Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Şekerleri Yapımı ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Son zamanlarda doğum, düğün, nişan, nikah gibi etkinlikler farklı detaylarla çok daha eğlenceli hale getiriliyor. Nikah şekeri de bu detaylardan biri. Nikah esnasında dağıtılan sevimli tasarımlara sahip şekerler artık yalnızca nikahta değil doğum davetlerinde de dağıtılıyor. Yeni bebeği görmek için davete giden kişilere dağıtılan bu doğum şekerleri güzel bir anı olarak kalıyor. Birçok farklı modele sahip olan doğum şekerlerini isterseniz yaptırabilir isterseniz de kendiniz yapabilirsiniz. İşte birbirinden güzel doğum şekerleri yapımı ve modelleri.


Doğum Şekerleri Çeşitleri ve Yapımı

Doğum şekerleri, aynı nişah şekeri, nikah şekeri gibi yapımı oldukça kolay ve güzel tasarımlar çıkarabileceğiniz sevimli şekerlerdir. Doğum ziyaretinize gelen tanıdıklarınıza muhteşem bir anı bırakmak için aşağıdaki modeller ve yapımı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.


Magnet Doğum Şekerleri

İlk zamanlar bu şekerler içerisinde yalnızca badem şekerinin ve üzerinde bebeğin isminin bulunduğu sevimli hediyelerdi. Ancak artık davetlilerin evlerinde bir anıya ve süs eşyasına dönüşecek şekilde tasarlanıyor. Magnet doğum şekerleri, sevdiklerinizin buzdolabında ya da mutfağında yer alacak harika tasarımlara sahipler. Üzerinde doğumu veya bebeği simgeleyen bir biblo, badem şekeri ve tül süslemesi bulunan bu harika doğum şekeri son zamanlarda en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.


Küçük Çanta Doğum ŞekeriMinik kağıttan çantalarla da harika doğum şekerleri yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Ambalaj dükkanlarından alabileceğiniz bu minik torbaları bebeği simgeleyen etiketler, renkli kağıtlar ya da tüllerle süsleyebilirsiniz. Elbette bu torbaların içine badem şekeri koymayı da unutmayın. Dilerseniz badem şekeri yerine lavanta kurusu koyarak hoş bir koku da hediye edebilirsiniz.

Keçe Doğum Şekeri

Keçe malzemesini kullanarak harika tasarımlar yapabilirsiniz. Hem yapımı kolay olan hem de görsellik açısından harika görünen bu doğum şekerleri magnet ya da süs eşyası olarak kullanılabilir. Çok basit birkaç dikiş işlemi ile bebek figürü yaratabilir ve dantel ve boncuklarla süsleyebilirsiniz. Çok minik keçe parçaları kullanarak harika bir doğum şekeri yapmanız mümkün.


Teneke Kutu Doğum Şekeri

Son zamanlarda bir hayli moda olan bu küçük teneke kutular da doğum şekerleri yapımı için oldukça ideal. Yine bu tarz malzemelerin satıldığı bir yerden alabileceğiniz bu teneke kutuları renkli tüller ve badem şekerleri ile bir doğum şekeri haline getirebilirsiniz. Dilerseniz etiketlerle bebeğinizin ismini ve doğum tarihini de üzerine yapıştırabilirsiniz. Böylece davetlilerinizin saklayacağı bu harika hediye, bebeğinizi ve onun doğumunu hatırlatacak.


Kutu Doğum Şekeri

Bu minik kutular da şık doğum şekerleri isteyen anne ve babalar için oldukça ideal görünüyor. Yapımı da oldukça basit, bir yüzük kutusunu andıran bu kutu içerisinde koku ya da badem şekeri koyabilirsiniz. Davetlileriniz için hem kullanışlı olacak hem de şık bir doğum şekerine imza atmış olacaksınız.


Kurabiye Doğum Şekeri

En popüler doğum şekerleri arasında da kurabiyeler bulunuyor. Bebek figürleri ile yapılan bu kurabiyeler bir kutu içerisinde misafirlere dağıtılıyor. Hem damak tadına hitap eden hem de hoş bir hediye olan bu kurabiyeleri kendiniz evinizde de yapabilirsiniz. Renkli şeker hamuru ve kurabiye kalıbı kullanarak rahatlıkla oluşturabilirsiniz.


Doğum Şekerleri İçin Diğer Alternatifler

Doğum şekeri hakkında az çok fikir sahibi oldunuz ve nasıl bir doğum şekeri modeli seçeceğinize hala karar vermediyseniz, sizin için birbirinden güzel seçeneklerin olduğu bir galeri hazırladık, dilerseniz galeriye göz atabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Diğer yandan doğum panosu ile ilgili olarak da Doğum Panosu Şablonu Nasıl Olmalı? yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Şekerleri Yapımı ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 77 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?