyi unutmayın.
  • Göz makyajınızda kullanacağınız farların da mat olmasına özen gösterin. Işıltılı ve simli farlar fotoğraflarda kötü bir görünüm yaratır.
  • Göz pınarlarınıza ve göz içlerinize beyaz kalem sürerek gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz.
  • Siyah eyeliner ve siyah maskara gözlerinizin fotoğraflarda çok daha belirgin çıkmasını sağlayacaktır. Açık tonlarda gölgeli bir far makyajının ardından kuyruklu bir eyeliner çekebilirsiniz.
  • Daha etkileyici bakışlar için takma kirpik mutlaka kullanın. Alt kirpiklerinize de maskara uygulamayı unutmayın.

Düğün Çekimleri Yüz Makyajı

  • Yüz hatlarınızın daha güzel görünmesi için mutlaka kontür makyajı uygulayın. Bronzerı yanaklarınızın alt kısmına sürerek elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarın, burun kemiğinizin kenarlarına sürerek burnunuzun daha düz görünmesini sağlayın ve alnınızın dış bölgelerine uygulayarak yüz hatlarınıza gölge verin.
  • Burun üst kemiğini, alnınızı ve elmacık kemiklerinizin hemen üzerine aydınlatıcı sürerek da cildinizde doğal bir ışıltı yaratabilirsiniz.

Düğün Çekimleri İçin Diğer Öneriler

  • Mutlaka makyajınızla uyumlu bir allık kullanın. Çünkü allıklar yüzünüzü daha canlı gösterecektir. Allık kullanmadığınızda yüzünüz fotoğraflarda solgun çıkabilir.
  • Ruj aşamasına geçmeden önce dudaklarınıza lip balm sürerek nemlenmesini sağlayın. Dudaklarınız nemlendiriciyi iyice emdikten sonra dudak makyajınıza geçebilirsiniz.
  • Ruj sürmeden önce rujunuzla aynı renkte bir dudak kalemi ile dudak çevrenizi çevreleyin. Böylece daha dolgun ve güzel dudaklar elde edersiniz.
  • Kullanacağınız rujun mat olmasına özen gösterin.
  • Ruj sürdükten sonra beyaz bir kalem ya da aydınlatıcı yardımıyla dudak kenarlarınızı aydınlatabilir ve dudaklarınızın daha ön planda olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Makyajınız bittikten sonra makyajınızın daha uzun süre yüzünüzde kalmasını sağlayacak bir sabitleyici sprey kullanmayı unutmayın.

Düğün Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Düğün Fotoğrafçısı
İstanbul Düğün Fotoğrafçısı İzmir Düğün Fotoğrafçısı Ankara Düğün Fotoğrafçısı Sinop Düğün Fotoğrafçısı Kırklareli Düğün Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?