Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Küçüksu Kasrı Düğün Organizasyon Fiyatları ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hayalinizdeki düğünü tarihi bir atmosferde gerçekleştirmeye ne dersiniz? Eğer bu soruya cevabınız evet ise size harika bir düğün mekanı seçimi olan Küçüksu Kasrı düğün organizasyon fiyatları ve fikirleri hakkında bilgi sunmak isteriz. Hayalinizdeki düğünü planlarken bu yazımızı okumadan geçmeyin.


Küçüksu Kasrı Düğün Mekanı Olarak Yerinde Bir Seçim

Tarihi mekanlar arasında sayabileceğimiz Küçüksu Kasrı düğün mekanı olarak bugüne kadar sayısız düğüne ev sahipliği yapmıştır. Eşsiz tarihi dokusu ve misafirlere yaşattığı ambians ile oldukça yerinde bir seçimdir.


Lokasyon

Küçüksu Kasrı Üsküdar tarafında olup Anadolu Hisarı’nın incilerindendir. Tarihi 17. yüzyıla dek erişen kasrın denize sıfır oluşu size, düğün organizasyonunuzun hem tarihi bir mimari hem de İstanbul Boğazı’nın mucizevi manzarası eşliğinde gerçekleşmesi imkanını sunacaktır.


Bütçe

Elbette eğer Küçüksu Kasrı’nda dünya evine girmek isterseniz belirli bir bütçeyi gözden çıkarmanız gerekecektir. Eğer bu organizasyon sizin bütçenizi aşmıyorsa hiç durmayın bu mekanı seçin diyoruz. Çünkü her genç kız masal gibi bir düğünle dünya evine girmek ister, bu hayallerle büyür; Küçüksu Kasrı da işte size tam da bu ortamı sunuyor. Burada belirtmemiz gereken, dikkat etmeniz gereken bir husus şu olabilir; fiyata nelerin dahil olup olmadığını baştan kalem kalem anlaşmak faydalı olacaktır.


Süslemeler

Oldukça heybetli olan bu mekanda ne yapsanız mekan şık duracaktır. Yine de kendi tarzınıza ve renklerinize göre seçeceğiniz süslemeler ile ortam şenlenecek ve tercihleriniz doğrultusunda şık, zarif, pırıltılı, sevimli, renkli, vb. bir görünüme bürünecektir. Her nasıl bir tarzınız olur olsun kasrın tarihi mimarisi ile bütünleşebilecek bir süsleme tarzı seçmeye çalışmanızı tavsiye ederiz.


Küçüksu Kasrı Düğün Davetli Sayısı

Küçüksu Kasrı’nda organize edeceğiniz düğününüze 800 ila 1000 kişi arası davetli çağırabilirsiniz. Ortam bu kadar davetliyi kaldırabilir. Düğünü planlarken sahnenin, orkestranın, nikah masasının nerede duracağı gibi detaylara dikkat etmelisiniz. Bunlara göre de bu 1000 kişinin oturma listelerini hazırlamalısınız ki böyle şık bir düğünde herkes yer bulma telaşına düşmesin.


Bu Gece Sizin Geceniz

Düğününüz hayatta belki de en özel anınız. Bu nedenle masallardaki gibi bir düğünü hak ediyorsunuz. O zaman düğün mekanınız neden masallardaki gibi bir kasır olmasın?


Küçüksu Kasrı Düğün Organizasyon Önerileri Ve Fiyatları

Küçüksu Kasrı düğün organizasyon önerilerimiz arasında ortamın ambiansını ve bu tarihi dokuyu hesaba katarak planlamayı yapmak en başta yer alıyor. Fiyat konusuna gelince belirli bir rakamı gözden çıkarmanız gerektiğini, ayrıca davetli sayısına göre bu rakamın değişiklik gösterebileceğini unutmamanızı öneriyoruz.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Küçüksu Kasrı Düğün Organizasyon Fiyatları ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 15 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?