Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gül Sultan Yalısı Düğün Organizasyon Fiyatları 2023

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Herkesin hayalinde bir düğün vardır. Bazı gelin adayları düğün salonlarında düğün yapmak yerine tarihi bir mekanda düğün yapmayı tercih ederler. Eğer tarihi mekanda düğün yapma hayaliniz varsa Gül Sultan Yalısı düğün için uygun bir yer.


Gül Sultan Yalısı Düğün Organizasyonu

Gül Sultan Yalısı düğün organizasyonu yapmaya oldukça müsait. Boğaz manzarasına hakim terasında ya da yalının bahçesinde bulunan asırlık ağaçların arasındaki yüksek tavanlı salonunda düğün yapabilirsiniz.


Gül Sultan Yalısı'nın Tarihçesi

Gül Sultan Yalısı, 1904 yılında saray faytoncusunun yeri olarak bilinirken 1920'li yıllarda mimar Kemalettin Bey tarafından inşa edilmiş. Hüseyin Kazım Kadri Bey için inşa edilen yalı, Hüseyin Kazım Kadri Bey'in vefatı üzerine bir süre Alman misafirhanesi olarak kullanılmış. Ardından Ay Turizm bünyesinde hizmet vermeye başlamış.


Yalının Konumu

Yalı, Beylerbeyi'nde Yalıboyu Caddesi üzerinde yer alıyor. Denize sıfır bir konumda olması, yalının değerini daha da arttırıyor. Gül Sultan Yalısı'nın kendine ait iskelesi ve teknesi de var. Ulaşım konusunda size destek sağlayabiliyorlar.


Gül Sultan Yalısı'nda Hangi Etkinlikler Yapılıyor?

Gül Sultan Yalısı'nda sadece düğün yapılmıyor. Yalı, toplantı, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü ve mezuniyet gibi organizasyonlar için de kiralanabilir yani eğer isterseniz nişanınızı ve kına gecenizi de burada yapabilirsiniz.


Gül Sultan Yalısı'nın Kapasitesi Nedir?

Gül Sultan Yalısı düğün organizasyon için 350 kişilik ziyafet bahçesi, 110 kişilik terası ve 150 kişilik salonu bulunuyor. En az 150 kişiye organizasyon yapılıyor. Yani misafir sayınız 150 kişiden azsa sizden yine de 150 kişilik bir ücret talep edebilirler.


Gül Sultan Yalısı Düğün Nasıl Yapılıyor?

Düğün öncelikle boğaz manzarası eşliğinde fotoğraflarınızın çekilmesiyle başlıyor. Ardından misafirleriniz kokteyl menüsüyle ağırlanırken nikahınız kıyılıyor. Nikahtan sonra siz gelin-damat odanıza giderken misafirleriniz de yalı bahçesine gidiyorlar. Misafirler yerlerine oturduktan sonra gelin ve damat ilk danslarını yapmak üzere giriş yapıyorlar. Yemekler ve müzik eşliğinde eğlencenin ardından pastalar yeniliyor ve eğlence devam ediyor.


Gül Sultan Yalısı Düğün Fiyatları

Gül Sultan Yalısı'nda düğün yapmak istiyorsanız kişi başı fiyat ödemelisiniz. Kişi başı 150-200 TL ücret ödüyorsunuz.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gül Sultan Yalısı Düğün Organizasyon Fiyatları 2023 için en iyi profesyonel listesi
5.0 52 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?