Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Mekanı

Düğün Mekanı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
403
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Düğün Mekanı için en iyi profesyonel listesi
4.9 630 oy
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Ümraniye, İstanbul
Haflinger Çiftliği
Haflinger Çiftliği
5.0
Çevrimiçi
37 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
36 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Borabey Çiftliği
BoraBey Çiftliği
4.9
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Salihli, Manisa
Ashina Organizasyon & Events
Ashina Organizasyon & Events
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Düğün Mekanı Fiyatları 2024

Düğün Mekanı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 27.000 TL ile 33.000 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Düğün Mekanı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Düğün Mekanı Müşteri Yorumları

I
Iuliia Ergün
Açıkçası çok lüx ve deniz manzaralı bir mekan olduğu için pahalı olur diye düşündük ama fiyatlar gayet uygun. Rüya gibi bir düğün oldu tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Herkese tavsiye ederim.

Y
Yuzuf Özey
Nevşehirde gittigim en güzel salon özellikle personel muhteşem genelde düğün salonlarinda garsonlar aceleci ve sınırı olur ama burda aksine continental restaurant kalitesinde bir hizmet gördüm buda personele emeginin karşiligi veriliyor demektir ben aldigim hizmet için işletme sahibine sonsuz şükranlarımı sunarım

M
Melike S
Gittiğimizde büyülenmiştik. Burada düğün yapmak çok büyüleyici, çok özel... Kesin uğrayın.

E
Esra Didem
Masal gibi bir düğün ortamı

A
Altın
Yaklaşık 1 hafta önce çok güzel bir düğün yaptik. Tekne sorumlusu Emre Bey'den ve gemi kaptanı Mustafa Bey e çok teşekkür ederiz çok eğlendik. Hersey harikaydı.


Düğün Mekanı Talepleri

Y Yeliz B.
Merhaba, yaklaşık olarak 50-70 kişinin katılacağı sade bir nikah töreni planlıyoruz. Kokteyl tarzında nikahın yapıldığı kısa bir tören için fiyat bilgisi rica edeceğim Yemek türü olarak ana yemek tercih etmiyoruz Kanepe tarzında aparatif ikramlıklar ve yerli içki için teklif rica edeceğim Planımız şu şekilde: Bistro tarzı masalarda ikramlıklar Ardından kilise düzeninde nikah töreni Ve tebrik kısmı ardından töreni sonlandıracağız Tahmini olarak 1 saatlik bir kutlama yapmayı planlıyoruz Şimdiden geri dönüş için teşekkür ederiz
Ö Özlem K.
Kış düğünü olacak o yüzden kapalı mekan olsun istiyoruz. Orkestrayı dışarıdan getirmek istiyoruz ama hem orkestra hem orkestra olmadan da fiyat teklifi almak istiyoruz. Meşrubat, kurupasta, çerez, pasta gibi ikramlıklar istiyoruz. Alkolsüz olacak. Fotoğraf ve video çekimi de istemekteyiz. Bütçe belirlemedik daha tahmini şubat mart aylarında planlıyoruz. Kına düğün gibi olacak. Çünkü erkek tarafı başka şehirde olduğu için herkes oraya gelemeyecek. Başka dikkat etmem ya da olması gereken bieşy varsa lütfen belirtin. Teşekkür ederim.
T Türkan U.
Merhabalar, 4 Eylül 2022'de, Pazar günü; 25-30 kişinin katılacağı; söz, nişan merasimi olacak şekilde; kokteyl tarzında ikramlıkların olduğu bir organizasyon planlıyoruz. Pasta, süsleme, video foto çekimi gibi tüm konseptin size ait olduğu bir mekana ihtiyacımız var. Beşiktaş, Eyüp, Balat, Bayrampaşa, Fatih, Yenibosna, Bahçelievler arası semtler tercihimiz olabilir. Açık havada veya cafe tarzı mekanları da tercih edebiliriz. 13:00-18:00 arasında 4 saatlik zaman merasimimiz için uygun olabilir.
T Tüze M.
yemekli bir organizasyon olacak. saat 20.00 da başlayıp, valiliğin o gün için verdiği süre baz alınarak kapanış olacaktır. MÖNÜ Ordörv tabağı+Ara sıcak+Ana yemek+Tatlı veya meyve şeklinde olacaktır. Alkol izninin olması gerekmektedir. Çünkü davete gelen herkes kendi içeceğini getirecektir. 31 aralık 2023 de olacaktır. mekanın müzik orkestrası değiş kendi müzisyenlerimiz ile çalışacağız.
R Rabia K.
Özellikle kır bahçesi istiyorum organizasyonu geleceği için mekanın boş olmasını istiyorum kendi catering şirketi olduğu için yemekleri bizde getirebiliriz sadece servis hizmetinden ve mekan kiralama şeklinde düşünüyorum yada bize kokteyli fiyatından verebilirseniz kendimiz yemek eklemek isteriz müzik dj varsa almak isterim eğer yoksa kendim fotoğrafçı ve dj getirmek istiyorum
M Meltem K.
Nisan etkinligim icin 80 kisilik bir davet planliyorum. Iceceklerin dahil oldugu catering organizasyonumu ve süslemelerimi kendim ayarladim. Sadece mekanin kendisi , masa sandalye gibi bir ihtiyacim var. Herhangi bir sey servis edilmesine gerek yok. Sadece mekanin kendisini hic bir sey dahil olmadan kiralamak istiyorum.
E Edanur D.
Nişan için düşünüyoruz mekan. Dolayısı ile mekan teklif verirken organizasyon dahil mi, yoksa sadece mekan yeri için mi teklif veriliyor bunu dahil edebilir detaylarda. Ek olarak il dışında bulunduğum için bu ayarlamaları yaparken, mekanı görebileceğim foto/ video tarzı görseller de oldukça faydalı olurdu benim için.
N Necip F. H.
yemekli bir organizasyon istiyoruz ordörv tabağı salata&ara sıcak ana yemek(et ve tavuk iki farklı fiyat lütfen) pasta meşrubat limitsiz olmasını istiyoruz eylül en geç ekim 8 gibi planlıyoruz net tarihimiz yok hafta sonu istiyoruz organizasyonunuza neler dahil neler değil net bir şekilde belirtirseniz sevinirim
F Fatma K.
Nişan olacak. Nişan masamı kiraladım. Organizasyonda nişan masasına gerek yok. Cool bir hava yaratmak istiyorum ortamda. Koyu yeşil veya bordo havalı süslemeler olabilir ? istemeyle nişan bir olacak ona göre bir konsept istiyorum. En uygun fiyatı degerlendireceğim ?? dj istemiyorum. Hoparlör yeterli.
K Kağan K.
Merhabalar, 2 nisanda nikah/düğün organizasyonu planlıyoruz. Yapılacak organizasyon muhtemelen saat 14'te başlayacak ve yaklaşık 17.30'a kadar sürecek. Organizasyon boyunca atıştırmalıklar ve ara sıcaklarla içecek sunulmasını planlıyoruz. Pandemiden dolayı açık bir alanda olmasını tercih ediyoruz.

