Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İkiz Bebek Magnetleri, İkiz Bebek Süslemeleri Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek sahibi olmak dünyanın en güzel duygularından biri eğer ikiz bebeğiniz varsa bu duyguları iki kat fazla yaşarsınız. İkiz bebek ebeveyni olmak biraz zor ama çok güzel bir duygu. Eğer ikiz bebeğinizin doğumda ya da mevlüdünde dağıtmak için bu yazımızdaki ikiz bebek magnetleri modellerini inceleyebilirsiniz.


Birbirinden Güzel İkiz Bebek Magnetleri

Sizin için hazırladığımız ikiz bebek magnetleri modellerini incelerken bebeğinizin cinsiyetine göre farklı renkler tercih edebilirsiniz. Bu modelleri size ilham vermek için derledik zevkinize göre eklemeler yapabilirsiniz.


Keçeden Elbiseli İkiz Bebek Magnetler

İkiz bebeklerinizi simgeleyen elbiselerle sevimli bir magnet yaptırabilirsiniz. Eğer bebeklerinizin biri kız biri erkekse bu örnekteki gibi bir magnet kullanabilirsiniz. Cinsiyetleri aynıysa da cinsiyetine göre magneti şekillendirebilirsiniz.


Biblo İkiz Bebek Magnetleri

Biblodan yapılan bebek magnetleri çok sık görülen modellerden biri. Biblolar kolay kırılabildiği için malzemesinin sağlam olmasına özen göstermenizi tavsiye ediyoruz. Bebeğinizin cinsiyetine göre bibloları da değiştirebilirsiniz. Eğer bu görseldeki gibi kurdeleler kullanacaksanız onları da bebeğinizin cinsiyetine göre değiştirebilirsiniz.


Keçeden Civciv İkiz Bebek Magnetleri

İkiz bebeklerinizi simgeleyen bu sevimli civcivleri magnet olarak kullanmak ister misiniz? Civcivler ve yavru hayvanlar bebek magnetlerinde çok görülen ve sevilen modellerden. Bebeğinizin cinsiyetine göre civcivlere de farklı aksesuarlar yapıştırabilirsiniz. Kız bebek için toka, erkek bebekler için ise papyon ya da kravat gibi aksesuarlar tercih edebilirsiniz.


Kelebekli Bebek Magnetleri

İkiz bebekleriniz için biraz daha sembolik bir magnet yaptırmak istiyorsanız bu görseldeki gibi bir tasarım kullanabilirsiniz. Hem bu kelebek bebekleriniz arasındaki bağı da simgeleyecektir. Bebeklerinizin cinsiyetine göre iki kanadı da farklı renk tercih edebilirsiniz. İkisinin de cinsiyeti aynıysa kanatların süslemelerini farklı yaparak bu ayrımı belirtebilirsiniz.


Kokulu Bebek Magnetleri

Bebekleriniz için kokulu magnetler yaptırmak isterseniz bu tarz bir magnet yaptırabilirsiniz. Bebeklerinizin cinsiyetine göre ayakların da rengini değiştirebilirsiniz.


İkiz Bebek Doğum Günü Fikirleri

İkiz bebeklerinizin doğum günü yaklaştıysa ve fikir arayışına girdiyseniz en önemli şey iki bebeğiniz için de eşit hazırlıklar yapmanızdır. Bebekleriniz için doğum günü fikirleri arıyorsanız İkiz Bebek Doğum Günü Fikirleri isimli yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İkiz Bebek Magnetleri, İkiz Bebek Süslemeleri Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 27 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?