Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sarıyer Orduevi Düğün Fiyatları, Bilgileri ve Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Sarıyer, konum açısından İstanbul'un en güzel yerlerinden biridir. Bu güzel ilçede birbirinden lüks mekanlar, düğün salonları da bulunmaktadır. Bu mekanlardan çoğu deniz manzaralıdır ve fiyatları da bu nedenle normal yerlere göre daha pahalıdır. Düğün yapmak istiyorsanız ve şartlarınız uyuyorsa Sarıyer orduevi düğün fiyatları hakkında bilgi almalısınız.


Sarıyer Orduevi Düğün Fiyatları

Sarıyer orduevi düğün fiyatları diğer mekanlara göre oldukça uygun. Askeriyede bir tanıdığınız varsa orduevinde düğün yapabilirsiniz. Orduevleri genellikle birinci dereceden akrabanızın askeriyede olmasını şart koşuyorlar.


Sarıyer Orduevi Düğün Fiyatları

Sarıyer orduevi düğün fiyatları diğer mekanlara oranla çok uygun. Eğer düğün için fazla bütçe harcamak istemiyorsanız ancak rüyalarınızı havuzlu ve deniz manzaralı bir yer süslüyorsa Sarıyer Orduevi sizin için en uygun yer olabilir.


Sarıyer Orduevi Nerede?

Sarıyer, çok merkezi bir ilçe değil ancak orduevine ulaşım kolay. Sarıyer Orduevi, Sarıyer'in Merkez Mahallesi'nde bulunuyor. Toplu taşıma araçlarıyla mekana gelmek çok kolay. İstanbul'un farklı yerlerinden Sarıyer Orduevi'ne toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz. Orduevinin otoparkı da mevcut. İsterseniz kendi arabanızla da orduevine gidebilirsiniz.


Sarıyer Orduevi Düğün Kapasitesi

Sarıyer Orduevi'nin 400 kişilik bir kapasitesi bulunuyor. Eğer düğününüz çok kalabalık olmayacaksa 400 kişilik kapasite, düğün için ideal bir kapasite olabilir. 400 kişinin üzerinde misafirinizin olacağını düşünüyorsanız o zaman alternatif yerlere bakmanızı önerebiliriz.


Sarıyer Orduevi Yemek Menüsü

Sarıyer Orduevi'nde yemekli ve yemeksiz düğünler yapılabiliyor. Fiyatları zaten çok uygun olduğu için burada yapacağınız yemekli bir düğün, dışarıda yapacağınız yemeksiz düğün fiyatlarıyla heme hemen aynı olacaktır. Burası bir orduevi olduğu için yemek konusunda da deneyimliler.


Orduevi Düğün Yapma Şartları

Orduevinde düğün yapmak istiyorsanız askeriyede bir tanıdığınızın olması gerekiyor. Bazı orduevleri birinci dereceden akrabanızın olmasını şart koşarken bazı orduevleri için de akrabalarınızın arasında bir askerin olmasını yeterli görebiliyor. Orduevinde düğün yapmak istiyorsanız katılacak kişileri 10 gün öncesinden iki nüsha halinde yönetime bildirmeniz gerekiyor.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sarıyer Orduevi Düğün Fiyatları, Bilgileri ve Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 15 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?