Düğün Mekanı Seçimi ve Düğün Mekanı Fiyatları

Araştırmalarına aylar öncesinden başlanan düğün mekanı seçimini yapmadan önce bu yazımızı mutlaka okumalısın!

Her çift düğün gününün kusursuz ve unutulmaz olmasını ister. Bu noktada belirlediğiniz bütçeye en uygun düğün mekanı seçimini yapmak ise oldukça büyük önem taşıyor. Düğün mekanı seçimi yapmadan önce belirlemen gereken bazı kriterler var.

Düğün Organizasyon Bütçesi

Mekan seçiminden önce bir bütçe belirlemek ve o bütçe ışığında yolunda ilerlemek sana çok büyük faydalar sağlayacak. Düğün mekanı fiyatları birbirinden farklılık gösterebiliyor ve yapacağın ufak bir ekleme dahi düğün mekanı fiyatları belirlenmesi için kritik olabiliyor. Ancak planladığın bir bütçen varsa eğer ona göre mekan seçimini yapabilir, isteklerini ve ihtiyaçlarını o bütçeye uygun olarak değerlendirebilirsin.

Düğün Mekanı & Konsepti Seçimi:

Düğünler nerede yapılabilir? Haylindeki düğün organizasyonu nerede gerçekleşiyor? Düğün mekanı denince oldukça geniş bir seçenek yelpazesine sunulacaktır sana. Kır düğünü mekanları, kapalı düğün mekanları, deniz kenarı düğün mekanları, boğaz manzaralı düğün mekanları, açık hava düğün mekanları gibi birçok seçenek önünde olacak. Yine mekan araştırması yapmaya başlamadan önce düğün mekanı kararı vermiş olman araştırmanda ciddi bir zaman faydasının yanı sıra daha doğru bir seçim yapmanı sağlayacak.

Davetli Sayısı

Davetli sayısı, düğün mekanı seçimi dışında düğün organizasyonu için de hem kritik hem de oldukça önemli bir bilgidir. Büyük bir düğün salonu kiralaman durumunda az bir davetliye sahip olursan hem organizasyonda aksaklıklar olabilir hem de gereksiz yere çok daha fazla bir ödeme yapmış olursun. Davetli sayın çok fazlaysa daha büyük salonları ya da otelleri değerlendirebilirsin. Daha az kişinin katılımıyla bir düğün organize ediyorsan da butik yerleri değerlendirmen doğru olacaktır. Tüm bu bilgiler sadece düğün mekanı seçimi için değil, kına gecesi mekanları seçimi ve nişan yerleri & mekanları için de geçerli olacaktır.

