Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En İyi Buca Düğün Salonları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün yapacak çiftler aylar öncesinden düğün salonu araştırması yapmaya başlarlar. Çoğu düğün salonu 1 hatta 2 sene sonrasına bile rezervasyon almaktadır. Bu nedenle düğün tarihinizi kararlaştırdığınız andan itibaren düğün salonu araştırmanızda fayda var. Buca'da düğün yapmayı planlıyorsanız Buca düğün salonları hakkında bilgi almalısınız.


En İyi Buca Düğün Salonları

Buca düğün salonları arasından beğendiğiniz bir salon olursa mutlaka yakından inceleyip rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneriyoruz. Mümkün olduğunca erkenden düğün salonu kiralamasını yapmalısınız.


Genç Acarlar Düğün Salonu

Genç Acarlar Düğün Salonu, kalabalık bir düğün yapmayı düşünmeyen çiftler için oldukça ideal bir salondur. Salonun 400 kişilik bir kapasitesi var. Kolonsuz bir yapıya sahip olan salonda çevreyi rahatlıkla görebilme imkanı var. Salonda en son teknolojiye sahip ses ve ışık düzeni kurulu.

Adres: 684/12 Sok No:11 Gediz Buca / İZMİR

Telefon: 0232 484 27 42


Aşk Olsun Düğün Salonları

Aşk Olsun Düğün Salonları 2007 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne İzmir'in önemli düğün salonlarından biri haline gelmiştir. Kişiye özel planlama hizmetleri, özel tasarlanmış yemek menüleriyle farklı konseptlerde hizmet veriliyor. Mekanda yemekli ve yemeksiz organizasyonlar yapılabiliyor.

Adres: Buca Gölet Ana Giriş Kapısı Karşısı | Kaynaklar - Buca / İzmir

Telefon: 0232 443 03 20


Altın Saray Düğün Salonu

Altın Saray Düğün Salonu, 1985 yılında kurulmuş. Salonun 500+200 kişilik kapasitesi var. Salonun asıl kuruluş amacı düğün organizasyonları gerçekleştirmek olsa da nişan, sünnet düğünü, nikah, kına geceleri, mezuniyet gibi organizasyonlar da yapılıyor. İsteğe göre özel gün ve eğlenceler de burada yapılabiliyor.

Adres: Vali Rahmi Bey Mh 127. sokak. Altınsaray Düğün Salonu, İzmir

Telefon: 0232 420 01 51


Taş Köprü Garden

Taş Köprü Garden, İzmir Buca'da kır düğünü yapmak isteyenlerin beğeneceği bir mekandır. Açıldığı günden bugüne pek çok düğün, etkinlik, şenlik ve organizasyona ev sahipliği yapmıştır. Mekanda yemekli ve yemeksiz organizasyonlar yapılmaktadır. Mekana toplu taşıma araçlarıyla da oldukça kolay bir şekilde ulaşılabilir. Minibüs ve otobüs ile ulaşım mümkün.

Adres: Kaynaklar Yolu Üzeri, Hancı Karşısı, Buca / İzmir

Telefon: 0535 685 16 60


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En İyi Buca Düğün Salonları için en iyi profesyonel listesi
5.0 15 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?