Düğün Mekanı Fiyatları Nedir?

Düğün mekanı fiyatlarını belirleyen birçok değişken mevcut. gigbi.com'da düğün mekanları ile ücretsiz olarak iletişime geçebilir ve aldığın fiyat tekliflerini değerlendirerek seçim kararını kolaylaştırabilirsin!

Ücretsiz olarak talep oluşturmaya başlayabilirsin. Talep oluştururken davetli sayısı, düğün organizasyonu yemekli mi yoksa yemeksiz mi olacak seçimini ve düğün mekanı seçimini olabildiğince tutarlı yanıtlarsan çok daha sağlıklı bir düğün mekanı fiyatı alabilirsin.

Kır Düğünü Mekan Fiyatları

gigbi.com ile, son dönemlerde oldukça fazla tercih edilen açık hava nikah mekanları için de fiyat alman mümkün. Kır düğünü fiyatlarını etkileyen değişkenlerden bazıları ise; yemekli, yemeksiz seçimi. Manzaralı kır düğünü mekanları seçimi, Düğün mekanı özellikleri ( ses sistemi ışıklandırma vb. gibi). olarak gösterilebilir.

Düğün Mekanı Seçimi Nasıl Yapılır?

Düğün yapmaya karar verdikten sonra en önemli kararlardan biri de mekân seçimidir. Düğün mekanları düğününüzden en geç 6 ay önce araştırılmalı ve karar verilmeli. Zira mekanların çoğu çok daha erken tarihlerde rezerve edilmeye başlar.

Şüphesiz düğününüz en büyük bütçe kalemlerinden birini oluşturacak olan düğün mekanı ve organizasyonu, erken seçim ve rezervasyonlar daha düşük maliyetlerde olabiliyor. İşte bu nedenle düğün tarihinizi alır almaz yapmanız gereken düğün mekanları araştırmalarına başlamak.

Nasıl Bir Düğün İstediğinize Karar Verin

Düğününüzü bir otelde mi yapmak istiyorsunuz; yoksa bir kumsalda mı? Kır düğünü mü tercih ediyorsunuz; yoksa meşhur tarihi mekanlarda mı? Kararınıza göre düğün mekanları seçeneklerini bir an önce değerlendirip ilerlemek için hiç beklemeyin deriz.

Yaz mevsimine özel kır düğünleri

Son yıllarda giderek popülerleşen kır düğünleri, özellikle daha sade ve özgün tarzı olan çiftlerin tercihleri arasında. Kır düğünü konusunda seçenekler daha kısıtlı olsa da içinize sinen bir yer bulacağınıza eminiz. Zira mekanlar çiftlerin istediği konsept ve hizmeti dışarıdan alarak özel bir paket sunabiliyor.

Tabii bu, operasyonel desteğin dışarıdan alınması anlamına geldiği için kimi zaman bütçeyi de artırabiliyor. Seçiminizi yaparken bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Düğün mekanları ile anlaşmalar

Önemli detaylardan biri de düğün mekanınızın anlaşması olan, diğer hizmet alınan birimler. Düğün fotoğrafçısı, catering hizmeti, düğün orkestrası, vb. alanlarda alınan desteğin hangi firmalar tarafından verildiğini ve hizmet bütçesine dahil olup olmadığını iyice öğrenmelisiniz.

Düğün mekanları ulaşımı

Özellikle kalabalık şehirlerde davetlileri de zor durumda bırakmamak adına düğün mekanları ulaşımı kolay olduğundan emin olmanızı tavsiye ediyoruz. Uzun saatler süren yoldan gelip, trafik sıkıntısı çekecek misafirler gecenin devamında da huzursuz olsun istemezsiniz.

Alkollü içki servisi

Düğününüzde alkollü içki servisi vermek istiyorsanız mekanın bu hizmeti verdiğinden ve varsa saat aralıklarından emin olun. 22.00’de biten bir servis misafirlerinizi, dolayısıyla sizi memnun etmeyecekse bunu önceden bilmek organizasyonunuzu ona göre yapmanızı sağlar. 

Müstakbel eşinizle birlikte yapacağınız düğün mekanları seçimi için öncelikle kendi beğeni ve isteklerinizi sıralamalısınız. Aile ve davetlileri de düşündükten sonra içinize sinen kararı verip, bu güzel sürecin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.


Düğün Mekanı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Mekanı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?